Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tolis01

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από tolis01 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:......

Αυτοι που ανεφερα στο παραδειγμα μου δεν ηταν ανεξαρτητως των υπολοιπων παιχταραδων. Ηταν αντιθετως οι τοπ (πλην Νεϊμαρ) Βραζιλιανοι παικτες σημερα. Ανοιξε λιγο την ματια σου (και την δικη μου) και δες πχ το ροστερ της Εθνικης Βραζιλιας. Οι καλυτεροι και πιο γνωστοι και πιο καταξιωμενοι παικτες δεν ειναι μεσοεπιθετικοι. Το τελευταιο φορ που ειχε η Βραζιλια ηταν ο Αντριανο το 2006. Το τελευταιο τοπ δεκαρι ο Κακα. Ο τελευταιος μεγαλος μεσοεπιθετικος πριν τον Νεϊμαρ ηταν ο Ροναλντινιο. Μετα βασιζοταν αποκλειστικα και μονο στην παγκοσμιας κλασης αμυντικη της 4αδα και τα σκληροτραχηλα χαφ.

Τωρα το αλλο που λες, να δουμε την αξια των Βραζιλιανων της τελευταιας δεκαετιας, ειναι και γαμω τις κουβεντες με λιγο τσιπουρο κλπ, αλλα εδω θα μας δαγκωσουν τον κωλο αν το κανουμε. :mrgreen:
Να την κάνουμε κάπου την κουβέντα, καθότι λάτρης της Βραζιλίας και επειδή έχω επαγγελματικά πάρε δώσε και πλέον με τους συναδέρφους έχω και φιλική σχέση που έχουμε κάνει άπειρες ποδοσφαιρικές κουβέντες που έχω διαπιστώσει αρκετά κολλήματα των μπραζιλέιρο.
πχ.. κατ΄εμέ μέγιστο λάθος των εκλεκτόρων που τον Ρόνι ούτε τον είχαν αποστολή και το 2010 και το 2014 (τη χρονιά που σήκωσε το Λιμπερταδόρες με τη Μινέιρο).
Από που να αρχίσεις για τη Βραζιλία.. Ασ κάνουμε άλλο τόπικ όντως.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

obanebane έγραψε:Μια χαρά τετράδα έχουμε,πρέπει να παίζουν οι μικροί για να βελτιώνονται.
Όχι, δεν πρέπει να παίζουν οι μικροί. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει είτε παίζει με τον ΟΦΗ, είτε παίζει με την Μπενφίκα.

Οπότε παίκτες όπως οι Λημνιός και Λάμπρου, μπορούν να πάρουν 15-20 παιχνίδια στα εύκολα της σουπαλιγκ, και οι Ζαμπά, Στοχ και ένας εξτρεμαρος ακόμα να γράψουν από 30-35 συμμετοχές (βασικοί ή όχι) σε ντέρμπυ, ευρωπαικά και κύπελο από τους ημιτελικούς και μετά.

Φαντάσου να τραυματιστεί ο Ζαμπά ή ο Στοχ και να μείνεις με έναν από τους δύο, τον ασταθή Ενρίκε, τον ακίνδυνο Λημνιό και το στοίχημα Λάμπρου για να παίξεις ματς ο θάνατος σου η ζωή μου. Θεός φυλάξει.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ο πρώτος σε συμμετοχές φέτος στα εξτρεμ ήταν ο Μπισεσβαρ, που είναι ακόμα στο ροστερ αν το ξεχνούν μερικοί. Ζάμπα κ Λημνιός μοιράστηκαν τα παιχνίδια, άρα ο προπονητής μας τους θεωρούσε ισαξιους. Με τον Στοχ έχουμε την ευχέρεια να μεταφέρουμε τον Μπις στο κέντρο που παίζει καλύτερα, αλλά λύσεις υπάρχουν μην τρελενεστε
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Πάντως ο Ζαμπα φέτος παραηταν ασταθής, αλλά έκανε και ορισμένα καλά ματς,έγραψε νούμερα
Ο Λημνιός ακίνδυνος σαν εξτρέμ
Ο Λάμπρου μακάρι να εντυπωσιάσει
Ο Στοχ κι αυτός στο πρώτο πέρασμα δε τον λες και σταθερό σε απόδοση,ένα ματς έπαιζε και σε πολλά ήταν εξαφανισμένος
Ενρίκε μακάρι να πωληθεί η δανεικός προκειμένου να μπορέσουμε να πάρουμε ένα δυνατό εξτρέμ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μια χαρά θα φυλάξει ο Θεός, δεν παίρνουμε άλλο εξτρέμ.
Πόσους είχαμε φέτος δηλαδή;
Καλά να είμαστε και θα τα δούμε όλα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Φέτος είχαμε Ζαμπά, Λημνιό, Ουάρντα, Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ, όπου μετά τις γιορτές αντικαταστήσαμε Ουάρντα με Ενρίκε. Τα αποτελέσματα γνωστά με την κατρακύλα στην Ευρώπη όπου βασικοί παίχτες προφυλάχτηκαν ή παίζανε στο 60%. Εφ' όσον αποχωρήσει ο Καντουρί, θέλουμε μια μεταγραφή. Εφ' όσον αποχωρήσει Ουάρντα/Ενρίκε θέλουμε και μία ακόμα. Ο Λάμπρου ως 5ος θα αφήσει τον Μπίσε μόνιμα στο 10.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Η επιλογη στοχ δεν ειναι μια καλη λυση για την διαρκεια της σεζον αλλα κυριως για την εμπειρια που εχει ( και με τον ΠΑΟΚ ) να περασουμε στο τσου λου ...αν επιτευχθει αυτο σιγα μην μεινουμε μονο με τον στοχ στους ομιλους !!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το οτι ξερουμε τι θα αποδοσει ο καθενας πριν καν ξεκινησει η προετοιμασια ειναι επιτευγμα.

