Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

savvastheod έγραψε:
Mauricio-8- έγραψε:Κάτι έρχεται παλικάρια να ξετερε από Λονδίνο..!
Περιμένεις κάτι από EBAY?
Έπρεπε να συνδεθώ για να το γράψω, δεν αντέχω...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

TheCursed έγραψε:Δεν θα βγει αλλο ονομα σημερα λεμεε
o Πετρος δεν εχει πει ακομη την τελευταια του κουβεντα γατακι
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Πιστευω παπας του ψυχρα ειναι και τσαμπα ασχολιομαστε αλλα εχει πλακα
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Η αναμονή για Σιλβα σημαίνει οτι περιμένουμε κατι πιο εκλεκτό.
Αυτό δεν σημαινει οτι ο Σιλβα αποκλειεται να βγει κελεπούρι ολκής.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Rodrigo Alves Soares:
Μία πολύ καλή κίνηση, value/money. Δεν είναι τυχαίο ότι τον ήθλε η ΑεΧ του κάβουρα, μιας που αυτό είναι το ταβάνι της. Είδα αρκετά βίντεο με έναν παίκτη να ξεχωρίζει στην ομάδα του, έχοντας τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία, πλην των δανεικών. 1εκ αξία, που στον ΠΑΟΚ άμεσα θα γίνει 2+εκ. Εμπιστεύομαι την Πορτογαλία, μια χώρα που φέρει ότι καλύτερο από Βραζιλία όσον αφορά το value/money. Είναι μπακ που μπορεί να παίξει και τις 2 πλευρές, και έτσι καθαρίζουμε το ροτέισον. Θεωρώ ξεκάθαρα, από όσα είδα ότι είναι το καλύτερο δεξί μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος, πίσω μόνο από τον τρελο-Μάτος, που είναι θηρίο στον αέρα.

Είδα ένα παίκτη που είναι μεν βραχύσωμος, όχι όμως αδύναμος ή αναποτελεσματικός αμυντικά. Ξέρει τη θέση του τέλεια τακτικά και έχει σέντρα φαρμάκι. Πραγματικά εξαιρετικές σέντρες και επιλογές, έχοντας και καλή ταχύτητα. Ο Μάτος υπερτερεί στα τελειώματα, στο 20/20 κεφαλιά, στο άλμα, στην τρίπλα και ταχύτητα/επιτάχυνση. Αν είναι ο Μάτος σε καλή μέρα, απλά το παρατάς το ματσάκι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Rodrigo Alves Soares είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ, στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία (26 ετών). Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος από αυτή την κίνηση της ομάδας μου, γιατί μου δείχνει ότι πλέον κάνει και ψαγμένες κινήσεις.

Ομοίως, το χαφ Σίλβα που κοιτάμε είναι μια καλή περίπτωση ως αντικαταστάτης του ξένου Σάκχωφ, που από ότι φαίνεται χαιρετά, και δεν αποδέχεται βασιλικό συμβόλαιο. Πραγματικά ποιος λακάκας θα δώσει πάνω από 500Κ στον Σάχωφ; Ο ΠΑΟΚ δίνει 700Κ μόνο και μόνο για να πει ευχαριστώ για το νταμπλ, και όχι γιατί τον πιστεύει για παραπάνω. Πραγματικά απορρώ με μερικούς...
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

vs40 έγραψε:Rodrigo Alves Soares:
Μία πολύ καλή κίνηση, value/money. Δεν είναι τυχαίο ότι τον ήθλε η ΑεΧ του κάβουρα, μιας που αυτό είναι το ταβάνι της. Είδα αρκετά βίντεο με έναν παίκτη να ξεχωρίζει στην ομάδα του, έχοντας τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία, πλην των δανεικών. 1εκ αξία, που στον ΠΑΟΚ άμεσα θα γίνει 2+εκ. Εμπιστεύομαι την Πορτογαλία, μια χώρα που φέρει ότι καλύτερο από Βραζιλία όσον αφορά το value/money. Είναι μπακ που μπορεί να παίξει και τις 2 πλευρές, και έτσι καθαρίζουμε το ροτέισον. Θεωρώ ξεκάθαρα, από όσα είδα ότι είναι το καλύτερο δεξί μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος, πίσω μόνο από τον τρελο-Μάτος, που είναι θηρίο στον αέρα.

Είδα ένα παίκτη που είναι μεν βραχύσωμος, όχι όμως αδύναμος ή αναποτελεσματικός αμυντικά. Ξέρει τη θέση του τέλεια τακτικά και έχει σέντρα φαρμάκι. Πραγματικά εξαιρετικές σέντρες και επιλογές, έχοντας και καλή ταχύτητα. Ο Μάτος υπερτερεί στα τελειώματα, στο 20/20 κεφαλιά, στο άλμα, στην τρίπλα και ταχύτητα/επιτάχυνση. Αν είναι ο Μάτος σε καλή μέρα, απλά το παρατάς το ματσάκι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Rodrigo Alves Soares είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ, στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία (26 ετών). Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος από αυτή την κίνηση της ομάδας μου, γιατί μου δείχνει ότι πλέον κάνει και ψαγμένες κινήσεις.

