Να την κάνουμε κάπου την κουβέντα, καθότι λάτρης της Βραζιλίας και επειδή έχω επαγγελματικά πάρε δώσε και πλέον με τους συναδέρφους έχω και φιλική σχέση που έχουμε κάνει άπειρες ποδοσφαιρικές κουβέντες που έχω διαπιστώσει αρκετά κολλήματα των μπραζιλέιρο.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:......
Αυτοι που ανεφερα στο παραδειγμα μου δεν ηταν ανεξαρτητως των υπολοιπων παιχταραδων. Ηταν αντιθετως οι τοπ (πλην Νεϊμαρ) Βραζιλιανοι παικτες σημερα. Ανοιξε λιγο την ματια σου (και την δικη μου) και δες πχ το ροστερ της Εθνικης Βραζιλιας. Οι καλυτεροι και πιο γνωστοι και πιο καταξιωμενοι παικτες δεν ειναι μεσοεπιθετικοι. Το τελευταιο φορ που ειχε η Βραζιλια ηταν ο Αντριανο το 2006. Το τελευταιο τοπ δεκαρι ο Κακα. Ο τελευταιος μεγαλος μεσοεπιθετικος πριν τον Νεϊμαρ ηταν ο Ροναλντινιο. Μετα βασιζοταν αποκλειστικα και μονο στην παγκοσμιας κλασης αμυντικη της 4αδα και τα σκληροτραχηλα χαφ.
Τωρα το αλλο που λες, να δουμε την αξια των Βραζιλιανων της τελευταιας δεκαετιας, ειναι και γαμω τις κουβεντες με λιγο τσιπουρο κλπ, αλλα εδω θα μας δαγκωσουν τον κωλο αν το κανουμε.
πχ.. κατ΄εμέ μέγιστο λάθος των εκλεκτόρων που τον Ρόνι ούτε τον είχαν αποστολή και το 2010 και το 2014 (τη χρονιά που σήκωσε το Λιμπερταδόρες με τη Μινέιρο).
Από που να αρχίσεις για τη Βραζιλία.. Ασ κάνουμε άλλο τόπικ όντως.