Dimitris_L4 έγραψε:Η πορτο ΔΕΝ εβγαλε ανακοινωση περι κακων ιατρικων...ο παιχτης λεει ΔΕΝ περασε καν ιατρικα..
εμεις βεβαια θεωρουμε θεσφατο τι λενε οι αρδ οι πορτογαλοι..
Αν ισχύει το παίρνω πίσω, είχα την εντύπωση ότι έβγαλε ανακοίνωση η ομάδα.
Dimitris_L4 έγραψε:Η πορτο ΔΕΝ εβγαλε ανακοινωση περι κακων ιατρικων...ο παιχτης λεει ΔΕΝ περασε καν ιατρικα..
εμεις βεβαια θεωρουμε θεσφατο τι λενε οι αρδ οι πορτογαλοι..
jibbie έγραψε:δε μπορεις να το παρεις πισω μπανε τωρα το ειπες ρε φιλε θα υποστεις τις συνεπειες
Ναι όντως. Διαφωνούμε κάθετα. Έχω τελείως άλλη γνώμη και προσέγγιση.obanebane έγραψε:Αλήθεια τώρα το πιστεύεις αυτό;makispaspartou έγραψε:Μπάνε δε σε προβληματίζει που προπονητές όπως ο Κονσεισάο και ο Φερέιρα τον θέλουν διακαώς?
Στην Πόρτο δεν έκλεισε καθαρά λόγω των αντιδράσεων. Και για να μη φανεί ότι η διοίκηση ακούει τους οπαδούς βγάλανε αυτό για τα ιατρικά. Εγώ λέω επειδή ακριβώς δεν καιγόμαστε άμεσα για αριστερό μπακ μακάρι να κλείσει ο συγκεκριμένος.
Ξαναλέω,έχει ανάγκη η Πόρτο να πει δεν προχωράω την μεταγραφή γιατί δεν γουστάρω ρε αδερφέ.
Για ποιο λόγο να διαβαλει τον παίχτη προκαλώντας του πρόβλημα αν δεν έχει πρόβλημα στα ιατρικα;
Για να δείξει ότι δεν μασάει από πιέσεις οπαδων;
Διαφωνούμε κάθετα.
Χαχσχαχχα άσε μου έχουν βγει τά ματια ....zarathustra79 έγραψε:και σαν μεσήλικας παπάρας με ελάχιστες και εμπειρικές γνώσεις στο τακτικό κομμάτι, δε μπορώ να το κάνω με την καμία. Και κυρίως τα σκρήνσοτ δεν ταιριάζουν με την ανάλυση της οθόνης και πρέπει συνέχεια να τα μεγενθύνω... Pass!