Η οργάνωση της θύρας 4
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Σε σύγκριση με τα τελευταία, η χθεσινή κερκίδα ήταν όαση. Αυτό εννοώ όταν λέω συνθήματα με ρυθμό. Ελπίζω την Πέμπτη να ακολουθήσει και η 5-6 γιατί χτες ήταν μούγκα.
- Μπαρκαρούτσος
Θέλει δυναμικά συνθήματα και έναν να ρίχνει φάπες στις άλλες θύρες σ'αυτούς που κοιμούνται.
Το "μεγάλε ΠΑΟΚ " ακούστηκε μια φορά! Όχι μια φορά με επαναλήψεις, αλλα μόνο μια φορά σαν σύνθημα από την αρχή μέχρι το τέλος, και καπάκι αρχίσαμε τα δεν είμαι μάγκας είμαι αλάνι. Αυτό για μένα είναι το μεγαλύτερο γιατί.
Η οργάνωση της θύρας 4 νομίζω γίνεται με γνώμονα την ευχαρίστηση συγκεκριμένων ατόμων, και όχι με στόχο να συμμετέχει όλο το γήπεδο.
Επίσης γύρω στο 70 άρχισαν τα σφυρίγματα όλοι να γυρίσουν πλάτη, και αντί να πουμε ένα "ΠΑΟΚαρα έχω τρέλα μεστο μυαλο" ειπώθηκε ένα άλλο φουλ υποτονικό που δε δικαιολογούσε με τίποτα αυτόν τον ντόρο να γυρίσουν όλοι πλάτη.
Η οργάνωση της θύρας 4 νομίζω γίνεται με γνώμονα την ευχαρίστηση συγκεκριμένων ατόμων, και όχι με στόχο να συμμετέχει όλο το γήπεδο.
Επίσης γύρω στο 70 άρχισαν τα σφυρίγματα όλοι να γυρίσουν πλάτη, και αντί να πουμε ένα "ΠΑΟΚαρα έχω τρέλα μεστο μυαλο" ειπώθηκε ένα άλλο φουλ υποτονικό που δε δικαιολογούσε με τίποτα αυτόν τον ντόρο να γυρίσουν όλοι πλάτη.
- Μπαρκαρούτσος
Ειπώθηκε και το "βλέπω έναν αετό μ'οχτώ κεφάλια"... Αλλά έτσι όπως το είπαν, περισσότερο με χασμουρητό έμοιαξε. Και φυσικά δεν ακολούθησε καμιά θύρα. Καλά καλά ολόκληρη η 4 δεν τραγούδησε...
- paok re niamou
ωπα ωπα Ζαντε, και η Λαβα ? το καζανι που βραζει ? ο πυρινος κοσμος ?
που ειναι ολα αυτα ?
που ειναι ολα αυτα ?
To ''έχω τρέλα'' δεν λέγεται με ανάποδα πλάτες πάντα το σύνθημα ήταν ''θέλω το δικέφαλο στο τάφο μου απάνω'' .Napoli4 έγραψε:Το "μεγάλε ΠΑΟΚ " ακούστηκε μια φορά! Όχι μια φορά με επαναλήψεις, αλλα μόνο μια φορά σαν σύνθημα από την αρχή μέχρι το τέλος, και καπάκι αρχίσαμε τα δεν είμαι μάγκας είμαι αλάνι. Αυτό για μένα είναι το μεγαλύτερο γιατί.
Με Παναιτωλικό είχε φοβερή κερκίδα ιδίως μετά τη ξενέρα της Πέμπτης.
- Μπαρκαρούτσος
Fossa, φοβερή κερκίδα είναι αν είσαι από το μέσο της 4 μέχρι την 4Α. Εκεί δεν καταλαβαίνεις ότι οι άλλοι κοιμούνται και καραγουστάρεις. Αν είσαι σε άλλο σημείο, δεν έχεις την ίδια αίσθηση.. Και σκέψου, είμαι στα δημοσιογραφικά, που έχει και το σκέπαστρο και κάααατι ακούγεται... Στην 7 πρέπει να ακούγονται εντελώς απόμακρα τα συνθήματα.
Αυτά μάλλον είναι ιστορίες με τις οποίες μεγάλωσα..
Οι τελευταίες κερκιδάρες που θυμάμαι έτσι πρόχειρα, είναι πέρσι με Spartak που οι αντίπαλοι λέρωσαν βρακί και στο Παλατάκι με γαύρο έζησα γαμώ τις κερκίδες.
paok re niamou έγραψε:ωπα ωπα Ζαντε, και η Λαβα ? το καζανι που βραζει ? ο πυρινος κοσμος ?
που ειναι ολα αυτα ?
Αυτά μάλλον είναι ιστορίες με τις οποίες μεγάλωσα..
Οι τελευταίες κερκιδάρες που θυμάμαι έτσι πρόχειρα, είναι πέρσι με Spartak που οι αντίπαλοι λέρωσαν βρακί και στο Παλατάκι με γαύρο έζησα γαμώ τις κερκίδες.
- Μπαρκαρούτσος
Εξαιρετική στα περισσότερα διαστήματα! Στην αρχή ειδικά ανατρίχιασα από χαρά...
Αλλά στο κρίσιμο διάστημα μετά το 2-2 και πριν το 3-2, σιωπή...
Αλλά στο κρίσιμο διάστημα μετά το 2-2 και πριν το 3-2, σιωπή...
Η 4 δεν σταμάτησε λεπτό και απέφυγε τα πολλά μεγάλα τραγουδιστά συνθήματα.
- Μπαρκαρούτσος
Πραγματικά, από τον Ajax και μετά, σταδιακή βελτίωση... Λες και διαβάζουν το topic. Εξεπλάγην ευχάριστα.
- Μπαρκαρούτσος
Κάτι πρέπει να γίνει με τα 15χρονα... Δεν αντέχεται άλλο. Κυρίως μιλάω για τη συμπεριφορά στα αστικά.. Θα πάω κρατητήριο καμιά μέρα γιατί έδειρα έφηβο ΠΑΟΚτσή και θα ντρέπομαι...
Ντροπή. Δεν νοείται να τα σπάμε όλα στο όνομα του ΠΑΟΚ. Το μόνο που πρέπει να σπάει στο όνομα του ΠΑΟΚ, είναι τα κεφάλια όσων μας επιτίθενται στο όνομα άλλης ομάδας.
Ντροπή. Δεν νοείται να τα σπάμε όλα στο όνομα του ΠΑΟΚ. Το μόνο που πρέπει να σπάει στο όνομα του ΠΑΟΚ, είναι τα κεφάλια όσων μας επιτίθενται στο όνομα άλλης ομάδας.
Πολύ ωραία κερκίδα σήμερα. Ήμουν στην 4 και στο ημίχρονο ένιωθα ότι είναι 3-0.
Φοβερή αντίδραση μετά την ισοφάριση μπράβο στα παιδιά. Στην οκτώ ειμασταν light. Κάποια στιγμή που τραγουδούσαν τα γνωστά ποιητικά τραγούδια (ευτυχώς δεν ήταν πολλές οι στιγμές) ρωτάει ένα πιτσιρίκι μαμά ελληνικά μιλάνε?? Πάντως μπράβο τους γιατί χωρίς αυτούς θα νόμιζες ότι πήγες θέατρο.