Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
vanroy

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από vanroy »

Platon έγραψε: Αυτος ο μ@@@@@ς που κολλαει εδω τωρα???? Δεν ηταν Ελληνας (ευτυχως).
Πλάτων την ίδια αντίδραση(χωρίς τα μπινελίκια) είχε και ο σατανάς και άρα ότι διευκρινήσεις έδωσα στο σατανά ισχύουν και για σένα.
Ξέρουμε ότι ήταν ρωμαίος και άρα βάσει εθνικότητας είναι λάθος να μπαίνει στην λίστα με τους σημαντικότερους έλληνες,όπως και ο Οθωνας.

Τώρα το αν ο Μ.Κων/νος είναι μ@@@ς ή αν αποτελεί σημαντικό πρόσωπο της παγκόσμιας ιστορίας (διότι αυτό έγραψα) πολύ απλά διαφωνούμε. Εσύ τον θεωρείς μ@@@. Δεκτό.
Άλλοι όπως και εγώ του αναγνωρίζω ότι εφαρμόζοντας την ανεξιθρησκεία σε μια εποχή εξοντωτικών διωγμών της Ρώμης, αλλά και ιδρύοντας και εγκαινιάζοντας την Κων/πολη(με ότι σημαίνει για τη ιστορία της ελλάδας ή του ΠΑΟΚ και όχι μόνο) ως πρωτευουσα της ρωμαικής αυτοκρατορίας που αργότερα έγινε το προπύργιο της Βυζαντινής αυτοκρατορίας δικαίως αποτελεί σημαντικό πρόσωπο της παγκόσμιας ιστορίας.

Σόρρυ για το off topic.Ηλπιζα να μην χρειαστεί να επανέλθω....
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Αγαπητέ φίλε Kareena4ever:
Παρακολουθώ συχνά τα όντως επιτυχημένα και στοχευμένα posts σου, αλλά σήμερα και όσον αφορά τη ψηφοφορία που έγινε στον Σκάι θα ήθελα να επισημάνω 2-3 πράγματα:
Συμφωνώ μαζί σου ότι κανένα γκάλοπ δεν κρίνει αν ένας άνθρωπος είναι μεγάλος. Και φυσικά στο γκάλοπ του Σκάι λείπουν αρκετοί μεγάλοι Έλληνες, ενώ αντίθετα υπάρχουν άνθρωποι που στην κοινή λογική δεν έπρεπε να υπήρχαν (Βουγιουκλάκη, Λαζόπουλος, Παπαδόπουλος, Όθωνας κτλ).
Επειδή συμμετείχα τον Μάϊο του 2008 στην ψηφοφορία θα προσπαθήσω να απαντήσω στα ερωτήματα που έθεσες:
Έχω την εντύπωση πως ψήφισαν γύρω στους 38.000. Η ψηφοφορία έγινε μόνο μέσω του διαδικτύου με κωδικό και username και ο καθένας μπορούσε να ψηφίσει μια φορά (εκτός αν διαθέτει πολλούς Η/Υ με διαφορετικά IP...) Δεν υπήρχε επιλογή υποψηφίων από το κανάλι. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έλεγαν απλά στον καθένα να ψηφίσει κατά την κρίση του τους 5 μεγαλύτερους Έλληνες όλων των εποχών. Εμένα π.χ. το μυαλό μου δεν πήγε στον Θοδωρή κα ψήφισα Μέγα Αλέξανδρο, Παπανικολάου, Καζαντζάκη κτλ. Παρόμοια εκπομπή έγινε πριν 2 χρόνια στην Αγγλία από το BBC. Για αυτόν που τελικά θα βγει πρώτος από την πρώτη δεκάδα θα γίνει ειδικό αφιέρωμα στο BBC.
Ένας μεγάλος άνθρωπος κρίνεται, όπως σωστά έγραψες, από τα έργα του και μόνον από αυτά... και για να συμπληρώσω όταν πια δεν υπάρχει στη ζωή... φαντάσου π.χ. ο Γκάλης που ζει ακόμη και βγήκε 33ος να πιαστεί σε 2 χρόνια για εμπόριο ναρκωτικών ή παιδεραστία... πως ψηφίζεις κάποιον ως μεγάλο Έλληνα χωρίς να έχει τερματιστεί ο βίος και η πολιτεία του;

