tolis01 έγραψε:Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
4) Για χαφ ο ΠΑΟΚ χρειαζεται οπωσδηποτε ενα 8αρι με διαφορετικα στοιχεια απο αυτα του Μαουρισιο. Ο Βραζιλιανος ειναι καλος παικτης, δινει και γκολακια που και που, αλλα το μεγαλυτερο του προβλημα ειναι η ελλειψη ταχυτητας, τοσο στις κινησεις του οσο και στις αποφασεις του. Πολλες φορες τον εχω δει να καθυστερει τοσο να πασαρει, που χανεται η ευκαιρια να βρουμε κενους χωρους στην πλατη του αντιπαλου, κατι που στην Ελλαδα γινεται μια το Πασχα και μια την 17 Νοεμβρη. Προσωπικα θα ηθελα πολυ ενα 10αρι που γυρισε σε 8αρι,.... Εναν παικτη που θα αποτελει το σημειο αναφορας των επιθεσεων μας, κι ο οποιος θα συνδεει τις γραμμες μεταξυ τους. Προφανως ενας τετοιος παικτης δυσκολα πειθεται να ερθει Ελλαδα, εκτος κι αν ειναι 22-23 χρονων απο πρωταθλημα επιπεδου Τσεχιοπολωνιοκροατιας. Και νομιζω οτι ειναι η καταλληλη στιγμη να πιασεις εναν τετοιο και να του εξηγησεις οτι ο ΠΑΟΚ πλεον αναδεικνυει παικτες κι ειναι η ευκαιρια του σε 2 χρονια να εχει φυγει με 10-12 εκατομμυρια σε μια Ιταλια πχ.
Συμφωνούμε, με άρεσε ειδικά ο όρος ¨10ρι που το γύρισε σε 8ρι¨. Συμφωνώ και στη χώρα προέλευσης => Τσεχοσλοβακοπολωνία. Για Κροατία έχω επιφυλλάξεις.
Γενικα συμφωνουμε σε πολλα, και την προηγουμενη περιοδο που εγραφα, αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι η ενσταση για Κροατες. Εχουν τρομερο ονομα στην πιατσα, κι αυτο βοηθαει πολυ σε μελλοντικες πωλησεις - αλλιως πουλας πχ τον Πελκα κι αλλιως τον Κροατη Πελκα, στην δευτερη περιπτωση ο αγοραστης εχει εγγυησεις οτι προερχεται απο σχολη. Επισης εδω και καποια χρονια βγαζουν χαφ απιστευτου επιπεδου, απλα δες ποιοι ΔΕΝ παιζουν στην εθνικη και θα καταλαβεις για τι πληροτητα μιλαμε. Αν εχω εναν ενδοιασμο, αυτος εχει να κανει με το γεγονος οτι ειναι ισως το πιο scouted πρωταθλημα της γειτονιας και ειναι λιγακι δυσκολο να προλαβεις εσυ τον παιχταρα κι οχι μια Σαμπντορια, μια Σοσιεδαδ, μια Φρανκφουρτη.
Εκτος κι αν η ενσταση σου εχει να κανει με την λογικη της αποκτησης παικτη που σε 2 χρονια θα πουληθει, οπου οντως διαφωνουμε καθετα, γιατι ειναι η μονη μεταγραφικη φιλοσοφια που θα ανεβασει την ομαδα επιπεδο.