Σιγουρα καποια στοιχεια τα ξερουμε,αλλα ειναι το ιδιο ο ζαμπα με μια σοβαρη προετοιμασια στην πλατη του και το ιδιο με 2 συν το δεσιμο με την ομαδα;;

Ο λαμπρου λετε ειναι στοιχημα.σιγουρα,αλλα ο παικτης εκανε προετοιμασια περυσι.τον ειδανε.
Εβγαλε ολοκληρη σεζον.

Γινομαστε γιατροι, προπονητες, μεντιουμ για το τι θα αποδωσει η ομαδα σε δυο μηνες απο τωρα.

Οι της ομαδας τους παρακολουθουν καθε μερα, επι 2-3 ωρες.ας δουμε που θα καταληξουν και αξιολογουμε μετα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

laska4 έγραψε:... τον στοχ τον πηραμε για να μην τελειωνουν τα ματς 1-0 και 2-0 σαν περυσι , τον πηραμε για 3,4 -0 και πανω
Ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

sourdos4 έγραψε:Όλα τα περσινά γκολ και οι ασσίστ του Στοχ εκτός από ένα φαουλ-γκολ που εκτέλεσε, έγιναν ενώ είχε ήδη ανοίξει το σκορ η Σλάβια Πράγας. Αν ήταν σαν αυτά που έβαζε ο τρύλος- Μπαρτσελόνα εδώ στην Ελλάδα με τα καφενεία που ανοίγανε τα πόδια, έτσι κάνω και γω νούμερα... Τέλος πάντων όλα στο χορτάρι θα φανούν. :lol: :lol: :lol:
Τι γράφεις ρε σουρδε.... Ότι τα έβαζε χωρίς πίεση τα γκολ, τι άλλο θα διαβάσουμε.
..

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως εγω εξακολουθω να πιστευω οτι ο τροπος που εχει επιλεξει η παε να επικοινωνει τις μεταγραφες ειναι λαθος.Δεν γινεται αυτο να γινεται μεσω καποιον μηνυματων του Γιωργη στο instagram.Εκτος των αλλων εκτιθεται ο ιδιος οταν καποιες απο αυτες δεν ευδοκιμουν.
prax

Δημοσίευση από prax »

Εμένα για στοχ Μ φαίνεται περίεργο που ο Γιώργης το έπαιζε τρελιτσα..
Εγώ αναμένω τις βόμβες του Γιώργου
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αν τα λένε οι ΑΡΔ τι το διαφορετικό έχει.... Το μόνο που δεν μας νοιάζει είναι αν έχουν πρόσβαση οι ΑΡΔ στις ειδήσεις η όχι.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Καλα προφανως κι εχουν προσβαση στις μεταγγραφες οι δημοσιογραφοι, ειναι λιγο χαζο να πιστευουμε οτι καποιοι εδω μεσα τις εντοπιζουν πρωτοι. Απλα οποιος ανεβαζει ενα τουιτ ή ενα σχολιο σε ενα φορουμ, το κανει χωρις επιπτωσεις. Ο δημοσιογραφος αν παρει γραμμη απο την ομαδα οτι δεν πρεπει να γραψει κατι μην τυχον χαλασει η μεταγγραφη, ε δεν θα γραψει για να βαλει σε ρισκο την σχεση του με την ομαδα. Σου λεει βγαζω ως ειδηση εναν παικτη καπου στα μισα της λιστας του ΤΔ, ετοιμαζω ρεπορταζ για παικτη που κλεινει, κι ως ανταλλαγμα παιρνω αλλες πληροφοριες.

Παντως καλο θα ηταν το χαφ καποια στιγμη να κλεισει, δεν γινεται να ξεκινησει η προετοιμασια χωρις αυτον.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

To θεμα του στοχ βγηκε απο ραδιοφωνικο παραγωγο κατα τη γνωμη μου σημαινει οτι προεκυψε απο συζητησεις απο ατομο μεσα απο την παε χωρις να υπαρχουν επαφες με σαββιδαιους , για αυτο και μολις βγηκε απο σδνα γραφανε περιμενουμε την εγκριση απο σαββιδη...

σιγα μην ξυπνησε ο ραγκα με sms απο γιωργη , μιλαμε με στοχ

δηλαδη προεκυψε και αφου το εμαθε ο σαββιδης συμφωνησε ή θα συζητηθει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”