Στέλιος Ηλιάδης

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
hitman

Re: Στέλιος Ηλιάδης

Δημοσίευση από hitman »

Ας τον δουμε μωρε..ειδικα με τον Ματιας κλαταρισμενο και τον Παμπλο τραυματια. ΜΑΚΑΡΙ να μας βγαλει τα ματια..ΜΑΚΑΡΙ να κανει μια εμφανιση οπως αυτη του παπαδοπουλου του γαυρου, που ηταν ο καλυτερος για την ομαδα του στην ΤΟΥΜΠΑ κι ας τον ειχαν ξεγραμμενο...Ειναι ξεκουραστος, ειναι και γερο πνευμονι...ΦΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ..
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Δημοτικέ καλά έριχνες κατάρες στον Ίβιτς .. τώρα τι πιάνεσαι και με τον Ηλιάδη; Γκελάραμε με τον γαύρο και εμφανίστηκες ... άντε να σε βλέπουμε πιο συχνά να μας μαθαίνεις μπάλα γιατί όπως είπες ή είμαστε κομπλεξικοί ή άμπαλοι ..
Δώσε μας τα φώτα σου!
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

δεν προκειται να τον βαλει τον ηλιαδη ο σαντος ακομα και 11 παιχτες να ειχε αυτος θα επαιζε με 10 και τον ηλιαδη στον παγκο.
τα εχουμε ξαναπει εχει καποιο κολημα μαζι του
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

λοιπον τι ελεγα..
για δειτε αυτο απο το spor24

Στο πρώτο μέρος λοιπόν του οικογενειακού διπλού ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ δοκίμασε το 4-2-3-1 με κεντρικό δίδυμο τους Κοντρέρας και Μαλεζά έχοντας στα δεξιά τους τον Σνάουτσνερ και στα αριστερά τους τον Λίνο. Αμυντικά χαφ οι Σορλέν, Μπαλάφας και Κωνσταντινίδης με τους Λάκη και Κονσεϊσάο στα δεξιά και αριστερά τους αντίστοιχα και στην κορυφή της επίθεσης τον Μουσλίμοβιτς.

Όσο για το δεύτερο μέρος; Ο Σάντος δοκίμασε το 4-4-2 με την ίδια αμυντική γραμμή και βάζοντας στα χαφ τους Σορλέν και Μπαλάφα με τον Κονσεϊσάο στα δεξιά τους και τον Κωνσταντινίδη στα αριστερά τους. Κι όσο για το επιθετικό δίδυμο αυτό αποτελούσαν οι Χούτος και Μπακαγιόκο.

μεχρι και τον κωνσταντινιδη θα βαλει για εξαρι για να ξεκουρασει τον βερον και τον ηλιαδη παγκο παλι η εξεδρα.
δεν ξερω παντως εμενα με εκνευριζει αυτη η εμπαθεια του..
στο καλο στελιο και μακρια απο τον καρπουζα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

κολκας λεει τωρα οτι δεν ανανεωνει.....στο καλο....
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

Δεν παρακαλαμε κανεναν.Στο καλο κ να μας γραφει.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Τον συμπαθώ τον Ηλιάδη και δε θα προσπαθήσω να δικαιολογήσω τον Σάντος λέγοντας ότι με Μακεδονικό και Αστέρα Τρίπολης που έπαιξε ήταν κάτω του μετρίου ...
Εγώ θα πω ότι δε με νοιάζουν τα ταλεντάκια (Ηλιάδης - Μπαλάφας - Βαγγελής - Μουμίν - Ορφανός - Ζησόπουλος - Κοντέων - Ελευθεριάδης - Ορφανός - Ανδράλας κλπ) αλλά με νοιάζει ο ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

yianko δεν γινεται να εξισωνουμε τους παντες.δηλαδη πως βαζεις σε ενα καζανι τον ηλιαδη με τον μουμιν?

ενας αλλος με αυτη τη λογικη θα ελεγε δεν με νοιαζουν οι ασχετοι προπονητες πχ σαντος,φριγκερ,κωστικος κτλ αλλα ο ΠΑΟΚ.
δεν ειναι ομως το ιδιο οποτε δεν γινεται να τους βαλουμε ολους σε ενα καζανι.

και επισης αν τον συμπαθεις πως τον συγκρινεις με τον μουμιν και τον ανδραλα?
αρα δεν τον συμπαθεις και πολυ..

ενταξει ο ΠΑΟΚ δεν θα εχει καποιο προβλημα αν φυγει ο Ηλιαδης αλλα θα μπορουσε να ειχε παρει πολλα περισσοτερα απο αυτον.
παντως και ο ηλιαδης δεν θα χαθει τωρα που θα φυγει απο τον ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Πέμ 12 Μαρ 2009, 00:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Βοήθαμε γιατί δε κατάλαβα..
Καλύτερος είναι ο Μουμίν ή ο Ηλιάδης.....?

Γιατί εμένα κανένας δε μου γεμίζει το μάτι.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ε αν σου φαινονται ιδιοι εγω δεν μπορω να σε βοηθησω ο καθενας οσο καταλαβαινει.

