Στέλιος Ηλιάδης
Re: Στέλιος Ηλιάδης
εχει πλεμονια αλλα κολλαει στο κατι παρπανω...καλη εμφανιση συνολικα....μια φαση εκει που κοβει ντριμπλαρει δεξια και ενω παει να σεντραρει τη βγαζει αουτ πιστευω οτι ειναι ολη η ποδοσφαιρικη αληθεια του στελακη.....παντως τα χαφ τα πειραμε ευκολα και συμβολη εκτος απο το γαλεικο κλειδι εχει και το μπουλντογκ με τον λευκο βιειρα
Ήταν καλός και σίγουρα καλύτερος του μπαλάφα που έιναι πιο αργόστροφος και από τη γιαγιά μου που 'ναι 80...

Σωστος ο Diniko...diniko80 έγραψε:εχει πλεμονια αλλα κολλαει στο κατι παρπανω...καλη εμφανιση συνολικα....μια φαση εκει που κοβει ντριμπλαρει δεξια και ενω παει να σεντραρει τη βγαζει αουτ πιστευω οτι ειναι ολη η ποδοσφαιρικη αληθεια του στελακη.....παντως τα χαφ τα πειραμε ευκολα και συμβολη εκτος απο το γαλεικο κλειδι εχει και το μπουλντογκ με τον λευκο βιειρα
Ουτε κρυο, ουτε ζεστη η εμφανιση του Ηλιαδη...για παικτη της σειρας ηταν μια χαρα...για παικτη που θελει θεση βασικου στον ΠΑΟΚ ηταν λιγος σημερα...
ο ενας ειναι ενας κακος ποδοσφαιριστης και ο αλλος ενας αθλητης στιβου που για καποιον λογω παιζει ποδοσφαιρο...Photis έγραψε:Ήταν καλός και σίγουρα καλύτερος του μπαλάφα που έιναι πιο αργόστροφος και από τη γιαγιά μου που 'ναι 80...
- PAOKSaLoNiCa
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟστον Στελάρα που ηταν πραγματικός αρχηγος με τα ωραία φάουλ που έκανε
πρεπει να αγωνιστή και με τον Θρασύβουλα οπως και πολλοι άλλοι

Photis έγραψε:Ήταν καλός και σίγουρα καλύτερος του μπαλάφα που έιναι πιο αργόστροφος και από τη γιαγιά μου που 'ναι 80...
ενα μπραβο στον μπαλαφα που ηρθε απο τον παγκο και δειχνει πως πρεπει να ειναι οι παικτες που πρεπει να πιανουν τις ευκαιριες απο τα μαλλια.
Ποσο αμπαλος και κομπλεξικος πρεπει να εισαι οταν κραζεις εναν παικτη που ομολογουμενος επαιξε πολυ καλα και αβανταρεις εναν αλλο επειδη ειχε παθος και κυλιοταν στο χορταρι, χωρις ουσιαστικα μια σωστη ενενργεια και πασα????
- PAOKSaLoNiCa
μαλωνετε μεταξυ μετριοτητων; οι παικτες που θελετε στον ΠΑΟΚ ειναι μεταξυ Ηλιαδη και Μπαλαφα;
Θελετε μια αληθεια;
Οση μπαλα ξερουν μαζι ο Ηλιαδης και ο Μπαλαφας ξερει ο Φωτακης.
Οση μπαλα ξερουν μαζι ο Ηλιαδης και ο Μπαλαφας, ξερει το δεξι ποδι του Σορλεν.
Θελετε μια αληθεια;
Οση μπαλα ξερουν μαζι ο Ηλιαδης και ο Μπαλαφας ξερει ο Φωτακης.
Οση μπαλα ξερουν μαζι ο Ηλιαδης και ο Μπαλαφας, ξερει το δεξι ποδι του Σορλεν.
- PAOKSaLoNiCa
Τον είδαμε και τον Φωτάκη σημερα...αλλα τι να πεις ο καθενας με την αποψη του ειναι..ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ Η Skoda!!!!!!
Άμμε θεωρείς πως ο μπαλάφας ήταν καλός σήμερα έχει καλός...Ξέρεις τι πρέπει να έχει ένα χαφ σήμερα στο κέντρο φίλε???Ένα σύγχρονο χάφ??Θέλει να έχει γρήγορη σκέψη και σωστή μεταβίβαση..όχι να κάνει μαλακία όντας τελευταίος παίκτης πρίν τους στόπερ μέχρι να σκεφτεί τι θα κάνει με τη μπάλα...Ο Ηλιάδης όσο μπορεί έπαιξε σήμερα...δεν έχω παράπονο για έναν παίχτη που έχει μήνες να αγωνιστεί έστω και ως αλλαγή.Ο Μπαλάφας παίζει πολύ συχνά και δεν δικαιολογείται η στασιμότητα που δείχνει.Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος ούτε με μπαλάφα ούτε με ηλιάδη.Δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε αλλά τι αν κάνουμε...??Συμβιβάζομαι και ρποσπαθώ να είμαι αντικειμενικός....με βάση το τι καταλαβαίνω.Τώρα αν εσύ θεωρείς τα πράγματα αλλιώς ντάξει γι'αυτό είμαστε 2 διαφορετικοί άνθρωποι...Δεν έχει νόημα να συμφωνούμε πάντα....memts έγραψε:Photis έγραψε:Ήταν καλός και σίγουρα καλύτερος του μπαλάφα που έιναι πιο αργόστροφος και από τη γιαγιά μου που 'ναι 80...
ενα μπραβο στον μπαλαφα που ηρθε απο τον παγκο και δειχνει πως πρεπει να ειναι οι παικτες που πρεπει να πιανουν τις ευκαιριες απο τα μαλλια.
Ποσο αμπαλος και κομπλεξικος πρεπει να εισαι οταν κραζεις εναν παικτη που ομολογουμενος επαιξε πολυ καλα και αβανταρεις εναν αλλο επειδη ειχε παθος και κυλιοταν στο χορταρι, χωρις ουσιαστικα μια σωστη ενενργεια και πασα????
Πάντως γενικώς σήμερα είμαι ευχαριστημένος και από τον ηλιάδη και από τον μπαλάφα...τόσο μπορούν τα παιδιά τόσο παίζουν...Πάντως η διαφορά των παικτών που έχουμε πάρει(Μουσλίμοβιτς,σορλέν,λίνο,βιερίνια..κλπ) με αυτούς που είχαμε(βλέπε μπαλάφα,κωνσταντινίδη,λάκη,ηλιάδη κλπ.) είναι από τη θεσσαλονίκη μέχρι τον πλανήτη πλούτωνα.Απλά αυτό σαν επισήμανση για να έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στη διοίκηση και στο τεχνικό τίμ...