Υ.Γ Όσον αφορά τη σημερινή ανακοίνωση, θα προτιμούσα να τα έλεγαν όλα στη συνεδρίαση της superleague να βροντούσαν και να έφευγαν από τη κεντρική διαχείριση. Έτσι μόνο θα κάναμε αίσθηση... πολύ που στεναχωρέθηκε ο Πηλαδάκης που βγάλαμε ανακοίνωση....
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Ενδιαφερουσες σκεψεις, φιλε ioanmits.
Στο θεμα της ανακοινωσης, κατανοητη η διαφορετικη σταση που θα επιθυμουσες.
Προσωπικα ειμαι τυπος που προτιμω απο διοικησεις την μεγαλυτερη δυνατη ισορροπια αναμεσα σε πυγμη και διπλωματικη σταση.
Καταλαβαινω παντως τι εννοεις και το σεβομαι.
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Platon έγραψε:Αυτος ο μ@@@@@ς που κολλαει εδω τωρα???? Δεν ηταν Ελληνας (ευτυχως).
Πλατων μολις κερδισες με την αξία σου μια θεση στο σκοτεινο μου βασιλειο. :twisted:
vanroy έγραψε:Ως Σατανά σε δικαιολογώ στην ενσταση σου απέναντι στον αυτοκρατορα που υπερασπίστηκε τον Χριστιανισμό. :mrgreen:
Αδερφε μου μου βγαζεις υπεροχη σεντρα οπως καποτε ο συνονοματος σου για συζητηση αλλα δε θα πηδηξω για την κεφαλια, γιατι τετοιες συζητησεις ειναι ωραιες live σε μπαρακι μετα απο μισο (ή και παραπανω) μπουκαλι Τενγκερευ. Να σαι καλα παντως, σεβαστες ολες οι αποψεις και για αυτο γουσταρουμε το φορουμ.

υγ. αν ολοι οσοι ψηφισαν τον Τεο, συμμετειχαν και στην ΑΜΚ τωρα το παλατακι δε θα μας χωρουσε.
breakdown88

Δημοσίευση από breakdown88 »

Τι ασχολείστε με τους μεγάλους Έλληνες ρε παιδιά??
Από φέτος είμαστε όλοι Ουρουγουανοί... :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Για να μη βγουμε εντελως απο το θεμα, δε συνεχιζω εδω τη συζητηση. Αδερφε Vanroy σου στελνω pm.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

PAOK SYMI έγραψε:Ζαγοράκης: "Μεγάλη τιμή"

Χαρούμενος που κατέλαβε την 48η θέση στην ψηφοφορία που διοργάνωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τους εκατό σημαντικότερους Έλληνες, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Ζαγοράκης. "Είναι μεγάλη τιμή για μένα οποιαδήποτε διάκριση προέρχεται από ψηφοφορία του κόσμου. Ειδικότερα όταν με κατατάσσει μέσα στις εκατό κορυφαίες μορφές της ελληνικής ιστορίας".
Θα προτιμουσα μια ανακοινωση-απαντηση που θα εξηγουσε, με σχετικα ευγενικο τροπο και οχι οπως θα το γραψω εγω, πρωτον ποσο γελοιες ειναι αυτου του ειδους οι ψηφοφοριες, οι οποιες ειναι βγαλμενες απο τους χειροτερους κιτς εφιαλτες του Fox News, και δευτερον ποσο αστειο ειναι να βγαινει ενας ποδοσφαιριστης στους 100 κορυφαιους της ιστοριας ενος λαου. Iσως μονο ο Μαραντονα, ο Πελε, ο Πουσκας και ο Κρόιφ να δικαιουνταν μια τετοια τιμη σε οτι αφορα την θεση τους στην ιστορια των χωρων τους, αλλα και παλι εχω πολυ σοβαρες επιφυλαξεις ακομα και για αυτους.

Επισης, παρεκβατικα, θα ηθελα πολυ να ξερω, ποσοι απο αυτους που ψηφισαν πχ τον Αριστοτελη εχουν διαβασει εστω και μια αραδα του. Πιθανολογω οτι πανω απο το 90% δεν εχουν διαβασει τιποτα απολυτως.

