anekfrastos έγραψε:Να μπει ο μανιακός στο αγιαξμανια να γράψει πωκηση

Εγώ θα έβαζα τον Πέτρο και τον Πόρκυ να δίνουν αποκλειστικά κατά ριπάς...
anekfrastos έγραψε:Να μπει ο μανιακός στο αγιαξμανια να γράψει πωκηση
Πέραν της πλάκας έχω λογαριασμό από την προηγουμεη φορά που ρώτουσα για σερερο κ ειρωνευοντουσανanekfrastos έγραψε:Να μπει ο μανιακός στο αγιαξμανια να γράψει πωκηση
Βρε βρε βρε...kataramenos5 έγραψε:Με λεει ο αλλος "Μονο με θαυμα περναμε Αυτη ειναι η ομαδα που εριξε 4 στη Ρεαλ.Με βαση τη λογικη...."
Ποια λογικη ρε ?Που κολλαει η λογικη με τον ΠΑΟΚ?Με βαση τη λογικη ποσες πιαθνοτητες ειχαμε να κληρωθουμε
μ αυτους?Γι αυτο σε λεω,ασε τη λογικη κατα μερους και ΠΙΣΤΕΨΕ.
Τα θαυματα γινονται οταν πιστευεις .
Α και...
Μεγαλωσα στης Τουμπας το καζανι
γμαω Αθηνα και πασαλιμανι
και αμα πιω και μια μαλαματινα
γμαω ολo το Amsterdam Arena
![]()
Μήπως ήθελες να ρωτήσει για Γκερέρο και τους μπερδεψες;MANIAKOS έγραψε:Πέραν της πλάκας έχω λογαριασμό από την προηγουμεη φορά που ρώτουσα για σερερο κ ειρωνευοντουσανanekfrastos έγραψε:Να μπει ο μανιακός στο αγιαξμανια να γράψει πωκηση
τέτοια ομάδα δεν υπάρχει. Για αυτό και εδωσαν 60 εκ για μεταγραφές.Tolaros έγραψε:Αν υπάρχει μια ομάδα στον κόσμο που μπορεί να πουλήσει 11 παίκτες και να έχει από πίσω άλλους τόσους ίδιους που δεν τους ξέρουμε , αυτή είναι ο Αγιαξ.
Τίποτα δεν αλλάζει
MANIAKOS έγραψε:Πέραν της πλάκας έχω λογαριασμό από την προηγουμεη φορά που ρώτουσα για σερερο κ ειρωνευοντουσανanekfrastos έγραψε:Να μπει ο μανιακός στο αγιαξμανια να γράψει πωκηση
sourmenetes έγραψε:Βρε βρε βρε...kataramenos5 έγραψε:Με λεει ο αλλος "Μονο με θαυμα περναμε Αυτη ειναι η ομαδα που εριξε 4 στη Ρεαλ.Με βαση τη λογικη...."
Ποια λογικη ρε ?Που κολλαει η λογικη με τον ΠΑΟΚ?Με βαση τη λογικη ποσες πιαθνοτητες ειχαμε να κληρωθουμε
μ αυτους?Γι αυτο σε λεω,ασε τη λογικη κατα μερους και ΠΙΣΤΕΨΕ.
Τα θαυματα γινονται οταν πιστευεις .
Α και...
Μεγαλωσα στης Τουμπας το καζανι
γμαω Αθηνα και πασαλιμανι
και αμα πιω και μια μαλαματινα
γμαω ολo το Amsterdam Arena
![]()