PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV
Και πέρα από τα άμεσα οφέλη έχεις και ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί σε μελλοντικές συζητήσεις με κάποιο κανάλι (όχι φυσικά του ζουζέμπορα) για να επιτύχεις καλύτερο συμβόλαιο. Σαν ΠΑΟΚ έχω και κοντά 5 χιλιάδες επαγγελματικά πακέτα κύριοι.
Παραπανω θα ναι.αττικη και πελοπονησσος επισημως δεν εχουν μπει.θα μπουν ομως.εχει ντερμπι και πλευοφς μπροστα
το καφενείο του χωριού μπήκε επιτέλους στη λίστα με τα hotspots.
καιρός να πάω για κανα καφεδάκι και ποτάκι και αν βολέψει θα παω να δω και κανα παιχνίδι εκτός έδρας μιας που δεν έχω πια νόβα.

καιρός να πάω για κανα καφεδάκι και ποτάκι και αν βολέψει θα παω να δω και κανα παιχνίδι εκτός έδρας μιας που δεν έχω πια νόβα.
- paokovios1974
Παιδιά ο καθένας μας πρέπει να πιέσει αν κάποιο από τα καφέ που συχνάζουμε δεν έχει βάλει ακόμα να το αποκτήσει γιατί αλλιώς φίλοι φίλοι αλλά ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα. Πηγαίνουμε μόνο στα επίσημα hotspot.
- V-olakiotis
Εγώ όπως το βλέπω, το hotspot κάνει πρώτα χάρη στους οπαδούς των άλλων ομάδων.
Αυτοί θα δουν στο καφέ τα εκτός έδρας των ομάδων τους αντί να κάνουν λογαριασμό στο PAOK TV.
Εμείς τα εντός στο σπίτι και τα εκτός όπου βρούμε ή στα hotspot μας.
Πολυ θετική η συμφωνία με τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Αυτοί θα δουν στο καφέ τα εκτός έδρας των ομάδων τους αντί να κάνουν λογαριασμό στο PAOK TV.
Εμείς τα εντός στο σπίτι και τα εκτός όπου βρούμε ή στα hotspot μας.
Πολυ θετική η συμφωνία με τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Κοίτα να δεις που στο τέλος θα βγει πετυχημένη ΚΑΙ οικονομικά η κίνηση (γιατί πετυχημένη είναι έτσι κι αλλιώς για άλλους λόγους, ο τελευταίος το χάρισμα Νόβα στον Εσκομπάρ που δεν θα χωνεύονταν με τίποτα αν ήμασταν εκεί τώρα..)
Υπάρχει καμμία ενημέρωση για το πού περίπου βρίσκονται τα πακέτα (ατομικα-εταιρικα); Καιρό έχω να ακούσω κάτι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει καμμία ενημέρωση για το πού περίπου βρίσκονται τα πακέτα (ατομικα-εταιρικα); Καιρό έχω να ακούσω κάτι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
κοντα στα 600 τα εταιρικα.δεν εχεις παρα να μπεις στο Ηοtspots του PAOK TV και αν εχεις ορεξη να τα μετρησεις
- buffalobill4
Τα επαγγελματικά είναι παραπάνω από όσα είναι στην λίστα. Για παράδειγμα κάποιοι σύνδεσμοι τα έχουν βάλει και δεν μπήκαν στην λίστα. Αντιστοίχως θα υπάρχουν και μαγαζιά
Καλό το νέο για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, αναβάζεις τη μάζα σου και ισχυρίζεσαι για τις διαφημίσεις πως έχεις ανα παιχνίδι μίνιμουμ 10 θεατές ανά πρακτορείο. Φαντάζομαι πως η τιμή τους είναι κάτι πάνω από το ατομικό.
Η ΠΑΕ καλά κάνει και δεν ανακοινώνει τίποτε ακόμα. Τα πλείοφ (αν έχουν ενδιαφέρον και δεν έχει ξεφύγει κάποιος) θα πουληθούν μαζικά έξτρα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Είμαι αισιόδοξος. Αν ο Βάνιας πάει για πόλεμο μέσω ΟΠΕΝ γενικά, εύκολα το συμβόλαιο στο ΟΠΕΝ του χρόνου δικαιολογείται με +20% από το ό,τι έβγαλε το ΠΑΟΚΤΒ σαν ελεύθερο κανάλι, και πάλι μπορεί να μείνει ανοιχτό τ ΠΑΟΚΤΒ με κανα δίευρο για τιυς κατοίκους εξωτερικού.
