ΠΑΟΚ - Ajax 20:00 6/8 Open - Paokmania Web Radio
- navigator11
Re: ΠΑΟΚ - Ajax 20:00 6/8 Open - Paokmania Web Radio
Όποιος βάλει τα πιο πολλά λέτε να πάει η δουλειά;

φτάνει μέχρι το γόνατό του;gika έγραψε:ενα sms του φερειρα στον ζινταν ότι ο τρόπος που αποφάσισε να σταματήσει τον ντε μπεεκ ειναι να βάλει τον κάτσε να του σπάσει το γόνατο λέτε να βοηθήσει;
Το πιο πιθανό, αν δεν τους "φοβηθούμε" και τους παίξουμε στα ίσαnavigator11 έγραψε:Όποιος βάλει τα πιο πολλά λέτε να πάει η δουλειά;![]()
Ελπίζω να κουραστούν σήμερα καθώς το παιχνίδι τους στράβωσε
Μακάρι να μας υποτιμήσουν και να παίξουν με τα μπακ τους τόσο ψηλά όσο σήμερα!!!
Η άμυνα τους πάντως ειναι κακή σήμερα. Δεν ξέρω αν είναι πάντα έτσι, αλλα εφοσον παρουσιαστουν έτσι στην Τούμπα σίγουρα θα γράψει γκολ.
παντως οι αλητες ολο ταλενταρες περνουν ρε.. θα μου πεις κοντα 250 χαρτια θα βγαλουν φετος,,,john4serres έγραψε:Διαβαζω Sander Berge για Ajax.
Οπότε προχωράει του Donny van de Beek.
ramboutla έγραψε:Η άμυνα τους πάντως ειναι κακή σήμερα. Δεν ξέρω αν είναι πάντα έτσι, αλλα εφοσον παρουσιαστουν έτσι στην Τούμπα σίγουρα θα γράψει γκολ.
Πρώτη φορά παίζουν μαζί λογικό. Ο ξανθός ο μικρός μέχρι πέρσι έπαιζε στη φορτουνα σιταρτ
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτόν το ντε μπεκ.. είναι απίστευτος ..Ζιντάν ξυπνά ..
Snoufel, οι 3 από τους 4 στην άμυνα δεν είναι περσινοι?
Τα CB είναι και τα δύο νέες προσθήκες. Ο Μαρτίνεζ μεταγραφή από Αργεντινή και ο Σχιούρς επιστροφή από δανεισμό στη Φορτούνα του Λάμπρου
- navigator11
ο αργεντινος ειναι ταπας για στοπερ και αδυναμος, ο αλλος θυμιζει τον γουτα... ευκαρια να τους βγουμε στην κοντρα..