Λάμπρος Χούτος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
dion4

Re: Λάμπρος Χούτος

Δημοσίευση από dion4 »

μαγκες και ο Χουτος και ο Μουσλιμοβιτς ειναι ΕΓΩΙΣΤΕΣ σε τετ α τετ ,σπανια δινουν πασα
Άβαταρ μέλους
magiktigra

Δημοσίευση από magiktigra »

Φανταστείτε να έδινε πάσα και να το έχανε ο Μούσλι..Μετά θα κράζαμε τον Μούσλι που το έχασε και τον Χούτο που έδωσε πάσα και θα λέγαμε : Καλά ρε Χούτο..απο εκεί πάσα?Κάνε ένα σούτ..Χαχαχα δεν πάμε καλα παιδιά :) :)
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ο Χούτος ήταν μέσα στη φάση, έβαλε σωστά τη μπάλα μπροστά του, έτρεξε γρήγορα, δεν έπεσε στο τζατζάρισμα του Αβραάμ αφού ούτως ή άλλως δεν θα έπαιρνε πέναλτι αλλά τα χάλασε στην τελική προσπάθεια αφού καταρχήν έπρεπε σίγουρα να πασάρει στο Μουσλίμοβιτς, αλλά και στην (σίγουρα λάθος) περίπτωση που ολοκλήρωνε μόνος τη φάση όπως και έκανε, ήταν βλακεία να πλασάρει σημαδεύοντας το αντίθετο "Γάμα" απο πλάγια θέση... Δηλάδη λάθος ποθ δεν πάσαρε, λάθος και το πώς πλασάρε... Απλά μάλλον θόλωσε το μυαλό του, συμβαίνουν αυτά στη μπάλα...

Και δύο παρατηρήσεις, άσχετες με σήμερα, αλλά συνάμα σχετικές...
1ον... Πιστεύω ακράδαντα ότι Χούτος θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στην ομάδα... Αντίθετα με το Μπακαγιόκο...
2ον... Ο παίκτης αυτός είναι καλός επιθετικός, άσχετα με το τι λένε διάφοροι άμπαλοι τριγύρω... Απλώς είναι περίεργη προσωπικότητα και όχι παρα πολύ ευφυής...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

καλος για σεντερ μπακ του γαυρου.δεν αφησες να απειληθει καθολου ο κηπουρος.πολυ ωραιος.μονο που τωρα πια δεν εχεις συμβολαιο με τον γαυρο οποτε ειναι αμαρτια να παιζεις στο τσαμπα.σε πιανουνε κοροιδο
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

γιατι ρεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
πιο πολυ δακρυ κοντεψα να ριξω για την ευκαιρια αυτη απ τα δακρυα που εριξα στα δακρυγονα......
προς στιγμην το οτι εχασε την ευκαιρια αυτη μ εβαλε σε σκεψεις για το οτι εχει φορεσει και τη φανελα του gay.......
ενταξει πανω στα νευρα μου ηταν αυτο...
και αυτος οπως και ο μουσλι ατομιστης...
συμβαινουν ομως και αυτα στο ποδοσφαιρο,δε γινεται ολα να γινονται σωστα.....
αλλιως δε θα τους λεγανε μουσλι και ετο αλλα μεσσι και ετο....
τελως παντων ας επλισουμε απο δω και περα να αρχισει να σκοραρει για το καλο του ΠΑΟΚ............
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

χούτο σε στηρίζω, αλλά θα τα ακούς όταν είναι να τα ακούσεις...

πήγες να γίνεις ήρωας εκεί που έπρεπε να δεις το καλό της ομάδας και όχι τη δική σου προβολή...

εγώ αν ήμουν διοίκηση θα σου έβαζα πρόστιμο... (και ευτυχώς που δεν είμαι απ'ό,τι φαίνεται..)

κρέμασες την ομάδα εχθές στη φάση που μπορούσε να πάρει το παιχνίδι... και δίκαια σε κράζουμε...

ΑΛΛΑ
για να χάσεις τη φάση, πρώτα τη δημιούργησεις, πήρες φοβερή πάσα και στο σπριντ πέρασες τον παπαδόπουλο και τον έριξες και στο τζατζάρισμα.. κάτι που δε θα έκανε ίσως ακόμα και ο μούσλι!!

γενικά σαν παίκτης μου αρέσει... δίνει στην ομάδα ταχύτητα που της λείπει πολύ.. αλλά μην ξανακάνεις τέτοια ατομιστία... θα φας το κράξιμο της αρκούδας...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ρε παιχταρα μου λαμπρο τα μυαλα μου πονανε και τα ματια μου απο τα χημικα,σε παρακαλω δωσε την πασα να τελειωνουμε με αυτους.Ρε συ λαμπρο 12 χρονια ειναι πολλα παρα πολλα. Σε παρακαλω...
fran

Δημοσίευση από fran »

Παντως το πρωτο το μαθημα το εμαθε καλα και δεν επεσε
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ποιο μαθημα ρε fran ... 12 χρονια ειναι πολλα παρα πολλα..97 ειχαμε.Δωσε την που#@!#*@!να την μπαλα..ΠΑΟΚ γιατι γιατι μας βγαζεις την ψυχη...
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

magiktigra έγραψε:Φανταστείτε να έδινε πάσα και να το έχανε ο Μούσλι..Μετά θα κράζαμε τον Μούσλι που το έχασε και τον Χούτο που έδωσε πάσα και θα λέγαμε : Καλά ρε Χούτο..απο εκεί πάσα?Κάνε ένα σούτ..Χαχαχα δεν πάμε καλα παιδιά :) :)
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εγώ ένα θα πώ...πιστεύω πως όπως ήρθε θα φύγει το καλοκαίρι...Χωρίς να έχω κάτι εις βάρος του απλά υπόθεση κάνω...

:?
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

κ εγω αυτο πιστευω.δηλαδη πρεπει να κανει παπαδες στα παιχδνιδια που μενουνε η να κανει κατι τρελο στα πλει οφ και να μας στειλει μονος του στο τσ.λ. για να τον κρατησουμε
Άβαταρ μέλους
Bougatsas

Δημοσίευση από Bougatsas »

Ακόμα δεν έπεξε καλά καλά σε ολόκληρο αγώνα και λέτε θα φύγει? αν δεν τον δω σε τουλάχιστον 3 αγώνες βασικό δεν μπορώ να πω κάτι, τουλάχιστον σε 1 εντός και 2 εκτός για να βγάλω ένα συμπέρασμα το οποίο πάλι δεν θα μου δίνει την πλήρη εικόνα του.

Για τον Μπαλάφα δηλαδή τι να πούμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bougatsas την Τρί 10 Μαρ 2009, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

τι θα γινει ρε μαγκες οποιο τοπικ κι αν ανοιξω το μπαλαφα βρισκω. :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Bougatsas έγραψε:Ακόμα δεν έπεξε καλά καλά σε ολόκληρο αγώνα και λέτε να φύγει? αν δεν τον δω σε τουλάχιστον 3 αγώνες βασικό δεν μπορώ να πω κάτι, τουλάχιστον σε 1 εντός και 2 εκτός για να βγάλω ένα συμπέρασμα το οποίο πάλι δεν θα μου δίνει την πλήρη εικόνα του.

Για τον Μπαλάφα δηλαδή τι να πούμε;
Αδελφέ διάβαζε καλά...δεν είπαμε να φύγει...είπαμε πιστεύουμε θα φύγει.Έχει διαφορά...

:?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”