Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

joshua έγραψε:sourme πρωτα απο ολα ρωτησα τον giagoula για εκτιμηση,αλλα ακομα και ετσι αν μου απαντας οτι μιλησες με τον Λουτσεσκου και στο ειπε παω πασο και το δεχομαι με χαρα.Αν τωρα θελετε να περνουμε σοβαρα "πληροφοριες" να μας αναφερετε και τις πηγες σας, αλλιως εγω τουλαχιστον θα τις κρινω με εντονη δυσπιστια.
Πάντως εγώ εσένα σε είχα για πιο χαλαρό τύπο... Το άγχος για το πρωτάθλημα; :mrgreen: φιλικά πάντα...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:sourme πρωτα απο ολα ρωτησα τον giagoula για εκτιμηση,αλλα ακομα και ετσι αν μου απαντας οτι μιλησες με τον Λουτσεσκου και στο ειπε παω πασο και το δεχομαι με χαρα.Αν τωρα θελετε να περνουμε σοβαρα "πληροφοριες" να μας αναφερετε και τις πηγες σας, αλλιως εγω τουλαχιστον θα τις κρινω με εντονη δυσπιστια.
Οκ.

Δεν ξαναπανταω ειμαστε ολοι οκ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

HOOL4IGAN έγραψε:
Πάντως εγώ εσένα σε είχα για πιο χαλαρό τύπο... Το άγχος για το πρωτάθλημα; :mrgreen: φιλικά πάντα...
Οχι φιλε μου απο περσι μετα το παιχνιδι της Τουμπας με τον γαυρο δεν ειμαι πια χαλαρος και τετοιου ειδους ποστ δεν με ενοχλουν καθολου.
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Δηλαδή μου λέτε κάποιοι ότι ο λουτσεσκου που σε καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο δεν ήθελε καμία αποχώρηση και μας προσμετρουσε ως απώλειες ακόμα και τον αζεβεντο των 2,5 παιχνιδιών,τώρα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν έχει πρόβλημα να χάσει 5-6. Είδη έχασε πριγιο και βερμπλουμ από τραυματισμό.

Υγ ο λουτσεσκου δεν έχει πρόβλημα με την μεταγραφή μποναντινι... συμφωνώ.
Με την μεταγραφή Μουλέν είχε προβλήμα?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Macho έγραψε:Τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι ομάδες. Όποιος βαζει το εγώ του πάνω από την ομάδα, απλά δεν θέλει να ανήκει σε αυτήν.

Ξαφνικά προέκυψαν πολλά (περισσότερα) διαθέσιμα χρήματα για μεταγραφές.

Του Γιαννούλη το διέρρευσαν πρώτοι οι Ιταλοί, ισχύει, ο παίκτης θέλει. Λίγη υπομονή να πάρουμε επιβεβαίωση.

Υ.Γ.1 Αυτή την εβδομάδα κάντε τατουάζ το χαμόγελο καλού κακού.

Υ.Γ. Οι ανανεώσεις είναι ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ
Φιλε νομιζω σε ξαναρωτησα και δεν ειδα απαντηση οποτε ας ρωτησω μια τελευταια φορα :)

Μπορεις να μας δωσεις καποιο νεοτερο με τις ανανεωσεις;
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Πολύ υσηχια δεν έχει πέσει σήμερα...!
Black--4

Δημοσίευση από Black--4 »

jibbie έγραψε:
Macho έγραψε:Τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι ομάδες. Όποιος βαζει το εγώ του πάνω από την ομάδα, απλά δεν θέλει να ανήκει σε αυτήν.

Του Γιαννούλη το διέρρευσαν πρώτοι οι Ιταλοί, ισχύει, ο παίκτης θέλει. Λίγη υπομονή να πάρουμε επιβεβαίωση.

Φιλε νομιζω σε ξαναρωτησα και δεν ειδα απαντηση οποτε ας ρωτησω μια τελευταια φορα :)

Γιατι σαμπως αυτος ξερει :lol: :lol:
Macho

Δημοσίευση από Macho »

jibbie έγραψε:

Είναι κλεισμένες. Έχουν πλέον συμφωνήσει.

*αν ρωτάς για επίσημες ανακοινώσεις, η ΠΑΕ έχει επιλέξει συγκεκριμένο ταιμινγκ.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

giagoylas4 έγραψε:Δηλαδή μου λέτε κάποιοι ότι ο λουτσεσκου που σε καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο δεν ήθελε καμία αποχώρηση και μας προσμετρουσε ως απώλειες ακόμα και τον αζεβεντο των 2,5 παιχνιδιών,τώρα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν έχει πρόβλημα να χάσει 5-6. Είδη έχασε πριγιο και βερμπλουμ από τραυματισμό.

Υγ ο λουτσεσκου δεν έχει πρόβλημα με την μεταγραφή μποναντινι... συμφωνώ.
Με την μεταγραφή Μουλέν είχε προβλήμα?

