Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Για γουμενοπαγωνη σε κόβω.ABOLEYTOI έγραψε:Σήμερα το πρωί πέρασα από τη θύρα 1 (εκεί που εκδίδονται τα διαρκείας) και παρέλαβα τις μετοχές μου. Κατέχω το 0.00025%
την ταυτότητα και ένα λογαριασμό ρεύματος (στο όνομά μου) από τον Νοέμβριο.teod1980 έγραψε:Τι είχες μαζί σου;
Ο διπλανός είχε εκτυπώσει εκκαθαριστικό εφορίας.
ΥΓ δεν πήγα τη μέρα του γράμματός μου. Δεν έχει κίνηση.
Ταυτότητα και εκκαθαριστικό εφορίας, για να πιστοποιήσουν τον Α.Φ.Μ. σου...teod1980 έγραψε:Τι είχες μαζί σου;
Μπαίνεις και σε χρόνο dt φεύγεις, με τους τίτλους έτοιμους για κορνιζάρισμα...

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μη ξεχάσετε να συνεισφέρετε και στην επόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Μη τα βάζει μόνος του ο Ιβάν! Χαχαχαχαχαχαχα!
Για τις δικές μου είχα λογαριασμό κινητού στο ονομα μου και ταυτότητα.
Για του πατέρα μου είχα φωτοτυπία της ταυτότητας του, εναν λογαριασμό ρεύματος και μία υπεύθυνη δήλωση που μου είχε κάνει στα ΚΕΠ.
Πήγα Τρίτη 9 το πρωί στο άνοιγμα και ήμουν ολομόναχος.
Για του πατέρα μου είχα φωτοτυπία της ταυτότητας του, εναν λογαριασμό ρεύματος και μία υπεύθυνη δήλωση που μου είχε κάνει στα ΚΕΠ.
Πήγα Τρίτη 9 το πρωί στο άνοιγμα και ήμουν ολομόναχος.
Αρχές Μάη, αλλά αφήσαν παράθυρο αρκει να πάρεις ένα τηλέφωνο.obanebane έγραψε:Μέχρι πότε είναι η προθεσμία;
εγώ που μένω Αλεξανδρούπολη πως μπορώ να πάρω τις μετοχές μου?
μπορώ να στείλω κάποιον με εξουσιοδότηση? ξέρει κανείς να μου πει?
Μπορείς, αλλά κάντους ένα τηλ πρώτα.Είναι τέτοια η προθυμία της ΠΑΕ που μπορεί και να στις στείλουν.
με εξουσιοδότηση γίνεται, το λέει και στις οδηγίες.zoomgr έγραψε:εγώ που μένω Αλεξανδρούπολη πως μπορώ να πάρω τις μετοχές μου?![]()
![]()
![]()
Να τις στείλουν ταχυδρομικά δε νομίζω γιατί χρειάζεται υπογραφή ότι τις παρέλαβες
Υπογράφεις στον κούριερ και επιστρέφεται το έγγραφο στην ΠΑΕ, αλλά θέλει συνενόηση.
- ΑποστόληςΑ
Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 15,2 εκατομμυρίων ευρώ!
ΠΑΟΚ24 - 04-06-2019, 11:10 - Στέργιος Αναστασιάδης
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η έκτακτη γενική συνέλευση της ασπρόμαυρης εταιρείας.
Με το 87,45% των μετόχων να εκπροσωπείται αποφασίστηκε να προκηρυχθεί νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15.200.001 ευρώ, με την αξία κάθε μετοχής να ανέρχεται στα 0,30 ευρώ.
Και η συγκεκριμένη αύξηση απευθύνεται σε όσους επενδυτές προτίθενται να αγοράσουν μετοχές πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ.
Η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου θα είναι ανοιχτή έως τις 19 Ιουνίου, ενώ βάσει νόμου υπάρχει δυνατότητα παράτασης έως και 1 μήνα.
Σε περίπτωση που καλυφθεί πλήρως η νέα αύξηση που προκηρύχθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα φθάσει τα 119.540.633,40 ευρώ, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει καταθέσει μέσω αυξήσεων πάνω από 100 εκατομμύρια στον Δικέφαλο.
Στο δεύτερο θέμα συζήτησης στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση αποφασίστηκε ότι θα προστεθεί παράγραφος 60 στο άρθρο 7 του καταστατικού, με το ιστορικό των αυξήσεων.
ΠΑΟΚ24 - 04-06-2019, 11:10 - Στέργιος Αναστασιάδης
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η έκτακτη γενική συνέλευση της ασπρόμαυρης εταιρείας.
Με το 87,45% των μετόχων να εκπροσωπείται αποφασίστηκε να προκηρυχθεί νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15.200.001 ευρώ, με την αξία κάθε μετοχής να ανέρχεται στα 0,30 ευρώ.
Και η συγκεκριμένη αύξηση απευθύνεται σε όσους επενδυτές προτίθενται να αγοράσουν μετοχές πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ.
Η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου θα είναι ανοιχτή έως τις 19 Ιουνίου, ενώ βάσει νόμου υπάρχει δυνατότητα παράτασης έως και 1 μήνα.
Σε περίπτωση που καλυφθεί πλήρως η νέα αύξηση που προκηρύχθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα φθάσει τα 119.540.633,40 ευρώ, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει καταθέσει μέσω αυξήσεων πάνω από 100 εκατομμύρια στον Δικέφαλο.
Στο δεύτερο θέμα συζήτησης στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση αποφασίστηκε ότι θα προστεθεί παράγραφος 60 στο άρθρο 7 του καταστατικού, με το ιστορικό των αυξήσεων.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης