Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από obanebane »

Dimitris_L4 έγραψε:Η πορτο ΔΕΝ εβγαλε ανακοινωση περι κακων ιατρικων...ο παιχτης λεει ΔΕΝ περασε καν ιατρικα..
εμεις βεβαια θεωρουμε θεσφατο τι λενε οι αρδ οι πορτογαλοι..

Αν ισχύει το παίρνω πίσω, είχα την εντύπωση ότι έβγαλε ανακοίνωση η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

δε μπορεις να το παρεις πισω μπανε τωρα το ειπες ρε φιλε θα υποστεις τις συνεπειες :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Μπορεί να έφυγε από εδώ όταν του είπαν να περάσει ιατρικά.κ μετά να έφυγε από εκεί όταν του είπαν να περάσει ιατρικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Παιδια συγνωμη για το οφ τοπικ. Χτες το γραψα στην ενοτητα tapatalk ομως τωρα δεν τη βρισκω. Απο χτες που εσβησα cookies, καθε φορα που πατω, μου βγαζει μνμα για learn tapatalk. Ειναι πολυ ενοχλητικο που εμφανιζεται σε καθε πατημα μου. Εχω πατησει και το ΟΚ και το ακυρωση, αλλα παλι τα ιδια. Τι να κανω?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Πέμ 25 Ιούλ 2019, 13:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Στο Open και καμία ανανέωση συνδρομής σε Nova. Πίεση να συμβεί αυτό και από τις καφετέριες.

Aυτό είναι που πρέπει να γίνει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τρέλα πουλάτε με τα off-topic; Αν αρχίσουμε τα σβου εν ριπή οφθαλμού, θα έχουμε γκρίνια και θα είμαστε SS!
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Κάνα μεταγραφικό νέο από ΠΟΡΚΥ-5- έχουμε;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

jibbie έγραψε:δε μπορεις να το παρεις πισω μπανε τωρα το ειπες ρε φιλε θα υποστεις τις συνεπειες :lol:

Μέχρι 10 βουρδουλιες αντέχω, έχω και ευαίσθητο δερματακι. :mrgreen:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

obanebane έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Μπάνε δε σε προβληματίζει που προπονητές όπως ο Κονσεισάο και ο Φερέιρα τον θέλουν διακαώς?
Στην Πόρτο δεν έκλεισε καθαρά λόγω των αντιδράσεων. Και για να μη φανεί ότι η διοίκηση ακούει τους οπαδούς βγάλανε αυτό για τα ιατρικά. Εγώ λέω επειδή ακριβώς δεν καιγόμαστε άμεσα για αριστερό μπακ μακάρι να κλείσει ο συγκεκριμένος.
Αλήθεια τώρα το πιστεύεις αυτό;
Ξαναλέω,έχει ανάγκη η Πόρτο να πει δεν προχωράω την μεταγραφή γιατί δεν γουστάρω ρε αδερφέ.
Για ποιο λόγο να διαβαλει τον παίχτη προκαλώντας του πρόβλημα αν δεν έχει πρόβλημα στα ιατρικα;
Για να δείξει ότι δεν μασάει από πιέσεις οπαδων;
Διαφωνούμε κάθετα.
Ναι όντως. Διαφωνούμε κάθετα. Έχω τελείως άλλη γνώμη και προσέγγιση.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Από sfina :

«Κόπηκε» λόγω ταχύτητας ο Μπράνταριτς

Η Κάλιαρι δεν υπολόγιζε για τη νέα σεζόν τον Φιλίπ Μπράνταριτς και είχε ρίξει τις απαιτήσεις της τις τελευταίες ημέρες κοντά στο ποσό με το οποίο ο ΠΑΟΚ αγόρασε τον Εσίτι!

Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία, όμως, για την τελική επιλογή. Ο Μπράνταριτς «κόπηκε», όπως λένε στον ΠΑΟΚ, λόγω έλλειψης ταχύτητας. Με τον Κροάτη πάλι θα υπήρχε θέμα στη μεσαία γραμμή.

Ο Ντούγκλας σε επίπεδο στοιχείων θεωρείται καλύτερος από τους Κάνιας και Σάκχοφ και τουλάχιστον ισάξιος με τον Κροάτη. Σουτάρει, απειλεί έξω από την περιοχή, κινείται από περιοχή σε περιοχή, είναι δυνατό παιδί, δεν καταλαβαίνει από χτυπήματα και έχει καλή πάσα.

Ο Εσίτι προτιμήθηκε ξεκάθαρα γιατί είναι ταχύτερος από τον Κροάτη και ταίριαζε καλύτερα στα χαρακτηριστικά που ήθελε ο Φερέιρα.

Άλλα μας έλεγαν μέχρι προχτές .
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ειλικρινά αυτά τα ρεπορτάζ για τους μεταγραφικούς μας στόχους δεν έχουν ούτε αρχή ούτε τέλος. Ανάθεμα εάν έχει βγει κάποιο σοβαρό ρεπορτάζ από οποιοδήποτε αθλητικό site που να ήταν έστω και λίγο φερέγγυο και να μην αυτοαναιρείται.
Άβαταρ μέλους
deep_gia_deep

Δημοσίευση από deep_gia_deep »

έχω μια (δι-) αίσθηση πως τον Κοεντράο μπορεί να τον "κτυπήσει" , να τον πληρώσει και να τον πάρει τελικά ο χοντρογαβράκης..
εν όψη πώλησης κούτρη και για λόγους καθαρά εντυπωσιασμού (και καλά..ήρθε για τον ΠΑΟΚ- τον έκλεψαν αυτοί)..
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Κόπηκε-δεν κόπηκε στα ιατρικά ο Κοεντράο δεν έχει καμία σημασία για μένα.
Σήμερα δεν έχει κανένα νόημα πλέον η απόκτησή του.
Νόημα θα είχε αν τον είχα έτοιμο για τα ματς με τον Άγιαξ καθώς τέτοια ματς για να τα παίξεις θες προσωπικότητες και χαρακτηριστικά που με τους τραυματισμούς λείπουν αυτή τη στιγμή απ' την ομάδα.
Επιπρόσθετα η περαντζάδα που έκανε και τα σάλια περί οικογεινιακού προβλήματος ενώ την ίδια στιγμή κάτι παιζόταν με την Πόρτο, σημαίνει ότι προσπάθησε να μας χρησιμοποιήσει. Και αυτά δεν πρέπει να γίνονται αποδεκτά.
Στην Θεσσαλονίκη της Ελλάδας ήρθε και όχι σε κάποια Αφρικανική χώρα για δει εγκαταστάσεις και σπίτια και δεν ξέρω τι άλλο, γι αυτόν που υποτίθεται "φτωχός γεννήθηκα και δεν με πειράζει αν πεθάνω και φτωχός".
Στο καλό, η Ρίο Άβε σε περιμένει.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Η λεγόμενη επικοινωνιακή ήττα που είναι πολύ σημαντικό πραμα
maceio

Δημοσίευση από maceio »

zarathustra79 έγραψε:και σαν μεσήλικας παπάρας με ελάχιστες και εμπειρικές γνώσεις στο τακτικό κομμάτι, δε μπορώ να το κάνω με την καμία. Και κυρίως τα σκρήνσοτ δεν ταιριάζουν με την ανάλυση της οθόνης και πρέπει συνέχεια να τα μεγενθύνω... Pass!
Χαχσχαχχα άσε μου έχουν βγει τά ματια ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”