ΥΓ: Αν παντως συμμετειχα σε αυτην την ψηφοφορια (λεμε τωρα) η δικη μου επιλογη θα ηταν ο βασιλιας Νάβις της Σπαρτης (207-192 πΧ). Το κοβω εδω.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Hideguti έγραψε: Επισης, παρεκβατικα, θα ηθελα πολυ να ξερω, ποσοι απο αυτους που ψηφισαν πχ τον Αριστοτελη εχουν διαβασει εστω και μια αραδα του. Πιθανολογω οτι πανω απο το 90% δεν εχουν διαβασει τιποτα απολυτως.
Αποκλείεται! 2.500 πόστς έχω. ΕΝΑ δεν θα διάβασαν; :) :) :)

Για να αφήσω όμως τα αστεία. θα συμφωνήσω ότι η διάκριση σε ένα γκάλοπ δεν σημαίνει ότι το πρόσωπο που την αποσπά ΠΡΑΓΜΑΤΙ την αξίζει. Διαφορετικά αυτή τη στιγμή θα είχαμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Η εμφάνιση στην 100άδα ονομάτων όπως ο Λαζόπουλος, η Βουγιουκλάκη, ο Παπαδόπουλος, ο Όθωνας και μερικοί ακόμα, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ένα γκάλοπ, ειδικά σε μια εποχή όπως η σημερινή που καταστάσεις και ερεθίσματα αλλάζουν σε δευτερόλεπτα, η διάκριση ενός προσώπου είναι απλά μια στιγμιαία διάκριση. Η οποία ήρθε με την εύνοια των συνθηκών της επικαιρότητας.
Η διάκριση του Ζαγοράκη δεν μπορεί να αποτελεί γι' αυτόν δικαίωση ζωής. Η δικαίωση έρχεται πολλά χρόνια αργότερα, καθώς ώς γνωστόν "τα στερνά τιμούν τα πρώτα". Θυμηθείτε π.χ τον Κεντέρη, που έδωσε το όνομά του και σε πλοίο.
Βλέπω τη διάκρισή του απλά στο πλαίσιο του σημερινού lifestyle της ελληνικής κοινωνίας.
Καλά θα κάνει ο Θόδωρος να μην ασχολείται με τέτοιες "διακρίσεις". Έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του και πρέπει όλη του τη δύναμη και την προσοχή να την μεταδίδει εκεί. Όχι στα γκάλοπ του Σκάι και του κάθε Σκάι...
Και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνει. Όπως και το κάνει..
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

SATANAS έγραψε: Αδερφε μου μου βγαζεις υπεροχη σεντρα οπως καποτε ο συνονοματος σου για συζητηση αλλα δε θα πηδηξω για την κεφαλια
Αν πηδήξεις με τα κέρατα θα σκάσεις την μπάλα! :)

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται για δημοσκόπηση, τουλάχιστον με την πλήρη έννοια του όρου. Σε μία δημοσκόπηση το δείγμα πρέπει να είναι είτε απολύτως τυχαίο, είτε κατά το δυνατόν αντιπροσωπευτικό.
Τυχαίο σημαίνει σε γενικές γραμμές να βάλεις σε μία λίστα 11.000.000 Έλληνες και με κλήρωση να βγάλεις π.χ. 10.000 άτομα που θα πρέπει να απαντήσουν, είτε τους βρίσκεις στο τηλέφωνο, ή στο σπίτι είτε όχι. Το δείγμα ΔΕΝ είναι τυχαίο όταν ανοίγω μια σελίδα στο internet και αφήνω τον κόσμο να ψηφίσει, γιατί αυτομάτως αποκλείω από την διαδικασία μερικά εκατομμύρια που είτε δεν έχουν πρόσβαση, είτε δεν έχουν ενημερωθεί για την σελίδα.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τους αναγνώστες της σελίδας του ΣΚΑΪ, μέσα στους 100 μεγαλύτερους (σε τί, ηλικία, όνομα, βούρτσα, μαλλιά; ) Έλληνες είναι λογικό να επικρατήσουν είτε ονόματα λίγο-πολύ γνωστά σε όλους. Αρχαίοι φιλόσοφοι που ανάθεμα κι αν ξέρουμε τί έχουν γράψει, πολιτικοί άνδρες που δεν γνωρίζουμε ακόμη αν οι αποφάσεις τους εξυπηρέτησαν τα "εθνικά" συμφέροντα (π.χ. Κύπρος γκουχ, γκουχ), σπουδαίοι στρατηλάτες που μάλλον είχαν διαφορετικές ιδέες περί έθνους, γνωστοί μαϊντανοί-καλλιτέχνες (φανερή η επιρροή της τηλεόρασης) και φυσικά αθλητές, όπου υπερίσχυσαν αυτοί που (όχι μόνοι τους) κατόρθωσαν κάτι ανεπανάληπτο.
Μου μοιάζουν πιο ειλικρινείς πάντως οι ψήφοι για Βουγιουκλάκη και Δήμα από αυτές για Αλέξανδρο, Παπανικολάου και Σωκράτη. Γιατί σε όλες τις ιντερνετικές συζητήσεις που έχω κάνει, πολύ συχνά βρίσκω συν-Έλληνες να γνωρίζουν για ελληνικές ταινίες και για αθλητικά, ενώ πολύ σπάνια βρίσκω ανθρώπους ενδιαφερόμενους για πολιτική ή φιλοσοφική συζήτηση.

