Ας ξεκινήσουμε από το ότι ο βιειρινια δεν αντικαθίσταται για πολλούς κ διάφορους λόγους.gika έγραψε:Ναι φίλε μου, γιατί έχω τραυματίες Βιειρίνια, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ και εκτός ομάδας τους Κάνιας και Σάκχοφ. Αν όλη αυτή ήταν στην ομάδα θα ζητούσα μόλις ένα χαφ αντί του Μίσιτς και έναν αντί-Μπίσεσβαρ. Τι να κάνουμε που μας χτύπησε η αρρώστια;omerta76 έγραψε:Συγνώμη φίλε, αλλά εσύ με έναν πρόχειρο υπολογισμό ζητάς 4 βασικούς (αρ.μπακ-2χαφ-αντι Μπίσεσβαρ) και 3 αναπληρωματικούς.
Με το χέρι στην καρδιά, είναι η τωρινή ομάδα παικτικά καλύτερα από πέρυσι;
Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Πέλκας και Ακπομ είναι οι ίδιοι.
Το Γιαννούλης Εσιτί Καντουρί, είναι καλύτερο από το Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ/Ολιβέιρα, Βιειρίνια;
Ε αν μου πείτε ναι, θα πω ότι έχω άδικο.
Αλλιώς συμφωνούμε όλοι ότι η ομάδα ξεκινάει ένα βήμα πίσω από ότι τελείωσε (αντί για 2 βήματα μπροστά) κι ότι στηριζόμαστε στο ότι οι τραυματίες θα γυρίσουν εγκαίρως και θα είναι όπως ήταν.
Ο βερνμπλουμ κακώς μπαίνει στην εξίσωση γιατί καλά καλά δεν τον είδαμε κ από όσο είδαμε αναντικατάστατο δεν το λες.απο εκεί κ πέρα ο Μαουρίτσιο στα χαρτιά είναι ο πιο εγκεφαλικός μέσος.μενει να αποδειχθεί αν είναι εξισου καλός ο καντουρι εκει.απο την άλλη φέτος το κέντρο μας είναι πολύ πιο αθλητικό κ δυναμικό.ισως δηλαδή ένα κλικ πιο κάτω τεχνικά αλλά δύο κλικ πιο πάνω σε αθλητικοτητα που ήταν μόνιμο πρόβλημα του κέντρου μας.δεν ξέρω αν οδηγούν κάπου τέτοιες συγκρίσεις.
Σαν εικόνα όμως, με έναν Ολιβέιρα έστω στο τέλος του καλοκαιριού νομίζω ότι το κέντρο είναι πολύ καλύτερο από πέρσι.