Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
- Mauricio-8-
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Τι ασχολείστε με τον αρη ρε παιδια και τον θεωδορίδη?Μακαρι άυριο ο γαυρος να χάσει η να κάνει κανενα Χ στην Τρίπολη!
Συγνωμη που θα σε απογοητευσω αλλα ο γαυρος 0-3 ειναι αυριο και χαλαρα.
Χαχαχαχαχαχα,τωρα σοβαρα το προτειναν τουτο? Αυτοι δεν εχουν σχεση με το ποδοσφαιροDoomlord4 έγραψε:Η αεχ προτείνει την επόμενη χρονιά ανάμεσα στους 2 γύρους να παίξουν έναν ενδιάμεσο γύρο με μονά παιχνίδια οι....μονές και οι ζυγές ομάδες....![]()
![]()
Μιλάμε για γελοιότητα παγκοσμίου επιπέδου
Οσο για τον αριθμο των ομαδων,εγω πιστευω πως 14 ειναι μια χαρα αριθμος. Με αυτον τον τροπο κατι ομαδες δορυφοροι που δεν εχουν προσφερει τιποτα τοσα χρονια παιρνουν δρομο,το πρωταθλημα γινεται πιο ανταγωνιστικο και στην κορυφη αλλα και στην ουρα του και μενουν και μερικες κενες ημερομηνιες μερικα σ/κ γιατι στην Ελλαδα ολο και καποια αναβολη γινεται και ψαχνουν μετα ημερομηνια. Ισως να μπορει το πρωταθλημα να ξεκινησει ενα σκ αργοτερα τον αυγουστο ουτως ωστε να μην πεφτουν ματς πρωταθληματος αναμεσα στους τελευταιους καλοκαιρινους ευρωπαικους αγωνες,οπως εγινε με Μπενφικα και αστερα και οι παικτες μας καναν αγγαρεια
Πολλα τα ωφελη απτο να εχεις 2 λιγοτερες αντι-εμπορικες ομαδες δορυφορους
ετσι .typhoon έγραψε:Συγνωμη που θα σε απογοητευσω αλλα ο γαυρος 0-3 ειναι αυριο και χαλαρα.
1 και over βαζελο
2 και under 3.5 γαυρο
1 και over 2,5 Π.Α.Ο.Κ.
ταμειο ευκολο
- giwrgos04dex
- Παλαιολόγος
Doomlord4 έγραψε:Η αεχ προτείνει την επόμενη χρονιά ανάμεσα στους 2 γύρους να παίξουν έναν ενδιάμεσο γύρο με μονά παιχνίδια οι....μονές και οι ζυγές ομάδες....![]()
![]()
Μιλάμε για γελοιότητα παγκοσμίου επιπέδου
- ΑποστόληςΑ
Του χρόνου θα υπάρχει Video Assistant Reffery.
Βλεπω city- bernley στο σκαι απο το 50 ως το 75
3 γκολ 4 κορνερ κανενα φαουλ.
Και μετα εχει παναιτωλικος - ξανθη.
Φαουλ για καρτα καθε 30 δευτερολεπτα
Αστα να πανε
3 γκολ 4 κορνερ κανενα φαουλ.
Και μετα εχει παναιτωλικος - ξανθη.
Φαουλ για καρτα καθε 30 δευτερολεπτα
Αστα να πανε
Κατάλαβε κανείς γιατί αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα στο ματς με τον ΠΑΣ; Παρότι έχει απλωμένα τα χέρια εκτός περιοχής η μπάλα βρίσκει αποκλειστικά στο κεφάλι του. Αλλά τι ρωτάω κι εγώ τώρα πρόσεξα ότι είναι ο Ζαχαριάδης διαιτητής.
- Mauricio-8-
2 βασικοί παίκτες του Αστέρα εκτός με τον γαυρο Ιγκλέσιας Καλτσας να τα βλέπουμε και αυτά.. Με εμάς τρελάθηκαν να μας κερδίσουνε αλλά επειδή μας πεξανε ανοιχτά φάγανε 3 και λίγα ήταν με τον αύριο μπορεί να τους δώσουνε και πριμ για να χάσουν.Γαυρομαδα.
Οποιος νομιζει οτι ο αστερας θα κοψει αυριο βαθμους ειναι βαθια νυχτωμενος
Εγω ?γιατι?σοβαρα τωρα εσυ πιστευεις η τριπολη να παρει αποτελεσμα και να ανεβει η διαφορα στο +10 η +11? Μακαρι να γινει αλλα δεν το βλεπω
Εγώ θέλω να κερδίσει ο ΠΑΟΚ... Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει ο gayρος. Αν χάσει και κανά βαθμό φυσικά και θα χαρώ λογικό.. Ούτε ο Πανόπουλος περίμενα να τους κόψει βαθμούς βέβαια αλλά έγινε και η συνέχεια εκεί με τον Τζήλο γνωστή...