Ίσως πάλι φταίνε οι παρέες μου... :)

Αν δούμε το θέμα ξεκομμένο από όλα τα παραπάνω, ασφαλώς είναι τιμή για τον Ζαγοράκη το γεγονός ότι έμεινε στην μνήμη τους ως ο φυσιολογικός εκπρόσωπος (ως πραγματικός αρχηγός) μιας ομάδας Ελλήνων που κατάφεραν να βγάλουν ενωμένους 10.000.000 Έλληνες στους δρόμους. Είναι κι αυτό ένα "ευχαριστώ".
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Σήμερα λένε κάποια σάιτ ότι μέχρι και τον πρόεδρο προπυλακήσαν....αν είναι δυνατόν...

:?
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

Έξαλλος ο Ζαγοράκης

Τα σφυρίγματα του κ. Κουκουλάκη και η αδικία κατά του ΠΑΟΚ εξόργισαν τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, που παρακολούθησε το ματς από σουίτα, μαζί με τους φιλάθλους του Δικεφάλου, οι οποίοι στο μεταξύ είχαν γλιτώσει το λιντσάρισμα από τους «επιστήμονες», ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του Κρητικού ρέφερι. Έτσι, μετά το τέλος του προημιτελικού, πήγε στα αποδυτήρια και το τι… έσυρε στους διαιτητές δεν γράφεται. «Είστε χέστες, αυτή δεν ήταν διαιτησία, λυπάμαι… Όλα τα σφυρίγματα ήταν ελεεινά» φώναζε ο «Ζαγόρ» στους διαδρόμους, ενώ οι διαιτητές αντιλαμβανόμενοι προφανώς την ενοχή τους, δεν έλεγαν τίποτα. Ο κ. Κουκουλάκης τον άκουγε και του είπε ότι ήταν κάρτα του Ίβιτς, ενώ ο «Ζαγόρ» του θύμισε ότι υπάρχει επιθετικό φάουλ πριν την κάρτα και επίσης έλεγε ότι ο Ολυμπιακός δεν εφάρμοσε το φερ πλέι, σε εκείνη τη φάση, με τον Αραμπατζή τραυματία στο έδαφος από το φάουλ του Ντάρμπισαϊρ.

«Με ενδιαφέρει μόνο ο ΠΑΟΚ»

Ο Ζαγοράκης βγαίνοντας από τα αποδυτήρια και ερωτώμενος σχετικά αναρωτιόταν: «Τι να πούμε ρε παιδιά; Το ότι φεύγουμε ζωντανοί από δω είναι το λιγότερο». Ήταν ολοφάνερο ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, προσπαθώντας να καταπραΰνει την αμέτρητη οργή του… Κληθείς να σχολιάσει το ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης παρακολουθούσε το παιχνίδι παρέα με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο Ζαγοράκης απάντησε ορθά κοφτά: «Δε με ενδιαφέρει κανείς άλλος, εκτός από τον ΠΑΟΚ. Μόνο ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει».

Έντονος διάλογος Ποικιλίδη-Θεοδωρίδη

Έντονος διάλογος εκτυλίχθηκε μεταξύ του Σάββα Θεοδωρίδη και του Παναγιώτη Ποικιλίδη. Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ τόνιζε στον γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού αν είναι δυνατόν να τύχει τέτοιας φιλοξενίας μια ομάδα, κάτι που παραδέχτηκε ο Θεοδωρίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν αλητεία αυτό που έγινε. «Το λέω και το καταδικάζω, αλλά εγώ είμαι υπεύθυνος μέχρι να φτάσουν οι αποστολές στο γήπεδο, μέσα είναι άλλοι» έλεγε ο κ. Θεοδωρίδης, με τον Ποικιλίδη να απαντά και να αναρωτιέται που ήταν αυτοί οι… άλλοι υπεύθυνοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Επιθέσεων συνέχεια, ακόμα και στον υπουργό!!!

