Στέλιος Ηλιάδης
- indian chief
Re: Στέλιος Ηλιάδης
...............................................................
το παλικαρι ειναι παλι εκτος και μαλλον κουναει οριστικα μαντηλι...
εφοσον συμφωνα με τις επιλογες του κοουτς δεν ταιριαζει στην ομαδα τοτε οκ..το καλο του ΠΑΟΚ πανω απ ολους....δεν με πειραζει..
αλλα οταν τον πηραμε περιμεναμε πολλα και τωρα βρισκεται στην αφανεια...κριμα...
..............................................................
το παλικαρι ειναι παλι εκτος και μαλλον κουναει οριστικα μαντηλι...
εφοσον συμφωνα με τις επιλογες του κοουτς δεν ταιριαζει στην ομαδα τοτε οκ..το καλο του ΠΑΟΚ πανω απ ολους....δεν με πειραζει..
αλλα οταν τον πηραμε περιμεναμε πολλα και τωρα βρισκεται στην αφανεια...κριμα...
..............................................................
αν δεν κανω λαθος εχει τελειωσει η προθεσμια της διοικησης για να υπογραψει αρα ουσιαστικα ειναι τελιωμενος απο τωρα.
..οποτε καταληγει στο ρουλη αγκαλια με αχρηστεα.
Αν παρουμε και παπαζογλου οπως ακουγεται, του χρονου θα εχουμε τα καλυτερα τοπικα ντερμπι
Αν παρουμε και παπαζογλου οπως ακουγεται, του χρονου θα εχουμε τα καλυτερα τοπικα ντερμπι

Αφου τα γραπτα μενουν...
Σας λεω οτι: Ο Ηλιαδης ΔΕΝ παει αρη!
Επαναλαμβανω, τα γραπτα μενουν!
Μπορει ακομα να υπογραψει -δεν εχει ληξει η προθεσμια της διοικησης (καθως δεν υπαρχει προθεσμια)
Απλα φανταζει πλεον αδυνατο να παραμεινει στην ομαδα καθως βλεπει οτι δεν υπολογιζεται!
Πιθανοτεροι προορισμοι του πανιωνιος, λαρισα ή κατι παραπλησιο!
Κριμα!
Σας λεω οτι: Ο Ηλιαδης ΔΕΝ παει αρη!
Επαναλαμβανω, τα γραπτα μενουν!
Μπορει ακομα να υπογραψει -δεν εχει ληξει η προθεσμια της διοικησης (καθως δεν υπαρχει προθεσμια)
Απλα φανταζει πλεον αδυνατο να παραμεινει στην ομαδα καθως βλεπει οτι δεν υπολογιζεται!
Πιθανοτεροι προορισμοι του πανιωνιος, λαρισα ή κατι παραπλησιο!
Κριμα!
Κοιτάξτε... ο Ηλιάδης είναι παοκτσάκι... αλλα και επαγγελματίας. Πράγμα που σημαίνει ναι μεν ότι δεν μένει στον ΠΑΟΚ αφου δεν υπολογίζετε και χαραμίζετε, αλλα απο την άλλη δεν παει και στον Αρη, που οποισδήποτε παοκτσης δεν θα δουλευε εκει αν ήταν ποδοσφαιριστής... ΑΡΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΛΑΡΙΣΑ κτλ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...
Λογικά θα φύγει ο στέλιος αφού ο μανάβης δε το βάζει καθόλου.
Δε ξέρω εάν είναι Παόκι η όχι αλλα ακόμα και να είναι δε λέω τίποτα με σιγουριά αφού έλεγα και με σαλπιγγίδη και είδαμε όλοι τι έγινε.
Αφού είναι επαγγελματίας είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει.
Δε ξέρω εάν είναι Παόκι η όχι αλλα ακόμα και να είναι δε λέω τίποτα με σιγουριά αφού έλεγα και με σαλπιγγίδη και είδαμε όλοι τι έγινε.
Αφού είναι επαγγελματίας είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει.
- Pegasus1589
Ο Ηλιάδης οπαδικώς δεν είναι ΠΑΟΚτσής. Δεν ξέρω τι θα κάνει το καλοκαίρι πάντως.
- PAOKSaLoNiCa
τον κόβω σε καμια ομαδα της Β'-Γ' εθνικής(ελα στον ΠΑΟΝΕ παικταρά μου
)για το μονο πραγμα που εγραψε ιστορια στον ΠΑΟΚ ειναι το πλεον γνωστο άκουσμα ηλιαδη ηλιαδη σε γα$#@#ει ο αδερφος σου καθε βράδυ..εχει ταλεντο ομως για τον ΠΑΟΚ δεν ειναι ας παει σε καποια ομαδα ας παρει εμπειρια και μετα εχει ο Θεος το ιδιο πρεπει να γίνει και με τους Αθανασιαδη,Γεωργίου(μεγαλη κλασι)Μπαλάφα,Γλύκο..

Τι περισσοτερο εχει ο Μπαλαφας και παιζει τοσες φορες σε αντιθεση με τον στελιο? Εμενα παντα μου αρεσε ο ηλιαδης και παρα πολυ κριμα που δεν παιζει φετος. Μην ξεχναμε οτι βγηκε περσυ ποσες φορες MVP και εβαλε και καποια γκολ. Φετος γιατι τοση αφανεια και παρακμη?Δεν ξερω...