τα πες ολα.diniko80 έγραψε:εχει πλεμονια αλλα κολλαει στο κατι παρπανω...καλη εμφανιση συνολικα....μια φαση εκει που κοβει ντριμπλαρει δεξια και ενω παει να σεντραρει τη βγαζει αουτ πιστευω οτι ειναι ολη η ποδοσφαιρικη αληθεια του στελακη.....παντως τα χαφ τα πειραμε ευκολα και συμβολη εκτος απο το γαλεικο κλειδι εχει και το μπουλντογκ με τον λευκο βιειρα
τα παντα ολα.
ο κολκας λεει για ειλημμενη αποφαση του να φυγει.
μία πολύ καλή παρουσία του Ηλιάδη σήμερα στο γήπεδο κατά τη γνώμη μου με την οποία απέδειξε ότι μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ο Σάντος για να καλύψει τα κενά των βασικών μας ή για να τους ξεκουράσει.
Παιδιά μήπως δήλωσε τίποτα ότι αποφάσισε να φύγει γιατί πολλά τέτοια είδα και δεν μου αρέσουν..
Παιδιά μήπως δήλωσε τίποτα ότι αποφάσισε να φύγει γιατί πολλά τέτοια είδα και δεν μου αρέσουν..
εγω δεν ξερω τον περιμενα καλυτερο τον ηλιαδη και σημερα για μενα ηταν μετριος.
νομιζω μπορει να δωσει αρκετα περισσοτερα αν παρει και αλλες ευκαιριες
νομιζω μπορει να δωσει αρκετα περισσοτερα αν παρει και αλλες ευκαιριες
Κατι επισημο δεν εχω ακουσει για οτι θελει να φυγει ή κατι τετοιο. Σιγουρα ως παιχτης θα μεταφερει σε φιλους και γνωστους οτι ειναι δυσαρεστημενος που δεν παιζει και ειναι λογικο. Να ειναι 23 χρονων και να μην παιζεις δεν ειναι οτι καλυτερο. Θελεις να αποδειξεις πραματα.
Και πιστευω ακραδαντα οτι σημερα το εκανε. Του δωθηκε η ευκαιρια και την αρπαξε απο τα μαλλια!
Επαιξε παρα πολυ ωραια! Ηταν ο Στελιος που ξερουμε!
Τωρα καποιοι εαν νομιζετε οτι εχουμε γινει η Μπαρτσελονα... ε τι να σας πω! Σας χαλανε τετοιοι παιχτες για αλλγη... ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΙ! ΠΑΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ! ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΕΝΝΟΩ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ...
ΕΧΟΥΜΕ 3 χρονια να βγουμε ευρωπη και σας χαλαει και το ουεφα και οι παιχτες που εχουμε. ΑΣΕ ΡΕ ΤΩΡΑ!!!
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!
Και πιστευω ακραδαντα οτι σημερα το εκανε. Του δωθηκε η ευκαιρια και την αρπαξε απο τα μαλλια!
Επαιξε παρα πολυ ωραια! Ηταν ο Στελιος που ξερουμε!
Τωρα καποιοι εαν νομιζετε οτι εχουμε γινει η Μπαρτσελονα... ε τι να σας πω! Σας χαλανε τετοιοι παιχτες για αλλγη... ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΙ! ΠΑΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ! ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΕΝΝΟΩ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ...
ΕΧΟΥΜΕ 3 χρονια να βγουμε ευρωπη και σας χαλαει και το ουεφα και οι παιχτες που εχουμε. ΑΣΕ ΡΕ ΤΩΡΑ!!!