Έπρεπε να συνδεθώ για να το γράψω, δεν αντέχω...savvastheod έγραψε:Περιμένεις κάτι από EBAY?Mauricio-8- έγραψε:Κάτι έρχεται παλικάρια να ξετερε από Λονδίνο..!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα
Έπρεπε να συνδεθώ για να το γράψω, δεν αντέχω...savvastheod έγραψε:Περιμένεις κάτι από EBAY?Mauricio-8- έγραψε:Κάτι έρχεται παλικάρια να ξετερε από Λονδίνο..!
o Πετρος δεν εχει πει ακομη την τελευταια του κουβεντα γατακιTheCursed έγραψε:Δεν θα βγει αλλο ονομα σημερα λεμεε
Οτι πιο σωστό έχω διαβάσει εδώ μέσα τις τελευταίες 2323232 μέρεςvs40 έγραψε:Rodrigo Alves Soares:
Μία πολύ καλή κίνηση, value/money. Δεν είναι τυχαίο ότι τον ήθλε η ΑεΧ του κάβουρα, μιας που αυτό είναι το ταβάνι της. Είδα αρκετά βίντεο με έναν παίκτη να ξεχωρίζει στην ομάδα του, έχοντας τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία, πλην των δανεικών. 1εκ αξία, που στον ΠΑΟΚ άμεσα θα γίνει 2+εκ. Εμπιστεύομαι την Πορτογαλία, μια χώρα που φέρει ότι καλύτερο από Βραζιλία όσον αφορά το value/money. Είναι μπακ που μπορεί να παίξει και τις 2 πλευρές, και έτσι καθαρίζουμε το ροτέισον. Θεωρώ ξεκάθαρα, από όσα είδα ότι είναι το καλύτερο δεξί μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος, πίσω μόνο από τον τρελο-Μάτος, που είναι θηρίο στον αέρα.
Είδα ένα παίκτη που είναι μεν βραχύσωμος, όχι όμως αδύναμος ή αναποτελεσματικός αμυντικά. Ξέρει τη θέση του τέλεια τακτικά και έχει σέντρα φαρμάκι. Πραγματικά εξαιρετικές σέντρες και επιλογές, έχοντας και καλή ταχύτητα. Ο Μάτος υπερτερεί στα τελειώματα, στο 20/20 κεφαλιά, στο άλμα, στην τρίπλα και ταχύτητα/επιτάχυνση. Αν είναι ο Μάτος σε καλή μέρα, απλά το παρατάς το ματσάκι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Rodrigo Alves Soares είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ, στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία (26 ετών). Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος από αυτή την κίνηση της ομάδας μου, γιατί μου δείχνει ότι πλέον κάνει και ψαγμένες κινήσεις.
Ομοίως, το χαφ Σίλβα που κοιτάμε είναι μια καλή περίπτωση ως αντικαταστάτης του ξένου Σάκχωφ, που από ότι φαίνεται χαιρετά, και δεν αποδέχεται βασιλικό συμβόλαιο. Πραγματικά ποιος λακάκας θα δώσει πάνω από 500Κ στον Σάχωφ; Ο ΠΑΟΚ δίνει 700Κ μόνο και μόνο για να πει ευχαριστώ για το νταμπλ, και όχι γιατί τον πιστεύει για παραπάνω. Πραγματικά απορρώ με μερικούς...
Μαλακα κλαίω χαχαχαχαsavvastheod έγραψε:Περιμένεις κάτι από EBAY?Mauricio-8- έγραψε:Κάτι έρχεται παλικάρια να ξετερε από Λονδίνο..!
[youtube]JIp9_5rXw0o[/youtube]mbison έγραψε:Η αναμονή για Σιλβα σημαίνει οτι περιμένουμε κατι πιο εκλεκτό.
Αυτό δεν σημαινει οτι ο Σιλβα αποκλειεται να βγει κελεπούρι ολκής.
savvastheod έγραψε:Περιμένεις κάτι από EBAY?Mauricio-8- έγραψε:Κάτι έρχεται παλικάρια να ξετερε από Λονδίνο..!