Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!! (Εκδρομες - Πορείες - Συλλαλητηρια)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ωραία επιλογή! Μιαααααααααα μικροπαντρεμέεεεεεενηηηηη... Μπορεί κάλλιστα να γίνει: μιιιιικρή μου Ολλανδέεεεεεεεζαααααααααααααα.... Πω πω, ύπν...εεεε καύλα!

Πέρσι, θυμίζω, έλειπα από τον Οκτώβρη. Από το ΠΑΟΚ - Chelsea, ο επόμενος αγώνας ήταν ο σημερινός, οπότε δεν ξέρω ποια συνθήματα ακούστηκαν μες στη χρονιά και τι κερκίδα είχαμε στη διάρκεια της σεζόν.

Αλλά πού χάθηκαν παλιά καυλωτικά συνθήματα όπως το Είσαι μια ουσία;; Γιατί σήμερα δεν ακούστηκε το ΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ;; Συνήθως αυτό ακούγεται όταν καυλώνουν οι πάντες. Το θέμα είναι να ακουστεί στα ζόρια. Εκεί έχεις τα @@ ρε ΠΑΟΚτσή να το φωνάξεις;; Είναι ένα σύνθημα που όλοι οι παίκτες έχουν ακούσει!

Επίσης... Ολόκληρο νταμπλ πήραμε, τόσα καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα ζήσαμε μέχρι σήμερα χωρίς αγώνες, ένας δεν εμπνεύστηκε καινούριο σύνθημα να ακουστεί; Πάλι το "τι κι αν περάσαν τα χρόνια" ακούγαμε κυρίως... Και το ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά..
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Γαματα με μεγάλα γράμματα...... λίγο μυαλό και να έχεις ζήσει από το 75 και μετά την Τούμπα είναι τα απαραίτητα συστατικά για την κερκίδα
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Εγώ την έζησα μετά το 85 και λέω ότι φοβόμουν ακόμα και γω με τον παλμό και την ένταση της κερκίδας. Άλλαξαν τα χρόνια σίγουρα αλλά και τα συνθήματα ολόκληρα τραγούδια που μόνο η ενορχήστρωση λείπει είναι φουλ αντιγκαβλε.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Συνθήματα για ναρκωτικά κ ηρωΐνες δεν είναι μαγκιά.
Είναι αυτοταπείνωση.
Δυστυχώς κάθε χρόνο κ λιγότερα συνθήματα για τον ΠΑΟΚ κ περισσότερα για βλαχομαγκιές.
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

Κι εγώ έχω ξενερώσει με τα συνθήματα και την όλη φάση. Σαν τους χανουμηδες πρεζακηδες της σκεπαστης γινόμαστε. Ήμαρτον να βλέπεις παιδάκια 10-13 χρονών, με τους πατεράδες τους, να τραγουδάν απ τα 12 μου πίνω το ντουμανι.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

gpap έγραψε:Συνθήματα για ναρκωτικά κ ηρωΐνες δεν είναι μαγκιά.
Είναι αυτοταπείνωση.
Δυστυχώς κάθε χρόνο κ λιγότερα συνθήματα για τον ΠΑΟΚ κ περισσότερα για βλαχομαγκιές.
Μεγάλη ανοησία τα συνθήματα με τα ναρκωτικά τα οποία δεν τραγούδησα ποτέ έχουμε τοσα ωραία συνθήματα και λέμε αυτές τις χαζομάρες.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Το ειδα απο το σπιτι και δρν ακουγοταν σχεδόν τίποτα απο το γήπεδο. Μια δυο φάσεις που τους ξεσηκωσαν οι παίκτες και μετα σιγη... Χαλια μαυρα...

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
berry

Δημοσίευση από berry »

Τοσες μεταγραφες παιχτων που ειτε πιασανε ειτε οχι....μεταγραφες κερκιδας χρειαζομαστε! Οργανωτων! Δε γινεται στον75 ν ακουγεται μια φορα το...ΠΑΟΚΑΡΑ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΓΚΟΟΟΛΛ κ καπακι να φωναζουν...μερικοι μεν αλλα εκοψαν τη φορα της κερκιδας δε οι εκδρομες δε σταματανε. Οργανωτη θελουμε. Κ δεν τον εχουμε. Να πιανει το κλιμα του αγωνα να εμπνεει τον κοσμο να φωναζει με το αναλογο συνθημα. Κ εννοειται με λιγοτερα ναρκωτικα...
Μαστουρωσαμε απ την τηλεοραση! Ελεος...
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Με το που ξεκινησε το δευτερο ημιχρονο, ειπα θα το φαμε. Ο λογος;
Μια φοβερη ησυχια στην Τουμπα, λες και παιζαμε με το Λεβαδειακο και νικουσαμε 3-0 ημιχρονο.
Και οταν ξεκινησε και αρχισαν να πιεζουν, εμεις τιποτα...υπνος βαθυς και απονηρευτος.
berry

Δημοσίευση από berry »

Ποσα να θελει ο οργανωτης της σαν λορεντζο;
Θα ακουσει μια φορα δυο τα συνθηματα μας κ θα λεει ποιο να φωναξουμε. Ε μεχρι να μαθει ελληνικα θα το φωναζει ενας δικος μας.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Οσο παει και χειροτερευει..
Διωξτε αυτον τον γκριζομαλλη δεν νιωθει.
Και τα ντουμανια και οι πρεζες και τραλαλο τραλαλα σε λιγο καιρο θα μας κοροιδευουν για την ντεμεκ καυτη Τουμπα
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Γιατί ρε; Ο ζαντος μας λέει από χθες ότι φταίμε εμείς οι ΜΑΛΑΚΕΣ που δε γουστάρουμε να φωνάζουμε μια ώρα σερι για πρεζες και για φασαρίες. Στα 12 ήπια ντουμανι, εκδρομές ναρκωτικά. Τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια. Αλλά φταίω εγώ ο μ@λ@κ@ς που μου τη δίνει κάθε φορά σύμφωνα με τον Μοντ μας.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

η κερκίδα της κάποτε θρυλικής Τούμπας έχει πεθάνει
όσοι την έχουμε ζήσει, το ξέρουμε
οι λόγοι πολλοί.. δυστυχώς

υγ. "κάτσε λίγο κάτω ρε παλικάρι να δούμε το παιχνίδι"... κρατς κρατς το σποράκι....
χθεσινό σκηνικό στην 5
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Η κερκίδα του πρώτου ημιχρόνου χθες ήταν από άλλες εποχές. Τότε που ξέραμε πως δεν διεκδικούμε τίποτα αλλά θέλαμε όσο τίποτα να κερδίσουμε απλά και μόνο για να την σπάσουμε στους αλλόθρησκους. Εντός κι εκτός. Για να'χουμε να το λέμε. Το μεγαλύτερο κίνητρο δηλαδή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ύπνος αλλά αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. Τα 15 λεπτά που αράζουμε και μιλάμε για μπαλίτσα μας κοιμίζουν.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Για δεκα λεπτα φιλε..τα υπολοιπα 80 υπνος βαθυς και ναρκωτικα και ξερω γω..
Εχουν σταματησει εδω και 2 χρονια κατα την γνωμη μου τα ξεσηκωτικα συνθηματα που μπορει να φωναξει ο καθενας
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”