Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 08/03/09 19:00 Προβλέψεις και Σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
enaenaenamail.

Re: Π.Α.Ο.Κ.-gayros 08/03/09 19:00 Προβλέψεις και Σχόλια

Δημοσίευση από enaenaenamail. »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
michalis4

Δημοσίευση από michalis4 »

ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΟΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥ!!!!!

ΣΤΟ 3 ΛΕΠΤΟ ΘΕΛΩ ΓΚΟΛ ΑΠΤΟΝ ΜΠΑΚΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΔΑΚΙ ΜΑΣ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ! :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

dimbar έγραψε:ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ
ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΔΑ, ΕΙΜΟΥΝ ΤΟ 1972, ΤΟ 1982, ΤΟ 1992 ΚΑΙ ΤΟ 2002
ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑ ΠΟΛΛΑ
ΕΙΜΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΕΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.....ΟΜΩΣ..
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ-ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ!
ΠΟΝΗΡΕΥΤΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ
ΔΕΙΞΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ
ΠΡΟΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ-ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!
μπραβο ρε μεγαλε ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ
ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ........ :)
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Αδέρφια αύριο όλοι προσεχτικά γιατί μας περιμένουν στη γωνία... Κι ιδίως και μετά τα μικροεπεισόδια στους νέους είναι έτοιμοι να φέρουν και... τον στρατό για προστασία! :lol:
Αύριο κόλαση ο ΝΑΟΣ κι αφήστε τους παιχταράδες μας να ξεσκίσουν τα καλύτερα... κορίτσια της Ευρώπης!!! 8)
Κι όσο για τους κλασικούς που έρχονται μόνο στα ντέρμπυ ή τίποτα γάβρους καλύτερα να το ξανασκεφτούν... Ιδίως αυτοί που θα 'χουν στο μυαλό τους να κάνουν επεισόδια γιατί θα φάνε πολύ ξύλο!!!
ΤΟΥΜΠΑ απ' τα παλιά αύριο και ξεκινάει η καινούρια παράδοση!!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ο γαβρος αυτη η ομαδουλα αυτο το σιχαμα ομαδα δεν εχει ..
Αυριο θα κατεβει για να παρει το Χ αλλα επειδη τα παιχτακια του θα
χεστουν πανω τους απο την Τουμπα 2-0 ημιχρονο 4-0 τελικο ...
Ανετη νικη αυριο θα τους βαλουμε μεσα στα διχτυα τους φλωρους
τους γαβρους ...Ομαδα δεν εχει ειδατε πως μας αποκλεισανε με την δφαγιαστικη διαιτησια ....Τα τηλεφωνα στι ημιχρονο πεφτανε αβερτα ...
Ελατε νιαμου αυριο Τουμπα 444444444 θα φατε σιχαματα φουστογαβροι ...
Ζλαταν και Χουτος μπροστα μαμηστε τουςςςςςςςςςςςςςς
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

είπαν στις ειδήσεις 7 εισαγγελείς κι 800 αστυνομικοί θα είναι στην Τούμπα. :shock:
το γραφει κ ο φιλος (paranoid65)
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Πανθεσσαλονι έγραψε:Προς eorptol

Το τι ομαδα ειμαι εγω παληκαρι μου φαινεται απο τα ποστ μου.
Αν πιστευεις οτι ειμαι συμπολιτης ενταξει. Το οτι εβαλες μια ζωγραφια που κατουραει τον γαυρο δε σε κανει ΠΑΟΚτση. Αν θελεις ομως να μιλησουμς επι προσωπικου και για το ποιος ειναι ΠΑΟΚ και ποιος οχι οποτε θελεις.
Αλλα στο λεω εκ των προτερων οτι θα χασεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ τι γραφω σκεψου και μετα πες οτι θες .Υπαρχει σαιτ της Αθηνας που δημιουργει κλιμα εναντιον της ομαδας που προφανως αγαπας μονο εσυ και τι κανεις.Επιτιθεσαι σε μενα? Γραφει ο μετρουλακης μαλακιες και συ τι κανεις? Αγοραζεις τις φυλλαδες και καμαρωνεις οτι εισαι η λαβα?
Αυριο εξαιτιας ΚΑΙ αυτων των δημοσιευματων θα εχουμε 3 εισαγγελεις.
Πανθεσσαλονι έγραψε:Αδερφε μου σου εστειλα και pm.
Συμφωνω με την διοικηση σε πολλα. Θελω περισσοτερα. Η κριτικη μου (κατα τη γνωμη μου) κανει καλο και βοηθαει. Αν ειμουν Ζαγορ πχ δεν θα ανεχομουν να αναφερει καμια φυλλαδα ΤΙΠΟΤΑ για τον ΠΑΟΚ. Μη το βλεπεις σαν αρνητικη κριτικη. Προσπαθω να τους ξυπνησω και να τους πω οτι εχουν στα χερια τους τρομερη δυναμη. Δεν μπορει να ανεχομαστε μαλακιες απο τον πηλαδακη, τον πανοπουλο, τον σκορδα κτλ. Βγαινει βρωμα οτι η ομαδα δεν τα παει καλα με τον φακελο. ΑΠΑΙΤΩ ΚΥΝΗΓΙ του πηλαδακη μεχρι να πατησει μαυρο χιονι. Αναφερονται στην ομαδα μας οι ατρομητοι και αλλοι τραχαναδες. Τα ιδια.Δεν μπορει να ανεχομαστε μια ζωη μαλακιες,Αντιδραση στους κατω ΑΛΛΑ και στους εδω "φιλους μας".

