Σιγά! Είπαμε ότι έχουμε ενδοιασμούς κυρίως για την άμυνά του, αλλά όχι και αυτό που γράφεις παραπάνω. Οκ, αν τον συγκρίνεις με τον Βιειρίνια, προφανώς και δεν πιάνει μία, όπως και όλα τα αριστερά μπακ του πρωταθλήματος. Το παιδί όμως έχει προοπτικές και καλό θα είναι να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Μέχρις στιγμής, μια χαρά προετοιμασία κάνει. Στα φιλικά ήταν πολύ καλός.Mīngus έγραψε:Ο Γιαννουλης στα 24 είναι. Εχει πάψει να θεωρείται ταλέντο. Εμένα προσωπικά με προβληματίζει ακόμα και ως αλλαγή. Τίποτα απολύτως δεν έχει δείξει. Αντιθέτως αμυντικά είναι η χαρα του Τσιλουλη.
Μακαρι Κοεντραο. Θα ναι εξαιρετική κίνηση.
dim72 έγραψε:Μέχρι και Βιερίνια είχε θέματα με την Μπενφίκα αμυντικά και στο υψηλό επίπεδο θέλω το μπακ να Σναουτσερίζει! Δεν ξέρω αν θα είναι ο Κοεντράο αυτός ο αμυντικός.
Υ.Γ. με Άγιαξ θα κληρωθούμε για άλλη μια φορά.
Άρα στα προκριματικά του Ch.L. θα παίξουμε με 8ρια αυτούς τους δύο;joshua έγραψε:Εχουμε τετραδα στα χαφ που εχει κοστισει καποια εκατομμυρια και αλλα 2 χαφ στον παγκο.Δεν γινεται να αποκτηθει αλλος αν δεν φυγει καποιος.Ειναι βεβαια πολυ πιθανο να φυγει ο Μαροκινος,τοτε ναι λογικα θα αποκτηθει παικτης.ΑποστόληςΑ έγραψε:Με τα 8ρια κλείσαμε;joshua έγραψε:Ενας επιθετικος μενει μετα και χαφ σε περιπτωση αποχωρησης.
Misic και El Kaddouri;
Για αυτό είχαμε από δεξιά τον Κίτσιου, αλλά το φάγαμε το παιδί.ΑποστόληςΑ έγραψε:dim72 έγραψε:Μέχρι και Βιερίνια είχε θέματα με την Μπενφίκα αμυντικά και στο υψηλό επίπεδο θέλω το μπακ να Σναουτσερίζει! Δεν ξέρω αν θα είναι ο Κοεντράο αυτός ο αμυντικός.
Υ.Γ. με Άγιαξ θα κληρωθούμε για άλλη μια φορά.![]()
Όταν λες να Σναουτσερίζει εννοείς προφανώς να έχει πολύ καλά αμυντικά χαρακτηριστικά, γιατί ο Σνάουτσερ δεν θα έπιανε μία σ' αυτό το επίπεδο.
Αυτό ακριβώς. Όπως δε θέλω παίκτη (Σναου) που μετα το κέντρο τον πιάνει ναυτία δε θέλω κι αυτόν που στην άμυνα να έχει τρικυμία.ΑποστόληςΑ έγραψε:dim72 έγραψε:Μέχρι και Βιερίνια είχε θέματα με την Μπενφίκα αμυντικά και στο υψηλό επίπεδο θέλω το μπακ να Σναουτσερίζει! Δεν ξέρω αν θα είναι ο Κοεντράο αυτός ο αμυντικός.
Υ.Γ. με Άγιαξ θα κληρωθούμε για άλλη μια φορά.![]()
Όταν λες να Σναουτσερίζει εννοείς προφανώς να έχει πολύ καλά αμυντικά χαρακτηριστικά, γιατί ο Σνάουτσερ δεν θα έπιανε μία σ' αυτό το επίπεδο.
Καλα αυτο με την ειρωνια εδω μεσα πρεπει να περιοριστει αμεσα!obanebane έγραψε:Salpigoal έγραψε:Μετά απ αυτό το σχόλιο για Καντουρι και την σύγκριση με Ολιβέιρα, τα χω δει όλα Σ αυτό το φόρουμ...
Ο Καντουρι της Τορίνο,που από εκεί πήρε μεταγραφή για την Νάπολι,το έχω γράψει πολλές φορές.
Η ειρωνεία από κάτι αλεξιπτωτιστές του φόρουμ σαν εσένα δε νομίζω ότι μου αξίζει.
Τι παραπάνω έχει κάνει δηλαδή στην καριέρα του ο Ολιβειρα,έτσι για να έχουμε καλό ρώτημα;