Ale έγραψε:Α, και να μην ξεχάσω, το πρωτάθλημα χρειάζεται δυνατό παο και κούλα και μακάρι να βρουν ξανά τον δρόμο τους οι ιστορικές αυτές ομάδες.

Φυσικά κι εγώ αγαπώ πολύ την Αθήνα τόσο ερωτική πόλη με καλό φαγητό κι φιλόξενους ανθρωπους
Ale έγραψε:Α, και να μην ξεχάσω, το πρωτάθλημα χρειάζεται δυνατό παο και κούλα και μακάρι να βρουν ξανά τον δρόμο τους οι ιστορικές αυτές ομάδες.
Εξαιρετικό σχόλιοAndrew R έγραψε:Ale έγραψε:Α, και να μην ξεχάσω, το πρωτάθλημα χρειάζεται δυνατό παο και κούλα και μακάρι να βρουν ξανά τον δρόμο τους οι ιστορικές αυτές ομάδες.![]()
Φυσικά κι εγώ αγαπώ πολύ την Αθήνα τόσο ερωτική πόλη με καλό φαγητό κι φιλόξενους ανθρωπους
Οσο πλησιαζει το πρωταθλημα η φουστα ανεβαινει...back in black έγραψε:Κάθισα εχθές να δω αθλητικά , ξεκινάω με τα καλόπαιδα της κρατικής, βλέπω σπυριάρη καλεσμένο , φεύγω με τη μία για να μην μου ανέβει η πίεση βραδιάτικα. Πάω στο οπεν. Λέω ο καψερός πρωτάθλημα παίρνουμε ας δούμε το κανάλι του προέδρου, να γουστάρουμε. Τι να δω και εκεί,βασικοί σχολιαστές 3 χανούμια με ξυνισμένα μούτρα (κατσούρ, ζήκος και βανδής) και κανένας που να σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ. Χάζεψα λίγο το μωρό με τα μαυρισμένα ατέλειωτα πόδια και την έκανα και απο κει.
Χαχαχαχα...barlow4 έγραψε:Φέτος λέω να πάω διακοπές στον Πειραιά.κ να πάρω ένα από αυτά τα ακουστικά βαρηκοιας κ να τα βάλω στο τέρμα.να ακούω καρφίτσα σε ακτίνα χιλιομέτρου.κ 10 κιλά σπόρια.ασπρομαυρα.
Ποιος να ευαισθητοποιηθεί; Ο Σιμιτζόγλου; Ο Βασιλειάδης ή ακόμη και ο Τσίπρας; Μόνο αν πει να πλησιάσει την Τούμπα πιο κοντά από τα 10 μέτρα ο Σαββίδης μπορεί να ξεσηκώσουν το Σύμπαν. Η υπόθεση Τζήλου ξεχάστηκε, φυγαδεύτηκε ο ένας από τους δράστες, οι άλλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και μην τολμήσει κανένας ΠΑΟΚτσής να πάει την Κυριακή στη Λάρισα, γιατί μπορεί να βρεθεί αυτός κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό. Για τόλμα να πεις κάτι για τον σωματότυπο του Μαρινάκη και του Καραπαππά, να δεις για πότε βρίσκεσαι κατηγορούμενος με τον "αντιρατσιστικό νόμο". Και δεν λέω για τα άλλα, πλοία, "αυτοκτονίες" μαρτύρων κλπ, από ισόβια μέχρι να σε βρουν σε χαντάκι. Ας ακουστεί την άλλη Κυριακή στην Τούμπα κανένα σύνθημα κατά του Γαβαθιώτη και θα δούμε τι πρόστιμο περιμένει τον ΠΑΟΚ, μέχρι αφαίρεση βαθμών θα ζητάει το βοθρολίμανο.painkiller4 έγραψε:Δείτε τι γράφει αυτό το νιμου της λάσπης![]()
![]()
Κάποια στιγμή πρέπει να πάρει θέση και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέναντι σε όλους αυτούς τους ξεφτίλες