Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
bicii82

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από bicii82 »

Μια χαρά επιλογή είναι ο Κοσεντραο :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Εχουμε misic-bradaric(prosexws)-augusto-kaddouri-tsigaras-kace-wernbloom-mauricio. Εχουμε 8 φαινομενικα χαφ με 6 ενεργους μαζι με την μεταγραφη. Mauricio θα γυρισει συντομα σχετικα Wernbloom νομιζω δεν τον υπολογιζουν ακομα λογω οτι δεν δειχνει να ξεπερανει συντομα το προβλημα. Οποτε 7 εν δυναμη. Μεχρι και 2 χαφ θα κοπουν πιστευω. Με 5 χαφ για 2 θεσεις καταλαβα οτι θελει να δουλεψει με 5 τον τσιγγαρα ετοιμο να λαβει ευκαιριες. Οποτε πιστευω Kaddouri ειναι ακομα με 1 μυριο αρχικη τιμη στην πορτα της εξοδου.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Mīngus έγραψε:Ο Γιαννουλης στα 24 είναι. Εχει πάψει να θεωρείται ταλέντο. Εμένα προσωπικά με προβληματίζει ακόμα και ως αλλαγή. Τίποτα απολύτως δεν έχει δείξει. Αντιθέτως αμυντικά είναι η χαρα του Τσιλουλη.
Μακαρι Κοεντραο. Θα ναι εξαιρετική κίνηση.
Σιγά! Είπαμε ότι έχουμε ενδοιασμούς κυρίως για την άμυνά του, αλλά όχι και αυτό που γράφεις παραπάνω. Οκ, αν τον συγκρίνεις με τον Βιειρίνια, προφανώς και δεν πιάνει μία, όπως και όλα τα αριστερά μπακ του πρωταθλήματος. Το παιδί όμως έχει προοπτικές και καλό θα είναι να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Μέχρις στιγμής, μια χαρά προετοιμασία κάνει. Στα φιλικά ήταν πολύ καλός.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Πολύ καλός παίκτης, δύσκολος χαρακτήρας ελπίζω να έχει όρεξη να παίξει μπαλα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

dim72 έγραψε:Μέχρι και Βιερίνια είχε θέματα με την Μπενφίκα αμυντικά και στο υψηλό επίπεδο θέλω το μπακ να Σναουτσερίζει! Δεν ξέρω αν θα είναι ο Κοεντράο αυτός ο αμυντικός.
Υ.Γ. με Άγιαξ θα κληρωθούμε για άλλη μια φορά.
:mrgreen:
Όταν λες να Σναουτσερίζει εννοείς προφανώς να έχει πολύ καλά αμυντικά χαρακτηριστικά, γιατί ο Σνάουτσερ δεν θα έπιανε μία σ' αυτό το επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

joshua έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
joshua έγραψε:Ενας επιθετικος μενει μετα και χαφ σε περιπτωση αποχωρησης.
Με τα 8ρια κλείσαμε;
Misic και El Kaddouri;
Εχουμε τετραδα στα χαφ που εχει κοστισει καποια εκατομμυρια και αλλα 2 χαφ στον παγκο.Δεν γινεται να αποκτηθει αλλος αν δεν φυγει καποιος.Ειναι βεβαια πολυ πιθανο να φυγει ο Μαροκινος,τοτε ναι λογικα θα αποκτηθει παικτης.
Άρα στα προκριματικά του Ch.L. θα παίξουμε με 8ρια αυτούς τους δύο;
Εύχομαι να είναι υγιής ο Καντουρί γιατί ...
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
dim72 έγραψε:Μέχρι και Βιερίνια είχε θέματα με την Μπενφίκα αμυντικά και στο υψηλό επίπεδο θέλω το μπακ να Σναουτσερίζει! Δεν ξέρω αν θα είναι ο Κοεντράο αυτός ο αμυντικός.
Όταν λες να Σναουτσερίζει εννοείς προφανώς να έχει πολύ καλά αμυντικά χαρακτηριστικά, γιατί ο Σνάουτσερ δεν θα έπιανε μία σ' αυτό το επίπεδο.
Για αυτό είχαμε από δεξιά τον Κίτσιου, αλλά το φάγαμε το παιδί.
8-) :)

Στα του θέματος:
Κοεντράο
Προφανώς υπήρξε παιχταράς, δε γνωρίζω την τωρινή του κατάσταση, ευελπιστώ να επαγρυπνεί η Μάσα.
Για εκεί όμως δεν έχουμε και το Ροντρίγκο;

Μπράνταριτς
Ουδεμία προσωπική άποψη, φαντάζομαι έχουν γνώση οι φύλακες, μακάρι να κλείσει αν είναι τάχιστα.

