Λάμπρος Χούτος
- Pegasus1589
Re: Λάμπρος Χούτος
Συμφωνώ για τα πεσίματα.
Ο Μούσλι βρισκόταν πιο πίσω γιατί έχει τη νοοτροπία "γυρνάω πίσω να βοηθήσω".
Ο Χούτος έπαιξε πρώτη φορά βασικός και σε πολύ εχθρικό περιβάλλον. Η αλήθεια είναι κι εγώ τον περίμενα καλύτερο αλλά θα στρώσει. Πιο πολλά έχει να χάσει αυτός παρά ο ΠΑΟΚ και το ξέρει και ο ίδιος. Βλέποντας και τα δύο γκολ του Μπακαγιόκο ελπίζω να τη σακουλεύτηκε...
Ο Μούσλι βρισκόταν πιο πίσω γιατί έχει τη νοοτροπία "γυρνάω πίσω να βοηθήσω".
Ο Χούτος έπαιξε πρώτη φορά βασικός και σε πολύ εχθρικό περιβάλλον. Η αλήθεια είναι κι εγώ τον περίμενα καλύτερο αλλά θα στρώσει. Πιο πολλά έχει να χάσει αυτός παρά ο ΠΑΟΚ και το ξέρει και ο ίδιος. Βλέποντας και τα δύο γκολ του Μπακαγιόκο ελπίζω να τη σακουλεύτηκε...
Εντάξει ρε παιδιά; Τι εχθρικό περιβάλλον; Οι 500 Πάνθηρες που κάναν την κερκιδάρα; Ή το υπόλοιπο γήπεδο που είχε παντού Παόκια διάσπαρτα και φανερώθηκαν στο 2ο μας γκολ;
Στη Ν. Σμύρνη έπαιζε μπροστά σε 3.000 Πανιώνιους (επίτηδες βάζω περισσότερους) μην τρελενόμαστε!
Στη Ν. Σμύρνη έπαιζε μπροστά σε 3.000 Πανιώνιους (επίτηδες βάζω περισσότερους) μην τρελενόμαστε!
- Pegasus1589
ΟΚ Γιάγκο αλλά και πάλι ίσως αυτό να έφτανε. Βέβαια δεν πρέπει 500 άτομα να σου ρίχνουν την ψυχολογία όσο πολύ καιρό και αν έπαιζες στην ομάδα τους...
- magiktigra
- hasio_john
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!! Πάσα και γκολ!
Πρέπει να μάθει ότι το άθλημα είναι ομαδικό ...
Πρόστιμο του χρειάζεται για να μην ξαναγίνει κάτι ανάλογο - είχε και μούτρα να κάνει και δηλώσεις! Κρίμα!
Δεν είμαι προπονητής εξέδρας , ούτε κλαίγομαι ποτέ με τις αποτυχίες , ...αλλά όταν βλέπω και δεν υπάρχει ομαδικότητα και συνεργασία στην ομάδα , τρελαίνομαι!
Πάμε για άλλα ... ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!
Πρέπει να μάθει ότι το άθλημα είναι ομαδικό ...
Πρόστιμο του χρειάζεται για να μην ξαναγίνει κάτι ανάλογο - είχε και μούτρα να κάνει και δηλώσεις! Κρίμα!
Δεν είμαι προπονητής εξέδρας , ούτε κλαίγομαι ποτέ με τις αποτυχίες , ...αλλά όταν βλέπω και δεν υπάρχει ομαδικότητα και συνεργασία στην ομάδα , τρελαίνομαι!
Πάμε για άλλα ... ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!

ρε παιδιά, στο χούτο θα χρεώσουμε τώρα την ήττα?? φυσικά ήταν μ@λακια, αλλα κι άλλοι παιχταράδες μας έχουν κάνει ανάλογες, ονόματα δε λέμε!
η ομάδα ήταν κακή, αγχωμένη, κουρασμένη, πολλά νεύρα, ψευτοτσαμπουκάδες...
ας μη κολλήσουμε στο χούτο!
η ομάδα ήταν κακή, αγχωμένη, κουρασμένη, πολλά νεύρα, ψευτοτσαμπουκάδες...
ας μη κολλήσουμε στο χούτο!
- magiktigra
ενταξει ηταν μαλακια του που δεν πασαρε αλλα στη φαση αυτη πηρε παραμαζωμα τον παπαδοπουλο που μεχρι τοτε ηταν απροσπελαστος.
δηλαδη αν δεν ηταν ο χουτος ευκαρια σε εκεινη τη φαση δεν θα εβγαινε με τιποτα απλα με την ταχυτητα του καταφερε να περασει
δηλαδη αν δεν ηταν ο χουτος ευκαρια σε εκεινη τη φαση δεν θα εβγαινε με τιποτα απλα με την ταχυτητα του καταφερε να περασει
- paoki_sweden
magiktigra έγραψε:Κανείς δεν κόλλησε στον Χούτο..Απλώς η φάση ήταν 100% goal με πάσα..
+ 1000
Ρέ σύ Χούτο, δώσε δίπλα τήν μπάλα ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ!!!!!!!!! Μόνος του ήταν ό άλλος, θά τό κάρφωνε καί 'κεί θά τελειώναν όλα. Γιατί ρέ π@@στη μου, γιατί;

- magiktigra
Απλώς ο Χούτος ακούει κράξιμο γιατί ήταν η καλύτερη ευκαιρία για goal..Αν υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες και ιδίως αν υπήρχε goal σε άλλη φάση τώρα κανείς δεν θα μίλαγε για την συγκεκριμένη..Πάμε για το επόμενο παιχνίδι..
Για ένα παίκτη της κλάσης του, από εκείνο το σημείο είναι 100% γκολ. Από τη στιγμή που σούταρε τόσο άσχημα, ποιός μου λέει ότι την πάσα θα την κατάφερνε καλύτερα;
Θα συμφωνήσω με τον Ρο. Ήταν μια φάση που μόνος του την δημιούργησε και μόνος του την έχασε.
Θα συμφωνήσω με τον Ρο. Ήταν μια φάση που μόνος του την δημιούργησε και μόνος του την έχασε.