Ομοίως, το χαφ Σίλβα που κοιτάμε είναι μια καλή περίπτωση ως αντικαταστάτης του ξένου Σάκχωφ, που από ότι φαίνεται χαιρετά, και δεν αποδέχεται βασιλικό συμβόλαιο. Πραγματικά ποιος λακάκας θα δώσει πάνω από 500Κ στον Σάχωφ; Ο ΠΑΟΚ δίνει 700Κ μόνο και μόνο για να πει ευχαριστώ για το νταμπλ, και όχι γιατί τον πιστεύει για παραπάνω. Πραγματικά απορρώ με μερικούς...
Οτι πιο σωστό έχω διαβάσει εδώ μέσα τις τελευταίες 2323232 μέρες
gaz

Δημοσίευση από gaz »

savvastheod έγραψε:
Μαλακα κλαίω χαχαχαχα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Άναψε φωτιές στο Λονδίνο ο Πέτρ εεεεε ο μαουρίσιο

https://www.e-daily.gr/news/131561/mega ... pics-video
Άβαταρ μέλους
Ivic Vladan

Δημοσίευση από Ivic Vladan »

mbison έγραψε:Η αναμονή για Σιλβα σημαίνει οτι περιμένουμε κατι πιο εκλεκτό.
Αυτό δεν σημαινει οτι ο Σιλβα αποκλειεται να βγει κελεπούρι ολκής.
[youtube]JIp9_5rXw0o[/youtube]

Πιο εκλεκτό..Είναι και τυχη.. Πάντως πρόπερσι ακούγαμε για Ζαμπράνο είχαμε ενθουσιαστεί και ήταν όντως παικταρας. Αλλά τελικά αποδείχτηκε πατατα λόγω αλλων θεματων που ποτε δεν μαθαμε.

Περυσι παλι, ο χατσεριδι ήταν εκλεκτο βιογραφικό, αν και σε μας τις μπαλαδόφατσες κάτι δεν μας έπειθε. Αποτυχία πληρης η μεταγραφή

Οψομεθα για κατι πιο εκλεκτο πάντως από silva, εξαρτάται και τι σχεδιασμό έχουν κάνει και τι ρόλο τον υπολογίζουν. Η κατάσταση με το κέντρο μας έχει γίνει άλυτος γρίφος με τους Μάου-Πόντους.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Περιμενω παραγγελια απο το Αγγλικο amazon απο τις 27 Απριλη. Γαμω το deutsche post μου μεσα!!! Και με εχουν τοσο καιρο στη δικαιολογια κ τον προλογο...

Πες μου πως μιλας για τη δικια μου περιπτωση!!
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Δημοσίευση από sourdos4 »

savvastheod έγραψε:
:lol: :lol: :lol:
kos

Δημοσίευση από kos »

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει μεταγραφή αριστερού Μπακ. Θα γίνει και θα είναι βασικού. Τώρα γεμίζουν το ρόστερ με "ρεζέρβες". Δεν μπορεί η ομάδα να περιμένει τον Βιερίνια και τον Μαουρίτσιο. Θα γυρίσουν το τελευταίο 4μηνο της σεζόν, θα παίξουν όσο χρειαστεί και το επόμενο καλοκαιρι μιλάμε ξανά.
Τις "καλές" μεταγραφές παραδοσιακά τις κάνουμε ή λίγο πριν ή κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Έτσι είναι η αγορά.
Πιστεύω ότι κάνουν προσπάθειες να βρουν προτάσεις για πώληση ουαρντα, καντουρι, Ενρίκε, Πέλκα και Κουλούρη.
Θα γυρίσει μόνο ο Λάμπρου πίσω από μεταγραφή και θα έρθει παίκτης στο 10 μαζί με μπισε.
Στα χαφ δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Δύο τραυματίες, ένας δανεικός δεν έπαιξε στο πρώτο 6μηνο και ένας Βραζιλιάνος από Τσετσενία. Θα φέρουν έναν ή δύο
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Εγώ πάλι πιστεύω ότι μπορεί να δούμε φέτος τον Μάτος να παίζει και αριστερά αφού στην θέση αυτή έπαιζε στην ομάδα από την οποία τον πήραμε, άλλο αν εδώ έπαιξε μόνο δεξιά και δεν μας πάει ο νους μας ότι είναι και αριστερό μπακ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

το αυτο
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Σωστός ο σκάουτερ μας...
Ο Μάτος έχει παίξει 33 παιχνίδια ως αριστερό μπακ με 2 γκολ και 5 ασσιστ.
Μάλιστα την σεζόν πριν έρθει σε εμάς, επαιξε 19 παιχνιδια εκει με 2 γκολ και 4 ασσιστ.
Ενώ και το 14-15 είχε παίξει 12 ματς αριστερά με 1 ασσίστ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 06 Ιουν 2019, 19:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”