παντως να σου πω κατι ευκολο που ισως σε βοηθησει οτι στον ΠΑΟΚ προσπαθουν να τον πεισουν να ανανεωσει ο ζαγορακης και ο βρυζας γιατι τον πιστευουν ενω τον μουμιν τον σουταραν.

απλα ο ηλιαδης δεν θελει να κατσει γιατι ο σαντος εχει εμπαθεια απεναντι του
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

"Γιατί ο Σαντος έχει εμπάθεια μαζί του"
Επιχείρημα είναι αυτο? Πού το ξές, ο Σάντος είσαι η το ball boy στις προπονήσεις?

Λογικα, ΛΟΓΙΚΑ λέω, το παληκάρι δε θα την παλεύει... λές να βγάζει μάτια και να μη το βάζει απο εμπάθεια? Αισχος...

Και που είναι η μπαλάρα του Ηλιάδη? Στο ότι τρέχει σα τραγί ή το ότι μια πάσα στα 2 μέτρα δε μπορει να βγάλει? (απο τα 2 ματς που τον είδα φέτος γιατί ούτε εγώ είμαι ο Σαντος).

Αν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ ας ξεκωλωθεί σα το Μαλεζάκο στη δουλειά..
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Συγγνώμη eleos αλλά εσύ που ξέρεις ότι δεν "συμπαθεί" το Μαλεζά και γι αυτό τον βάζει? Είναι λογική αυτή και αντεπιχείρημα αυτό που λες?

Τα μόνα στοιχεία που έχουμε είναι εκείνα που φαίνονται καθώς δεν πηγαίνει κανείς από μας στις προπονήσεις. Και τα στοιχεία-δεδομένα είναι συγκεκριμένα και αδιαμφισβήτητα.

Πως θα χαρακτήριζες εσύ τη συμπεριφορά που υπαγορεύει ότι όταν έχεις εξασφαλίσει τη νίκη, προθερμαίνεις ένα παίκτη για πολύ ώρα και τελικά τον βάζεις λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη (ενώ και καλά ήθελες να τον επιβραβεύσεις)?

Πως χαρακτηρίζεις το γεγονός του να βαφτίζεις κεντρώο παίκτη τον Παντέλο στα 34 απ' το να δοκιμάσεις σε ένα αδιάφορο παιγνίδι (κατά δήλωση του ίδιου του Σάντος αφού "εχουμε πετύχει το στόχο μας") τον μοναδικό γρήγορο κεντρώο παίκτη που έχεις?

Εντάξει είπαμε καλός ο Σάντος, έχει προσφέρει, έχει σοβαρέψει την ομάδα, αλλά όπως είπε κι ο ίδιος δεν είναι ούτε Θεός, ούτε αλάνθαστος. Νισάφι πια με την ανάγκη που έχουν κάποιοι φίλοι ΠΑΟΚτσήδες να θεωρούν πως ο κάθε Σάντος, Ζαγοράκης, Βρύζας κτλ έχουν το αλάθητο του πάπα και να προσπαθούν να επιβάλουν την άποψή τους αξιωματικά στους υπόλοιπους.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ωραιος ρε φιλε πες τα γιατι καποιοι δεν βλεπουν η δεν θελουν να δουν κατι που βγαζει ματια
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έχει σκεφτεί κανείς σας ότι η μη χρήση του συγκεκριμένου παίχτη μπορεί να είναι αίτημα της διοίκησης?
Αν σε αυτήν την περίπτωση είναι τότε και ο Σάντος εδώ είναι απλά απαράδεκτος.

Κάτι ακόμα.

Μήπως ο Ηλιάδης είναι μια ακόμα περίπτωση

1. Γκάβρανσιτς.
2. Γεωργιάδης
3. Βρύζας
4. Ντάνιελ Φερνάντεζ
5. Χριστοδουλόπουλος
6. Μελίσσης.

Τι κοινό έχουν όλοι οι παραπάνω?
Think it...

Υ.Γ Τα ταλέντα μας φάγανε.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

fuzztone έγραψε:Συγγνώμη eleos αλλά εσύ που ξέρεις ότι δεν "συμπαθεί" το Μαλεζά και γι αυτό τον βάζει? Είναι λογική αυτή και αντεπιχείρημα αυτό που λες?

...
Ακούς εσύ τι λές?
Εγώ απλά λεω ότι είναι ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και ειδικά στη δουλειά εκτός αγώνων και δε το λεω ΕΓΩ, το λένε ΤΟΣΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ (βλ κατσουράνη κλπ κλπ).
Και συνεπώς δε νομίζω να βασίζει τις επιλογές του σε συμπάθειες (γιατί και τον Μπακαγιόκο δε νομίζω να τον έβαλε λόγω συμπάθειας..ελεος...).

Και γιατί να αντιπαθεί έναν παίχτη που έχει πει 1000 φορές τοπόσο εργατικός είναι?!?!?!?!?

Τώρα κατάλαβες τα επιχειρήματα μου?...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”