Η ΠΑΕ καλά κάνει και δεν ανακοινώνει τίποτε ακόμα. Τα πλείοφ (αν έχουν ενδιαφέρον και δεν έχει ξεφύγει κάποιος) θα πουληθούν μαζικά έξτρα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Είμαι αισιόδοξος. Αν ο Βάνιας πάει για πόλεμο μέσω ΟΠΕΝ γενικά, εύκολα το συμβόλαιο στο ΟΠΕΝ του χρόνου δικαιολογείται με +20% από το ό,τι έβγαλε το ΠΑΟΚΤΒ σαν ελεύθερο κανάλι, και πάλι μπορεί να μείνει ανοιχτό τ ΠΑΟΚΤΒ με κανα δίευρο για τιυς κατοίκους εξωτερικού.
Ctrl+F και βάζεις στην αναζήτηση |spiridoula έγραψε:κοντα στα 600 τα εταιρικα.δεν εχεις παρα να μπεις στο Ηοtspots του PAOK TV και αν εχεις ορεξη να τα μετρησεις
Θα γράφει πόσα είναι
Ήμουν στην νοβα αρκετά χρόνια, έκανα πριν από 5 εβδομάδες αίτημα διακοπής για να παω στην wind, με συμφωνία να γίνει η σύνδεση την πρώτη Οκτωβρίου. Μέχρι την Τετάρτη δεν μου είχαν διακόψει την σύνδεση, με πήραν από την νοβα, ρώτησαν τους λόγους που φεύγω και τους απάντησα πως αφού δεν έχουν τον ΠΑΟΚ, δεν συνεχίζω. Η νοβα έκοψε την σύνδεση την Πέμπτη, μου έστειλε μήνυμα ότι κάνει φραγή, όμως τηλέφωνο ακόμα δεν έχω. Μιλάω με την wind και λένε ότι θα χρειαστεί 3 εργάσιμες ακόμα για να βγάλουν άκρη οι τεχνικοί της,καθώς στην γραμμή μου δεν εντοπίζεται πρόβλημα. Μάλλον το νέο αφεντικό της νοβα έχει δώσει τεχνογνωσία στο καινούριο του απόκτημα, στον τομέα της τζάμπα μαγκιάς!
Χωρις να θελω να κριτικαρω η να πικαρω κανεναν αδερφο, αλλα πραγματικα ρε παιδια δεν καταλαβαινω πως Παοκτσης μπορει να ειναι στην Φιλμνετ, Νοβα, κοσμοτε, η οτιδηποτε αλλο ειναι αθηναικων συμφεροντων.
Ακομη και εαν η νοβα ειχε τον ΠΑΟΚ τα προηγουμενα χρονια, με την γενικη αντιμετωπιση τους, για μενα ηταν ξεκαθαρο πως δεν θα επαιρνα ποτε.
Γιαυτο και πανυγηριζω με το ΠΑΟΚ Τιβι, διοτι επιτελους μπορω και βλεπω ΠΑΟΚ, δινωντας λεφτα στον ΠΑΟΚ, και οχι στον Μαρινακη. Επιτελους. Και 100 ευρω να με ζητουσε το ΠΑΟΚ τιβι, θα τα εδινα ρε..
Και φυσικα, σε αυτην την κολοχωρα, ψηφιζω ποια ξεκαθαρα με παοκτσηδικα κριτηρια..
ΥΓ. Εξαιρουνται βεβαια οσοι αντιμετωπιζουν οικονομικη στενοτητα που δεν τους επιτρεπει να στηριξουν το εγχειρημα.
Ακομη και εαν η νοβα ειχε τον ΠΑΟΚ τα προηγουμενα χρονια, με την γενικη αντιμετωπιση τους, για μενα ηταν ξεκαθαρο πως δεν θα επαιρνα ποτε.
Γιαυτο και πανυγηριζω με το ΠΑΟΚ Τιβι, διοτι επιτελους μπορω και βλεπω ΠΑΟΚ, δινωντας λεφτα στον ΠΑΟΚ, και οχι στον Μαρινακη. Επιτελους. Και 100 ευρω να με ζητουσε το ΠΑΟΚ τιβι, θα τα εδινα ρε..
Και φυσικα, σε αυτην την κολοχωρα, ψηφιζω ποια ξεκαθαρα με παοκτσηδικα κριτηρια..
ΥΓ. Εξαιρουνται βεβαια οσοι αντιμετωπιζουν οικονομικη στενοτητα που δεν τους επιτρεπει να στηριξουν το εγχειρημα.
To OTE Ειναι γερμανικων, και μαρεσει να βλεπω ποδοσφαιρο γενικα οποτε θα το κρατησω :Ρ
(ctrl+shift+k στον Firefox, ctrl+shift+j στον chrome)
document.querySelectorAll("li").length στο console τοτε, 645seaman έγραψε:Καλό, αλλά δεν έχουν όλα διεύθυνση για να παίζει |. Καμιά 600αριά είναι

(ctrl+shift+k στον Firefox, ctrl+shift+j στον chrome)
- Μπαρκαρούτσος