ΠΑΟΚ - Ajax 20:00 6/8 Open - Paokmania Web Radio
Re: ΠΑΟΚ - Ajax 20:00 6/8 Open - Paokmania Web Radio
κρινοντας και απ τα 2 προηγουμενα ματς με αγιαξ αλλα και περσυ με την μπενφικα ,αυτο που φοβαμαι περισσοτερο ειναι το κορακι ! Και το πεναλτυ στον λεοβατς ηταν πολυ αυστηρο το 16 , οπως και το περσινο με μπενφικα ! ειδικα περσυ ο γερμαναρας φαινοταν και απο τα φαουλ που εδινε ή δεν εδινε οτι εσπρωχνε τους πορτογαλους και δεν μας γουσταρε καθολου , εχθρικη διαιτησια προκειμενου να περασει το ονομα ! μαθημενοι βεβαια απο εχθρικες διαιτησιες ,αλλα σιγουρα θα εχουμε να ανιμετωπισουμε και αυτον τον παραγοντα ,καθως σιγουρα η διαιητησια δεν θα ειναι ευνοικη μαζι μας ,καθως οι ολλανδοι ως ονομα προτιμουνται ως ατραξιον της διοργανωσης ...ας ελπισουμε στο 50-50 γιατι ειναι κριμα αυτη η ομαδα να μην διεκδικησει επι ισοις οροις την προκριση και πραγματικα εχει σοβαρες πιθανοτητες να προκριθει αν δεν αδικηθει !
Γνωρίζετε πως μπορώ να δω το ματς on-line απο το εξωτερικό?
Από το σαιτ του open θα είναι διαθέσιμο μέσω vpn ελληνικό?
Αν ναι γνωρίζει κάποιος να προτείνει κάποιο free vpn provider που να έχει κ Ελλάδα?
Από το σαιτ του open θα είναι διαθέσιμο μέσω vpn ελληνικό?
Αν ναι γνωρίζει κάποιος να προτείνει κάποιο free vpn provider που να έχει κ Ελλάδα?
Διαβασα σε ενα αρθρο πως δεν εκανε προπονηση γτ ενιωσε ενοχλησεις...spiridoula έγραψε:απο που προκυπτει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το προμο του αγωνα π μπορω να το βρω?
Άνοιξαν εισιτήρια στην 1 μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ. Μόλις έκλεισα ένα και θα το παραλάβω αύριο.
Μην φωνάζετε το γκαντεμικο κολοσυνθημα αύριο με την μικρή την...
Όσες φορές το λέμε τον πίνουμε
SM-G965F
Όσες φορές το λέμε τον πίνουμε
SM-G965F
Έχει τώρα (10:35 μμ) εισιτήρια στην 1 μέσω της σελίδας της ΠΑΕ (paokfc.gr). Μόλις πήρα για εμένα και το γιο μου.
Βγάζει συνεχώς και αρκετά εισιτήρια στην 1
23:01 έχει περίπου 15
23:01 έχει περίπου 15
Μπήκα τώρα δεν έχει τίποτα
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Mηπως τα βλεπεις λιγο μαυρα αδελφε;;Athens έγραψε:ειναι πολυ αδικο να θες να πας γηπεδο και επειδη δεν πηρες διαρκειας να μενεις απ εξω...
η ηλεκτρονικη αγορα εισητηριο ειναι μεγαλη ηλιθιοτητα της παε, θα προτιμουσα να ξεροσταλιαζα εξω στα εκδοτηρια απο την προηγουμενη μερα...
απορω ποιος πηρε εισητηριο μεσω ιντερνετ....πιστευω οτι και αυτα μοιραστηκαν σε δικα τους ατομα...
ελεος
ΠΑΟΚ απο μικρο παιδι...
Μια δικαιη διαδικασια γινεται και αντι να ταλαιπωρειται ο κοσμος τα δινει μεσω ιντερνετ.
Μη γινομαστε μιζεροι με ολα.
Θέλει κάποιος από Πάτρα να ανέβει αύριο για τον αγώνα Θεσσαλονίκη;