και να επαναλάβω, θέλω μετα΄από αυτήν την εβδομάδα να ξαναασχοληθούμε με προσθήκες σε κανα μήνα με επιλογές από το πάνω ράφι.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Ο Κοεντράο είναι η πλέον κλασική περίπτωση υψηλού ρίσκου / υψηλής απόδοσης ποδοσφαιριστή.
Αν μας βγει μπορεί να είναι καλύτερος ακόμη και του Βιερίνια. Αν δεν βγει μπορεί να είναι δεύτερος Χατσερίντι.
Στο θέση του αριστερού μπακ έχουμε τη δυνατότητα να ρισκάρουμε. Υπάρχει ο Γιαννούλης για τα πρώτα παιχνίδια και περιμένουμε Βιερίνια.
Στα χαφ δεν μπορούσαμε να πάμε σε ρισκαδόρικες επιλογές.
Θεωρώ και τις δύο κινήσεις λογικές.
Πήραμε Μπράνταριτς στο έξι, που είναι, θεωρητικά τουλάχιστον, μία ακριβή αλλά ασφαλής επιλογή. Στη θέση του αριστερού μπακ δεν φοβόμαστε να ρισκάρουμε ελπίζοντας να βγει ο παίκτης.

Η ομάδα, αν κλείσουν Μπράνταριτς - Κοεντράο, χρειάζεται ένα ακόμη χαφ και ένα φορ. Αυτοί οι δύο μπορούν να έρθουν και μέσα στον Αύγουστο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σημαντικο επισης οτι και οι 2 δεν πιανουν θεση ξενου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εγώ πάλι θεωρώ ότι από φορ είμαστε καλυμμένοι.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Αν ο Γαϊτανίδης λογίζεται ως τρίτος φορ, συμφωνώ Αποστόλη. Πάντως αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο Άκπομ - Σβιντέρσκι. Νομίζω, καθαρά αριθμητικά, χρειαζόμαστε ακόμη έναν.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

2 σε καθε θεση συν εναν νεαρο. Akpom-Swiderski-Gaitanidis ειμαστε καλα Φορ εκτος αμα σκεφτεται να παιζει με δυο κλασικα φορ οπου χρειαζεται ακομα ενας.
Άβαταρ μέλους
dim72

Δημοσίευση από dim72 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Αυτό ακριβώς. Όπως δε θέλω παίκτη (Σναου) που μετα το κέντρο τον πιάνει ναυτία δε θέλω κι αυτόν που στην άμυνα να έχει τρικυμία.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:
Salpigoal έγραψε:Μετά απ αυτό το σχόλιο για Καντουρι και την σύγκριση με Ολιβέιρα, τα χω δει όλα Σ αυτό το φόρουμ...

Ο Καντουρι της Τορίνο,που από εκεί πήρε μεταγραφή για την Νάπολι,το έχω γράψει πολλές φορές.
Η ειρωνεία από κάτι αλεξιπτωτιστές του φόρουμ σαν εσένα δε νομίζω ότι μου αξίζει.
Τι παραπάνω έχει κάνει δηλαδή στην καριέρα του ο Ολιβειρα,έτσι για να έχουμε καλό ρώτημα;
Καλα αυτο με την ειρωνια εδω μεσα πρεπει να περιοριστει αμεσα!
Ο καθενας εχει την άποψη του οσο αμπαλη κι αν ακουγεται σε μερικους.
Δλδ αν καθομασταν σε κανενα τραοεζι και συζητούσαμε, θα απαντουσαμε με το ιδιο υφος ο ενας στον αλλο? Με τοση ειρωνια?
Θα καταληγαμε πλακωμενοι μεταξυ μας στο 15λεπτο!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

Αν το σύστημα ήταν αυστηρά 4-4-2 τότε θα χρειαζόμασταν και έναν και δύο επιπλέον
Παίζοντας το σύστημα των τελευταίων ετών (με ένα φορ) θεωρώ κι εγώ ότι με τον Γαιτανίδη ως τρίτο είμαστε καλά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”