9.Aleksandar Prijovic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
dimbar

Re: 9.Aleksandar Prijovic

Δημοσίευση από dimbar »

crazy nagbe4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Αλήθεια αυτός που είναι

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω Σασουολο
Τον εχω δει σε 5- 6 αγωνες φετος, πολυ λιγα πράματα, ισως δεν τον βοηθάει και η ομάδα μιας και παίζει σχεδόν μόνος του μπροστά,
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Τον Κουλούρη μπορούμε να τον πάρουμε πίσω τώρα αν χρειαστεί;
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Αμα φύγει ο Πρίγιοβιτς και περιμένετε απο τον Κουλούρη να γυρίσει και να ηγηθεί τα τις επίθεσης, αστα να πάνε....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα το πω για πολλοστή φορά: Δεν μας συμφέρει να φέρουμε τώρα Κουλούρη και Γιαννούλη. Θα αποδυναμώσουμε τον Ατρόμητο που μπορεί να κόψει από τους άλλους βαθμούς.
Παίκτες καλοί υπάρχουν, λεφτά υπάρχουν (μεγάλε Γιωργάκη) δεν χρειάζεται να καταφύγουμε σε λύσεις πανικού.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Κάποιοι από εμάς (γράφτηκε ήδη 4 φορές πιο πάνω) εύλογα αναρωτιούνται για το παράξενο της υπόθεσης..

Αλεξάνδαρ, τσεκάρε το συμβόλαιο των Αραπάων μήπως έχει αρνητική ρήτρα αποφυγής υποβιβασμού και όταν πέσει σε δούμε σε καμμιά έρημο με την πορτοκαλί φόρμα...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα το πω για πολλοστή φορά: Δεν μας συμφέρει να φέρουμε τώρα Κουλούρη και Γιαννούλη. Θα αποδυναμώσουμε τον Ατρόμητο που μπορεί να κόψει από τους άλλους βαθμούς.
Παίκτες καλοί υπάρχουν, λεφτά υπάρχουν (μεγάλε Γιωργάκη) δεν χρειάζεται να καταφύγουμε σε λύσεις πανικού.
Απο τη στιγμη που ο γαυρος πηρε διπλο εκει μεσα, ποιον μας ενδιαφερει να κοψουν βαθμους?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Διάβασα μόλις στο σπορδ 24 πως πιέζει ο Πρίγιοβιτς τον Ιβάν για 5,3 εκατ. το χρόνο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε μλκες, δεν υπάρχει πάτος στην (τεχνητή;) ηλιθιότητα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Dimg4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα το πω για πολλοστή φορά: Δεν μας συμφέρει να φέρουμε τώρα Κουλούρη και Γιαννούλη. Θα αποδυναμώσουμε τον Ατρόμητο που μπορεί να κόψει από τους άλλους βαθμούς.
Απο τη στιγμη που ο γαυρος πηρε διπλο εκει μεσα, ποιον μας ενδιαφερει να κοψουν βαθμους?
Υπάρχει και δεύτερος γύρος.
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

navigator11 έγραψε:Διάβασα μόλις στο σπορδ 24 πως πιέζει ο Πρίγιοβιτς τον Ιβάν για 5,3 εκατ. το χρόνο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε μλκες, δεν υπάρχει πάτος στην (τεχνητή;) ηλιθιότητα.
Μάλλον διάβασες μόνο τον τίτλο. Δεν εννοεί αυτό το άρθρο, αλλά ότι πιέζει για να φύγει εξαιτίας της προσφοράς των 5,3εκ.
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

συγκλονιστικη απώλεια για την ομαδα, πολύ μεγάλο ρίσκο η φυγή του γίγαντα.. Αλλα τα λεφτά που ακούγονται είναι ανεπανάληπτα. 5 εκατομμύρια τον χρόνο και κλειστο πενταετές είναι λεφτά για 50 γενιές πριγιοβιτσέων.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Currently the vessel NOOR 1 is on her next destination to JEDDAH and the estimated time of arrival (ETA) is around Jan 3, 11:00.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό οτι κάπως έχει βάλει το χέρι του ο γνωστός λιμανίσιος βόθρος. Η σύμπτωση στο τάιμινγκ είναι τεράστια (και ο βόθρος απύθμενος). Ας σιγουρευτεί ο Πρίγιοβιτς οτι ο ατζέντης τού μεταφέρει σωστά και τα ποσά και τους όρους τού προτεινόμενου συμβολαίου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ινπαοκ

Μάλιστα, ο Σέρβος επιθετικός θα συζητήσει και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναφορικά με το θέμα της μεταγραφής του.

Πάντως, τη δεδομένη στιγμή ο Πρίγιοβιτς μοιάζει επηρεασμένος από την… μυθική πρόταση των Σαουδαράβων, που του προσφέρουν συμβόλαιο συνεργασίας 4.5 ετών με συνολικές απολαβές μαζί με τα μπόνους πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ.
beeman

Δημοσίευση από beeman »

Νομίζω ότι θα πάρει το καλύτερο συμβόλαιο που έχει πάρει παίκτης σε Μεταγραφή από ελληνικό σύλλογο. Δεν μπορείς να ανταγωνιστεις κάτι τέτοιο δυστυχώς.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Με τέτοια πρόταση δεν μπορείς να τον κρατήσεις. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε στην ευχή του Θεού. Μοναδική προϋπόθεση να αντικατασταθεί σωστά.

Εγώ αυτό που θέλω από το club είναι να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας. Με δόσεις και παπαριές ας ψάξουν αλλού για μ@λ@κες οι Άραβες και ας μείνει δυσαρεστημένος ο Πρίγιο. Τι να κάνουμε; Επαγγελματίας είναι αυτός, επαγγελματικό και το club. Ο καθένας θα κοιτάξει τα συμφέροντα του. Ο βάζελος τρία χρόνια μετά ακόμα περιμένει να πληρωθεί για τον Μπεργκ. Εάν βαρέσουν κανόνι το καλοκαίρι που θα πέσουν από ποιόν θα περιμένουμε να πάρουμε τα 10 μύρια;

Ωραίες οι υπερήφανες πωλήσεις (δεν διαφωνώ) αλλά εάν δεν πάρεις τα λεφτά μπροστά δεν έχει νόημα να τον δώσεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”