Τα επεισόδια, που είχαν ξεκινήσει πριν το ματς, με την άνανδρη επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού κατά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, είχαν και συνέχεια. Επίθεση δέχτηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και στα επίσημα, σε πρωτοφανείς καταστάσεις, καταστάσεις απαράδεκτες, που διαδραματίστηκαν με την ανοχή της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της αστυνομίας, οι οποίες έλαμψαν δια της απουσίας τους. Το πλέον προκλητικό σκηνικό ήταν αυτό της επίθεσης κατά του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρου Καλαφάτη. Οι «επιστήμονες» του Πειραιά δε σεβάστηκαν ούτε τον υπουργό, στον οποίο επιτέθηκαν φραστικά με ακατονόμαστες εκφράσεις. Επιθέσεις κατά των φίλων του Δικεφάλου έγιναν και στο ημίχρονο του αγώνα, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν με το δίκιο τους έξαλλοι με τη (μη) «φιλοξενία» της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. «Ο κ. Θεοδωρίδης έλεγε ότι η φιλοξενία θα ήταν άψογη, όπως αυτή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς της Τούμπας. Μόνο αυτό δε συνέβη, ήμασταν μόνοι μας» έλεγαν οι «ασπρόμαυροι» παράγοντες, που έβλεπαν «φουσκωτούς» τριγύρω τους να τους… πουλάνε τσαμπουκά, χωρίς να υπάρχει κανένας σεκιούριτι ή κάποιος υπεύθυνος της ασφάλειας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για μια στοιχειώδη προστασία… Ο υπεύθυνος ασφαλείας της πειραϊκής ΠΑΕ, κ. Τσιρώνης, εμφανίστηκε από το… πουθενά μετά από αρκετή ώρα και μάλιστα ήταν προκλητικότατος απέναντι σε όλους και στον κ. Καλαφάτη, στους οποίους απευθυνόταν με χυδαίες εκφράσεις και προσβολές…
metrosrort
Άβαταρ μέλους
mkpaok

Δημοσίευση από mkpaok »

Προεδρε ολοι ειμαστε οργισμενοι. Προσοχη ομως...δεν χρειαζονται πισωγυρισματα. Γι αυτο παρε ολα τα απαραιτητα μετρα και προστατευσε την ομαδα μεσα και εξω απο το γηπεδο την Κυριακη. Μην δωσουμε κανενα δικαιωμα στους εχθρους μας, κανενα δικαιωμα σε προβοκατορες, κανενα δικαιωμα σε παιδακια που δεν ξερουν τι σημαινει ΠΑΟΚ να πειραξουν εστω και μια τριχα απο την ομαδα μας. Το ποταμι δεν γυριζει πισω στα επομενα χρονια θα πανηγυρισουμε πρωταθλημα ακομα και με αυτες τις διατησιες.
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Ξεφτίλα και αηδία...
Τι άλλο να πεις...
Δεν τρελένομαι με βρισιές και τραμπουκισμούς σε υπουργούς ή απλά μέλη της αποστολής..
Αλλά γίνομαι έξω φρενών όταν ακούω ότι γίνεται το παραμικρό εναντίον του Θοδωρή και του Ζήση..Τους λατρεύουμε, τους έχουμε δώσει και την ψυχή μας και το ανταποδίδουνε στο μέγιστο..Κάθε πράξη εναντίον τους, αποτελούν μέγιστη προσβολή προς εμάς τους ίδιους..
Η υπομονή δυστυχώς τελειώνει.. :evil:
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Δεν τελειώνει αδερφέ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ! :wink:

Απο δω και πέρα αρχίζει ο πόλεμος!

:?
PAOKICHILD

Δημοσίευση από PAOKICHILD »

Δεν ξερω τι να πω. Αν εφτασαν μεχρι εκει οι καφροι τοτε ξερουμε ολοι για τι επιπεδο μιλαμε. Δεν ξερω τι πρεπει να κανουμε. Πολεμο εναντια ολων; Χαμηλους τονους οπως τωρα; (Εχουμε και αυτο το χρεος που μπορει ανα πασα ωρα και στιγμη να μας πνειξει και δεν μπορουμε να κανουμε ολοκληρωτικο πολεμο...)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”