Αλλο ενα ωραιο. Εβγαλε ανακοινωση ο βαζελος για το γηπεδο του. Ειπε μεσα σε αλλα οτι δινει τη λεωφορο (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ) ενω αλλες ΠΑΕ (ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-προφανως εμεις) εκαναν γηπεδα χωρις να δωσουν αντιπαροχη.

Να κινηθει η ΠΑΕ εναντιον του βαζελου. Να μη δεχτουμε εκταση που ανηκει στον Ελληνικο λαο να δωθει για το γηπεδο της εταιριας τους.
Μιας αντιπαλου εταιριας. Το κρατος θα δωσει απιστευτα λεφτα για απαλοτροιωσεις στον Βοτανικο.
Ο Ζαγορ πρεπει να πει οτι αν γινει γηπεδο στο βαζελο ΤΕΡΜΑ τα χρεη μας + κρατικη επιχορηγηση. Τερμα. Δεν παμε με το σταυρο στο χερι.

Αν πουν οχι παιρνει τα κλειδια ο Ζαγορ και τα αφηνει στο Διοικητηριο.

Ελπιζω να καταλαβαινεις το πνευμα με το οποιο γραφω
Eγώ δεν θα σου πώ ότι είσαι αντι-ΠΑΟΚ...καταλαβαίνω ότι λες την άποψη σου και μπορώ να το δεχτώ έστω κι αν δεν συμφωνώ....ΓΙΑΤΙ
Αύριο θα έχεις 3 εισαγγελείς στο γήπεδο και ο λόγος είναι πολύ απλός....το διέταξε ο "πρωθυπουργός" Σωκράτης και μέσα σε λίγες μόνο ώρες επιλήφθηκε ο Αρειος πάγος!!!! που αφού έλυσε όλα τα άλλα προβλήματα ασχολείται τώρα απερίσπαστος με αυτό το ματς....τι να κάνουν και οι υπαλληλάκοι.....αφού πήραν διαταγή πρέπει να την εκτελέσουν.....
Και γω θα θελα ένα ΠΑΟΚ που τα βάζει με όλους και με όλα αλλά δυστυχώς αυτό δεν γίνεται....χρειάζεσαι και κάποιες συμμαχίες πότε-πότε.
ούτε ο Ζαγοράκης μπορεί να ασχολείται με το τι γράφει κάθε κωλοφυλλάδα και κάθε κωλοsite...είναι μεγάλο χάσιμο ενέργειας φίλε μου.
Άβαταρ μέλους
Bougatsas

Δημοσίευση από Bougatsas »

Δεν θα έλεγα χάσιμο ενέργειας.
Ο Ζαγόρ είπε θα κάνει δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στην συνέντευξη τύπου της διοίκησης. μάλλον θέλει να δει την ανταπόκριση του κόσμου για ηρεμία
Άβαταρ μέλους
michalis4

Δημοσίευση από michalis4 »

ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΤΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ? ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΛΕΜΕ! ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ! :?
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Η ηχητική βία ξεκίνησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν τόσο από τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, όσο και από τον κρατικό (ερα), η αποστολή του ακατανόμαστου δέχθηκε ΦΡΑΣΤΙΚΗ επίθεση την ώρα που η ψαροκασέλα που τους μετέφερε προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Gayροι, επειδή ξέρω ότι διαβάζετε το forum, πάρτε πίτσες, πάρτε μπύρες, διώξτε τους γκόμενούς σας και μην αγχώνεστε για τίποτα, η κόκκινη δαφνομπουκομένη θα αναλάβει την ψυχαγωγία σας.

ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!
Άβαταρ μέλους
nasostriumph

Δημοσίευση από nasostriumph »

Αύριο, απαντάμε σε όλους όσους χρωστάμε :

Στις μισογεμάτες κερκίδες του Καραισκάκη, απαντάμε με την κόλαση της τούμπας και sold out,
Στα μίζερα υβριστικά επαναλαμβανόμενα συνθήματα των gay, απαντάμε με τον πλουραλισμό της κερκίδας και με το μπρίο του παοκτζή,
Στα αντεθνικά παραληρήματα τους, απαντάμε τραγουδώντας για την φανέλα, την ασπρόμαυρη στολή,
Στους αντιπαοκτζήδες εκφωνητές τους, απαντάμε με να τους υποχρεώνουμε σε αναγκαστικά επιφωνήματα από την έκταση του σκορ υπέρ μας.
Στους αβανταδόρους διαιτητές της παράγκας που έγινε πολυκατοικία, απαντάμε με την ικανότητα μας να παίζουμε και να νικάμε ακόμα και όταν μας αδικούν.
Στη μισή Ελλάδα που υποστηρίζει τον Ολυμπιακό, λόγω ανάγκης και χαίρεται με τις πέτσινες επιτυχίες του ισχυρού, απαντά η υπόλοιπη μισή Ελλάδα, που βλέπει την δύναμη και το κουράγιο που απελευθερώνει ο ΠΑΟΚ.
Στους οικονομικά δυνατούς που βρήκαν κοινωνική ασπίδα αποδοχής το ποδόσφαιρο για να επεκτείνουν τη σφαίρα επιρροής τους, τους απαντάμε ότι ο ΠΑΟΚ ανήκει στο λαό του και όχι στον εκάστοτε αλεξιπτωτιστή μεγιστάνα υποψήφιο για την προεδρία,
Στους πολιτικούς της χώρας που αγνοούν επιδεικτικά την δυναμική μας, απαντάμε με περισσότερο κόσμο στις κερκίδες της τούμπας, από ότι θα έχουν αυτοί στις συγκεντρώσεις τους στις επόμενες εκλογές,
Στα κατευθυνόμενα media του Λεκανοπεδίου, απαντάμε με τις αυριανές λεζάντες που θα τους υποχρεώσουμε να αναρτήσουν,

Παίκτες του ΠΑΟΚ, αύριο, κάντε μας χαμογελάσουμε. Κάντε μας να υψώσουμε τα χέρια μας στον ουρανό της τούμπας. Επιστρέψτε στο περήφανο λαό το δικαίωμα να απαιτεί το σεβασμό από τους εχθρούς μας.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Η κυριαρχία του osfp επί του ΠΑΟΚ άρχισε , κατά τι γνώμη μου, κάποιες βροχερές μέρες του Μαΐου του 1992. Η κυριαρχία του ΠΑΟΚ επί 23 χρονια επί του OSFP ήταν απόλυτη. Tο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ νικούσε συνήθως άνετα μεγάλωσε μια γενιά Παοκτσήδων. Μια γενιά η οποια μπορεί να μην είδε τα πολλά πρωταθλήματα και τα κύπελλα αλλα είχε ως σημείο αναφοράς σε κάθε συζήτηση αυτή τι παράδοση. αυτή η παράδοση ακύρωνε όλα τα υπόλοιπα. εκείνο το Μάιο τα είχε φέρει η τύχη καλή ώρα όπως και τώρα να συμβούν στη Τούμπα δυο απανωτά ΠΑΟΚ -OSFP. ο στόχος ήταν ευρεία niki στο πρώτο με στόχο το κύπελλο και niki στο δεύτερο παιχνίδι για να διατηρηθεί η παράδοση.

και όμως η ατμόσφαιρα που επικρατούσε και ας μην την ομολογούσαμε ήταν μια ατμόσφαιρα ότι κάτι κακό έρχεται. τι Τεταρτη στον αγώνα κυπέλλου η ομάδα προηγείται δύσκολα 1-0. και εκεί που περιμέναμε όλοι τι κατάρρευση του osfp ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ (ο καλύτερος τερματοφύλακα στην Ελλάδα εκείνηs τις χρονιας) κάνει μια εντελώς άστοχη έξοδο την εκμεταλλεύεται, ο Τσαλουχίδης νομίζω, και το 1-1 είναι γεγονός. μετά από 15 ημερες επαναληπτικός στο καραϊσκάκη, σχετικά εύκολη niki του osfp, το σύνθημα βούλγαροι-βούλγαροι να δονεί την ατμόσφαιρα την ίδια ώρα που ο τότε υφυπουργός αθλητισμού Παπαγεωργόπουλος χασκογελούσε στα επίσημα. λίγο αργότερα η εικόνα του τότε νέου Κούδα , Γιώργου Τουρσουνίδη να χασκογελάει την ώρα τις απονομής με τον Κόκκαλη, βάζει ταφόπλακα σε ότι αξιοπρέπεια είχε μείνει.
είχε προηγηθεί ενδιάμεσα αυτόν το δυο τελικών το καταραμένο παιχνίδι για το πρωτάθλημα όπου έσπασε η παράδοση. εκείνη την ημερα έβρεχε, η Τούμπα ήταν μισογεμάτη-μισοάδεια, η θuρα 4 δεν είχε κέφια, οι καταγγελίες διαφορες. ο osfp προηγείται 1-0 με αkoμα ένα λάθος (!!!!) του τερματοφύλακα και το 0-2 γίνετε όταν ο Καραπιάλης σα σε προπόνηση περνα στη γραμμή του κόρνερ τι μπάλα κάτω από τα πόδια του καλύτερου centerback τις εποχής εκείνης. η παράδοση ήταν παρελθόν.

τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα σιγά σιγά όσο περνούν τα χρονια. τα τρυπήματα διαδέχονται το ένα το άλλο. σε όλα τα αθλήματα σε όλες τις ομάδες. σε παίκτες, προπονητές, παράγοντες, διαιτησίες, νομικούς συμβουλους ακόμα και στους γιατρούς ομάδων. μια ματια στο παρελθόν τώρα 17 χρονια μετά και όλα συνθέτουν ένα παζλ δύσκολο να το κατανοήσω τότε.

τώρα πάλι 2 παιχνίδια ΠΑΟΚ-OSFP 3 μέρες το ένα με το άλλο. τώρα όμως έχω μέσα μου το ακριβώς αντίθετο συναίσθημα που είχα τότε. τώρα για κάποιο λόγο αντιμετωπίζω αυτά τα 2 παιχνίδια ΠΑΟΚ-OSFP σαν τι απαρχή μίας καινούργιας εποχής. μιας εποχής που δεν έρχεται με μιας αλλα σιγά σιγά τα κομμάτια του παζλ θα μπούν στη θέση tous.

το σημαντικό αύριο δεν είναι η εμφάνιση τις ομάδας, το αποτέλεσμα, το αν θα γίνουν επεισόδια η όχι. το σημαντικό αύριο είναι ότι, ότι και αν γίνει, η προσπάθεια που άρχισε πριν 18 μήνες πρέπει να συνεχιστεί. έτσι ώστε να λέμε μετά από 17 χρονια ότι εκείνες oi 4 μέρες ήταν οι μέρες στις οποιες μια καινούργια εποχή άρχισε.

σε αυτό το πλαίσιο, αν ήμουν στη θέση του Ζαγοράκη, το πρώτο που θα έκανα τι δευτερα θα ήταν να μη γίνει αποδεκτη η παραίτηση Γκαγκάτση, τουλάχιστον ως το τέλος τις χρονιας. Αν ο Κόκκαλης θέλει να έχει ένα δούρειο υππο στη δίκια του ομάδα μπορεί άνετα να συνεχίσει να κάθεται διπλα του.
κωστας/παοκ4

Δημοσίευση από κωστας/παοκ4 »

Μεσα σε καθε εφημεριδα των ΣΠΟΡ υπαρχει και μια κοκκινη καρτα -μην ξεχαστη στο σπιτι-ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ,ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ? ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ
κωστας/παοκ4

Δημοσίευση από κωστας/παοκ4 »

"Μη μασάς, δεν χάσαμε τίποτα. Ξαναβρήκαμε την ψυχή μας...." ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΑΤΑΚΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

dimbar έγραψε:
ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ
ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΔΑ, ΕΙΜΟΥΝ ΤΟ 1972, ΤΟ 1982, ΤΟ 1992 ΚΑΙ ΤΟ 2002
ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑ ΠΟΛΛΑ
ΕΙΜΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΕΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.....ΟΜΩΣ..
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ-ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ!
ΠΟΝΗΡΕΥΤΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ
ΔΕΙΞΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ
ΠΡΟΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ-ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!

εγω αδερφια ειμαι 14 χρονων...πηγαινω απο τα 7 τουμπα...στα ντερμπι δεν πηγαινα λογο του κινδυνου για επεισοδια...δεν εχω ζησει τις μεγαλες σφαγες απο ζωγραφο και και και...την τεταρτη ομως ειδα απο τα ματια μου μια τεραστια σφαγη που μας στερησε αξιοπρεπεια αλλα και τον ενα φετινο στοχο....εκλαιγα που μας φερονται ετσι αλλα η φλογα της περηφανειας μεσα μου που ειμαι ΠΑΟΚτσης ολο και μεγαλωνει...δε 8ελο αφτει η φλογα που αναβει σε ολους τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ του κοσμου να σβησει σημερα...ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΡΗΠΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΚΑΙ 8ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ....ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΗΧΙΤΙΚΗ ΒΙΑ....

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑ....ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΤΕ ΑΙΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ......
:) :) :) :) :)

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”