Λάμπρος Χούτος
Re: Λάμπρος Χούτος
μαγκες και ο Χουτος και ο Μουσλιμοβιτς ειναι ΕΓΩΙΣΤΕΣ σε τετ α τετ ,σπανια δινουν πασα
- magiktigra
Φανταστείτε να έδινε πάσα και να το έχανε ο Μούσλι..Μετά θα κράζαμε τον Μούσλι που το έχασε και τον Χούτο που έδωσε πάσα και θα λέγαμε : Καλά ρε Χούτο..απο εκεί πάσα?Κάνε ένα σούτ..Χαχαχα δεν πάμε καλα παιδιά

Ο Χούτος ήταν μέσα στη φάση, έβαλε σωστά τη μπάλα μπροστά του, έτρεξε γρήγορα, δεν έπεσε στο τζατζάρισμα του Αβραάμ αφού ούτως ή άλλως δεν θα έπαιρνε πέναλτι αλλά τα χάλασε στην τελική προσπάθεια αφού καταρχήν έπρεπε σίγουρα να πασάρει στο Μουσλίμοβιτς, αλλά και στην (σίγουρα λάθος) περίπτωση που ολοκλήρωνε μόνος τη φάση όπως και έκανε, ήταν βλακεία να πλασάρει σημαδεύοντας το αντίθετο "Γάμα" απο πλάγια θέση... Δηλάδη λάθος ποθ δεν πάσαρε, λάθος και το πώς πλασάρε... Απλά μάλλον θόλωσε το μυαλό του, συμβαίνουν αυτά στη μπάλα...
Και δύο παρατηρήσεις, άσχετες με σήμερα, αλλά συνάμα σχετικές...
1ον... Πιστεύω ακράδαντα ότι Χούτος θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στην ομάδα... Αντίθετα με το Μπακαγιόκο...
2ον... Ο παίκτης αυτός είναι καλός επιθετικός, άσχετα με το τι λένε διάφοροι άμπαλοι τριγύρω... Απλώς είναι περίεργη προσωπικότητα και όχι παρα πολύ ευφυής...
Και δύο παρατηρήσεις, άσχετες με σήμερα, αλλά συνάμα σχετικές...
1ον... Πιστεύω ακράδαντα ότι Χούτος θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στην ομάδα... Αντίθετα με το Μπακαγιόκο...
2ον... Ο παίκτης αυτός είναι καλός επιθετικός, άσχετα με το τι λένε διάφοροι άμπαλοι τριγύρω... Απλώς είναι περίεργη προσωπικότητα και όχι παρα πολύ ευφυής...
- khaledfreepaok
καλος για σεντερ μπακ του γαυρου.δεν αφησες να απειληθει καθολου ο κηπουρος.πολυ ωραιος.μονο που τωρα πια δεν εχεις συμβολαιο με τον γαυρο οποτε ειναι αμαρτια να παιζεις στο τσαμπα.σε πιανουνε κοροιδο
- indian chief
γιατι ρεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
πιο πολυ δακρυ κοντεψα να ριξω για την ευκαιρια αυτη απ τα δακρυα που εριξα στα δακρυγονα......
προς στιγμην το οτι εχασε την ευκαιρια αυτη μ εβαλε σε σκεψεις για το οτι εχει φορεσει και τη φανελα του gay.......
ενταξει πανω στα νευρα μου ηταν αυτο...
και αυτος οπως και ο μουσλι ατομιστης...
συμβαινουν ομως και αυτα στο ποδοσφαιρο,δε γινεται ολα να γινονται σωστα.....
αλλιως δε θα τους λεγανε μουσλι και ετο αλλα μεσσι και ετο....
τελως παντων ας επλισουμε απο δω και περα να αρχισει να σκοραρει για το καλο του ΠΑΟΚ............
πιο πολυ δακρυ κοντεψα να ριξω για την ευκαιρια αυτη απ τα δακρυα που εριξα στα δακρυγονα......
προς στιγμην το οτι εχασε την ευκαιρια αυτη μ εβαλε σε σκεψεις για το οτι εχει φορεσει και τη φανελα του gay.......
ενταξει πανω στα νευρα μου ηταν αυτο...
και αυτος οπως και ο μουσλι ατομιστης...
συμβαινουν ομως και αυτα στο ποδοσφαιρο,δε γινεται ολα να γινονται σωστα.....
αλλιως δε θα τους λεγανε μουσλι και ετο αλλα μεσσι και ετο....
τελως παντων ας επλισουμε απο δω και περα να αρχισει να σκοραρει για το καλο του ΠΑΟΚ............
χούτο σε στηρίζω, αλλά θα τα ακούς όταν είναι να τα ακούσεις...
πήγες να γίνεις ήρωας εκεί που έπρεπε να δεις το καλό της ομάδας και όχι τη δική σου προβολή...
εγώ αν ήμουν διοίκηση θα σου έβαζα πρόστιμο... (και ευτυχώς που δεν είμαι απ'ό,τι φαίνεται..)
κρέμασες την ομάδα εχθές στη φάση που μπορούσε να πάρει το παιχνίδι... και δίκαια σε κράζουμε...
ΑΛΛΑ
για να χάσεις τη φάση, πρώτα τη δημιούργησεις, πήρες φοβερή πάσα και στο σπριντ πέρασες τον παπαδόπουλο και τον έριξες και στο τζατζάρισμα.. κάτι που δε θα έκανε ίσως ακόμα και ο μούσλι!!
γενικά σαν παίκτης μου αρέσει... δίνει στην ομάδα ταχύτητα που της λείπει πολύ.. αλλά μην ξανακάνεις τέτοια ατομιστία... θα φας το κράξιμο της αρκούδας...
πήγες να γίνεις ήρωας εκεί που έπρεπε να δεις το καλό της ομάδας και όχι τη δική σου προβολή...
εγώ αν ήμουν διοίκηση θα σου έβαζα πρόστιμο... (και ευτυχώς που δεν είμαι απ'ό,τι φαίνεται..)
κρέμασες την ομάδα εχθές στη φάση που μπορούσε να πάρει το παιχνίδι... και δίκαια σε κράζουμε...
ΑΛΛΑ
για να χάσεις τη φάση, πρώτα τη δημιούργησεις, πήρες φοβερή πάσα και στο σπριντ πέρασες τον παπαδόπουλο και τον έριξες και στο τζατζάρισμα.. κάτι που δε θα έκανε ίσως ακόμα και ο μούσλι!!
γενικά σαν παίκτης μου αρέσει... δίνει στην ομάδα ταχύτητα που της λείπει πολύ.. αλλά μην ξανακάνεις τέτοια ατομιστία... θα φας το κράξιμο της αρκούδας...
Ρε παιχταρα μου λαμπρο τα μυαλα μου πονανε και τα ματια μου απο τα χημικα,σε παρακαλω δωσε την πασα να τελειωνουμε με αυτους.Ρε συ λαμπρο 12 χρονια ειναι πολλα παρα πολλα. Σε παρακαλω...
Ποιο μαθημα ρε fran ... 12 χρονια ειναι πολλα παρα πολλα..97 ειχαμε.Δωσε την που#@!#*@!να την μπαλα..ΠΑΟΚ γιατι γιατι μας βγαζεις την ψυχη...
magiktigra έγραψε:Φανταστείτε να έδινε πάσα και να το έχανε ο Μούσλι..Μετά θα κράζαμε τον Μούσλι που το έχασε και τον Χούτο που έδωσε πάσα και θα λέγαμε : Καλά ρε Χούτο..απο εκεί πάσα?Κάνε ένα σούτ..Χαχαχα δεν πάμε καλα παιδιά![]()

