PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
Banksy

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από Banksy »

Και πέρα από τα άμεσα οφέλη έχεις και ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί σε μελλοντικές συζητήσεις με κάποιο κανάλι (όχι φυσικά του ζουζέμπορα) για να επιτύχεις καλύτερο συμβόλαιο. Σαν ΠΑΟΚ έχω και κοντά 5 χιλιάδες επαγγελματικά πακέτα κύριοι.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Παραπανω θα ναι.αττικη και πελοπονησσος επισημως δεν εχουν μπει.θα μπουν ομως.εχει ντερμπι και πλευοφς μπροστα
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

το καφενείο του χωριού μπήκε επιτέλους στη λίστα με τα hotspots. :opaokara: :opaokara:
καιρός να πάω για κανα καφεδάκι και ποτάκι και αν βολέψει θα παω να δω και κανα παιχνίδι εκτός έδρας μιας που δεν έχω πια νόβα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Παιδιά ο καθένας μας πρέπει να πιέσει αν κάποιο από τα καφέ που συχνάζουμε δεν έχει βάλει ακόμα να το αποκτήσει γιατί αλλιώς φίλοι φίλοι αλλά ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα. Πηγαίνουμε μόνο στα επίσημα hotspot.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Εγώ όπως το βλέπω, το hotspot κάνει πρώτα χάρη στους οπαδούς των άλλων ομάδων.

Αυτοί θα δουν στο καφέ τα εκτός έδρας των ομάδων τους αντί να κάνουν λογαριασμό στο PAOK TV.

Εμείς τα εντός στο σπίτι και τα εκτός όπου βρούμε ή στα hotspot μας.

Πολυ θετική η συμφωνία με τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Κοίτα να δεις που στο τέλος θα βγει πετυχημένη ΚΑΙ οικονομικά η κίνηση (γιατί πετυχημένη είναι έτσι κι αλλιώς για άλλους λόγους, ο τελευταίος το χάρισμα Νόβα στον Εσκομπάρ που δεν θα χωνεύονταν με τίποτα αν ήμασταν εκεί τώρα..)

Υπάρχει καμμία ενημέρωση για το πού περίπου βρίσκονται τα πακέτα (ατομικα-εταιρικα); Καιρό έχω να ακούσω κάτι...

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

κοντα στα 600 τα εταιρικα.δεν εχεις παρα να μπεις στο Ηοtspots του PAOK TV και αν εχεις ορεξη να τα μετρησεις
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Τα επαγγελματικά είναι παραπάνω από όσα είναι στην λίστα. Για παράδειγμα κάποιοι σύνδεσμοι τα έχουν βάλει και δεν μπήκαν στην λίστα. Αντιστοίχως θα υπάρχουν και μαγαζιά
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Καλό το νέο για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, αναβάζεις τη μάζα σου και ισχυρίζεσαι για τις διαφημίσεις πως έχεις ανα παιχνίδι μίνιμουμ 10 θεατές ανά πρακτορείο. Φαντάζομαι πως η τιμή τους είναι κάτι πάνω από το ατομικό.

Η ΠΑΕ καλά κάνει και δεν ανακοινώνει τίποτε ακόμα. Τα πλείοφ (αν έχουν ενδιαφέρον και δεν έχει ξεφύγει κάποιος) θα πουληθούν μαζικά έξτρα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Είμαι αισιόδοξος. Αν ο Βάνιας πάει για πόλεμο μέσω ΟΠΕΝ γενικά, εύκολα το συμβόλαιο στο ΟΠΕΝ του χρόνου δικαιολογείται με +20% από το ό,τι έβγαλε το ΠΑΟΚΤΒ σαν ελεύθερο κανάλι, και πάλι μπορεί να μείνει ανοιχτό τ ΠΑΟΚΤΒ με κανα δίευρο για τιυς κατοίκους εξωτερικού.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

spiridoula έγραψε:κοντα στα 600 τα εταιρικα.δεν εχεις παρα να μπεις στο Ηοtspots του PAOK TV και αν εχεις ορεξη να τα μετρησεις
Ctrl+F και βάζεις στην αναζήτηση |

Θα γράφει πόσα είναι
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Καλό, αλλά δεν έχουν όλα διεύθυνση για να παίζει |. Καμιά 600αριά είναι
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Ήμουν στην νοβα αρκετά χρόνια, έκανα πριν από 5 εβδομάδες αίτημα διακοπής για να παω στην wind, με συμφωνία να γίνει η σύνδεση την πρώτη Οκτωβρίου. Μέχρι την Τετάρτη δεν μου είχαν διακόψει την σύνδεση, με πήραν από την νοβα, ρώτησαν τους λόγους που φεύγω και τους απάντησα πως αφού δεν έχουν τον ΠΑΟΚ, δεν συνεχίζω. Η νοβα έκοψε την σύνδεση την Πέμπτη, μου έστειλε μήνυμα ότι κάνει φραγή, όμως τηλέφωνο ακόμα δεν έχω. Μιλάω με την wind και λένε ότι θα χρειαστεί 3 εργάσιμες ακόμα για να βγάλουν άκρη οι τεχνικοί της,καθώς στην γραμμή μου δεν εντοπίζεται πρόβλημα. Μάλλον το νέο αφεντικό της νοβα έχει δώσει τεχνογνωσία στο καινούριο του απόκτημα, στον τομέα της τζάμπα μαγκιάς!
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

Χωρις να θελω να κριτικαρω η να πικαρω κανεναν αδερφο, αλλα πραγματικα ρε παιδια δεν καταλαβαινω πως Παοκτσης μπορει να ειναι στην Φιλμνετ, Νοβα, κοσμοτε, η οτιδηποτε αλλο ειναι αθηναικων συμφεροντων.
Ακομη και εαν η νοβα ειχε τον ΠΑΟΚ τα προηγουμενα χρονια, με την γενικη αντιμετωπιση τους, για μενα ηταν ξεκαθαρο πως δεν θα επαιρνα ποτε.
Γιαυτο και πανυγηριζω με το ΠΑΟΚ Τιβι, διοτι επιτελους μπορω και βλεπω ΠΑΟΚ, δινωντας λεφτα στον ΠΑΟΚ, και οχι στον Μαρινακη. Επιτελους. Και 100 ευρω να με ζητουσε το ΠΑΟΚ τιβι, θα τα εδινα ρε..
Και φυσικα, σε αυτην την κολοχωρα, ψηφιζω ποια ξεκαθαρα με παοκτσηδικα κριτηρια..

ΥΓ. Εξαιρουνται βεβαια οσοι αντιμετωπιζουν οικονομικη στενοτητα που δεν τους επιτρεπει να στηριξουν το εγχειρημα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

To OTE Ειναι γερμανικων, και μαρεσει να βλεπω ποδοσφαιρο γενικα οποτε θα το κρατησω :Ρ
seaman έγραψε:Καλό, αλλά δεν έχουν όλα διεύθυνση για να παίζει |. Καμιά 600αριά είναι
document.querySelectorAll("li").length στο console τοτε, 645 :mrgreen:

(ctrl+shift+k στον Firefox, ctrl+shift+j στον chrome)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πάλι μαλώνεις κωδικοποιημένα με κόσμο;;;;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”