Δεν τον ρωτάς προσωπικά καλύτερα για να ησυχάσεις και εσύ και όλοι μας... Ήδη έχασε Πρίγιο, πες μας πως υπήρχε περίπτωση να μείνει και Βέρνμπλουμ από τραυματισμό... Άκου εκεί να χάσεις παίκτη από τραυματισμό αν είναι δυνατόν... Ρε συ giagoyla... Ρε συ giagoyla... ο Μπεργκ δεν έρχεται αφού...
george188

Δημοσίευση από george188 »

Αφού κανένας μας δεν έχει προσωπική επαφή με λούτσε, πως κρίνει κάποιος εξαρχής ότι ο κόουτς είναι αρνητικός για τον όποιο Μπονατίνι? Τεσπα, το θέμα επιθετικού καλό ειναι να τελειώσει σύντομα, όπως και του χαφ ώστε ο προπονητής να χει περισσότερες λύσεις όταν ξεκινήσουν τα ντέρμπι
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Black--4 έγραψε:
jibbie έγραψε:

Γιατι σαμπως αυτος ξερει :lol: :lol:
φίλε τα προσωπικά σου δε μ απασχολούν απαιτώ να σέβεσαι όμως εμάς τους υπόλοιπους. Σε παρακαλώ σταμάτα τα επικριτικά σχόλια για το παιδί.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Ο Πριγιοβιτς στην συνεντευξη του στο μετροκωλις τα λεει πολυ σωστα και ορθολογικα,αν εχετε χρονο διαβαστε την. Αυτα για οσους νομιζουν πως ζουνε σε αλλες εποχες για το πως λειτουργουν τα πραματα. Σεβαστηκε πολυ περισσοτερο τον συλλογο απο αλλους που πουλουσαν τρελο οπαδιλικι και προσφεραν πολυ λιγα συγκριτικα.
Black--4

Δημοσίευση από Black--4 »

Γιατι λεω τον παπατζη ,παπατζη?αυτο σε πειραξε?
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

tolis01 έγραψε:
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: 4) Για χαφ ο ΠΑΟΚ χρειαζεται οπωσδηποτε ενα 8αρι με διαφορετικα στοιχεια απο αυτα του Μαουρισιο. Ο Βραζιλιανος ειναι καλος παικτης, δινει και γκολακια που και που, αλλα το μεγαλυτερο του προβλημα ειναι η ελλειψη ταχυτητας, τοσο στις κινησεις του οσο και στις αποφασεις του. Πολλες φορες τον εχω δει να καθυστερει τοσο να πασαρει, που χανεται η ευκαιρια να βρουμε κενους χωρους στην πλατη του αντιπαλου, κατι που στην Ελλαδα γινεται μια το Πασχα και μια την 17 Νοεμβρη. Προσωπικα θα ηθελα πολυ ενα 10αρι που γυρισε σε 8αρι,.... Εναν παικτη που θα αποτελει το σημειο αναφορας των επιθεσεων μας, κι ο οποιος θα συνδεει τις γραμμες μεταξυ τους. Προφανως ενας τετοιος παικτης δυσκολα πειθεται να ερθει Ελλαδα, εκτος κι αν ειναι 22-23 χρονων απο πρωταθλημα επιπεδου Τσεχιοπολωνιοκροατιας. Και νομιζω οτι ειναι η καταλληλη στιγμη να πιασεις εναν τετοιο και να του εξηγησεις οτι ο ΠΑΟΚ πλεον αναδεικνυει παικτες κι ειναι η ευκαιρια του σε 2 χρονια να εχει φυγει με 10-12 εκατομμυρια σε μια Ιταλια πχ.
Συμφωνούμε, με άρεσε ειδικά ο όρος ¨10ρι που το γύρισε σε 8ρι¨. Συμφωνώ και στη χώρα προέλευσης => Τσεχοσλοβακοπολωνία. Για Κροατία έχω επιφυλλάξεις.
Γενικα συμφωνουμε σε πολλα, και την προηγουμενη περιοδο που εγραφα, αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι η ενσταση για Κροατες. Εχουν τρομερο ονομα στην πιατσα, κι αυτο βοηθαει πολυ σε μελλοντικες πωλησεις - αλλιως πουλας πχ τον Πελκα κι αλλιως τον Κροατη Πελκα, στην δευτερη περιπτωση ο αγοραστης εχει εγγυησεις οτι προερχεται απο σχολη. Επισης εδω και καποια χρονια βγαζουν χαφ απιστευτου επιπεδου, απλα δες ποιοι ΔΕΝ παιζουν στην εθνικη και θα καταλαβεις για τι πληροτητα μιλαμε. Αν εχω εναν ενδοιασμο, αυτος εχει να κανει με το γεγονος οτι ειναι ισως το πιο scouted πρωταθλημα της γειτονιας και ειναι λιγακι δυσκολο να προλαβεις εσυ τον παιχταρα κι οχι μια Σαμπντορια, μια Σοσιεδαδ, μια Φρανκφουρτη.

Εκτος κι αν η ενσταση σου εχει να κανει με την λογικη της αποκτησης παικτη που σε 2 χρονια θα πουληθει, οπου οντως διαφωνουμε καθετα, γιατι ειναι η μονη μεταγραφικη φιλοσοφια που θα ανεβασει την ομαδα επιπεδο. :)
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Φτάνει βρε αδερφέ. Τον είπες τριάντα φορές παπατζη. Φτάνει. Άσε μας εμάς να τον πιστεύουμε. Για να γράφει ακόμη χωρίς κάποιος μόντ να του κανει παρατήρηση κάτι σημαίνει. Έχουν περάσει και έχουν περάσει παπατζηδες,έχουμε εμπειρία πλέον να τους ξεχωρίζουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”