Εγώ ένα θα πώ...πιστεύω πως όπως ήρθε θα φύγει το καλοκαίρι...Χωρίς να έχω κάτι εις βάρος του απλά υπόθεση κάνω...

- khaledfreepaok
κ εγω αυτο πιστευω.δηλαδη πρεπει να κανει παπαδες στα παιχδνιδια που μενουνε η να κανει κατι τρελο στα πλει οφ και να μας στειλει μονος του στο τσ.λ. για να τον κρατησουμε
Ακόμα δεν έπεξε καλά καλά σε ολόκληρο αγώνα και λέτε θα φύγει? αν δεν τον δω σε τουλάχιστον 3 αγώνες βασικό δεν μπορώ να πω κάτι, τουλάχιστον σε 1 εντός και 2 εκτός για να βγάλω ένα συμπέρασμα το οποίο πάλι δεν θα μου δίνει την πλήρη εικόνα του.
Για τον Μπαλάφα δηλαδή τι να πούμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bougatsas την Τρί 10 Μαρ 2009, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αδελφέ διάβαζε καλά...δεν είπαμε να φύγει...είπαμε πιστεύουμε θα φύγει.Έχει διαφορά...Bougatsas έγραψε:Ακόμα δεν έπεξε καλά καλά σε ολόκληρο αγώνα και λέτε να φύγει? αν δεν τον δω σε τουλάχιστον 3 αγώνες βασικό δεν μπορώ να πω κάτι, τουλάχιστον σε 1 εντός και 2 εκτός για να βγάλω ένα συμπέρασμα το οποίο πάλι δεν θα μου δίνει την πλήρη εικόνα του.