Τον εχω δει σε 5- 6 αγωνες φετος, πολυ λιγα πράματα, ισως δεν τον βοηθάει και η ομάδα μιας και παίζει σχεδόν μόνος του μπροστά,crazy nagbe4 έγραψε:Νομίζω Σασουολοeorptol1 έγραψε:Αλήθεια αυτός που είναι
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
9.Aleksandar Prijovic
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Αμα φύγει ο Πρίγιοβιτς και περιμένετε απο τον Κουλούρη να γυρίσει και να ηγηθεί τα τις επίθεσης, αστα να πάνε....
- ΑποστόληςΑ
Θα το πω για πολλοστή φορά: Δεν μας συμφέρει να φέρουμε τώρα Κουλούρη και Γιαννούλη. Θα αποδυναμώσουμε τον Ατρόμητο που μπορεί να κόψει από τους άλλους βαθμούς.
Παίκτες καλοί υπάρχουν, λεφτά υπάρχουν (μεγάλε Γιωργάκη) δεν χρειάζεται να καταφύγουμε σε λύσεις πανικού.
Παίκτες καλοί υπάρχουν, λεφτά υπάρχουν (μεγάλε Γιωργάκη) δεν χρειάζεται να καταφύγουμε σε λύσεις πανικού.
Κάποιοι από εμάς (γράφτηκε ήδη 4 φορές πιο πάνω) εύλογα αναρωτιούνται για το παράξενο της υπόθεσης..
Αλεξάνδαρ, τσεκάρε το συμβόλαιο των Αραπάων μήπως έχει αρνητική ρήτρα αποφυγής υποβιβασμού και όταν πέσει σε δούμε σε καμμιά έρημο με την πορτοκαλί φόρμα...
Αλεξάνδαρ, τσεκάρε το συμβόλαιο των Αραπάων μήπως έχει αρνητική ρήτρα αποφυγής υποβιβασμού και όταν πέσει σε δούμε σε καμμιά έρημο με την πορτοκαλί φόρμα...
-
Dimg4
Απο τη στιγμη που ο γαυρος πηρε διπλο εκει μεσα, ποιον μας ενδιαφερει να κοψουν βαθμους?ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα το πω για πολλοστή φορά: Δεν μας συμφέρει να φέρουμε τώρα Κουλούρη και Γιαννούλη. Θα αποδυναμώσουμε τον Ατρόμητο που μπορεί να κόψει από τους άλλους βαθμούς.
- navigator11
Διάβασα μόλις στο σπορδ 24 πως πιέζει ο Πρίγιοβιτς τον Ιβάν για 5,3 εκατ. το χρόνο.
Ρε μλκες, δεν υπάρχει πάτος στην (τεχνητή;) ηλιθιότητα.
- ΑποστόληςΑ
Υπάρχει και δεύτερος γύρος.Dimg4 έγραψε:Απο τη στιγμη που ο γαυρος πηρε διπλο εκει μεσα, ποιον μας ενδιαφερει να κοψουν βαθμους?ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα το πω για πολλοστή φορά: Δεν μας συμφέρει να φέρουμε τώρα Κουλούρη και Γιαννούλη. Θα αποδυναμώσουμε τον Ατρόμητο που μπορεί να κόψει από τους άλλους βαθμούς.
Μάλλον διάβασες μόνο τον τίτλο. Δεν εννοεί αυτό το άρθρο, αλλά ότι πιέζει για να φύγει εξαιτίας της προσφοράς των 5,3εκ.navigator11 έγραψε:Διάβασα μόλις στο σπορδ 24 πως πιέζει ο Πρίγιοβιτς τον Ιβάν για 5,3 εκατ. το χρόνο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
συγκλονιστικη απώλεια για την ομαδα, πολύ μεγάλο ρίσκο η φυγή του γίγαντα.. Αλλα τα λεφτά που ακούγονται είναι ανεπανάληπτα. 5 εκατομμύρια τον χρόνο και κλειστο πενταετές είναι λεφτά για 50 γενιές πριγιοβιτσέων.
Currently the vessel NOOR 1 is on her next destination to JEDDAH and the estimated time of arrival (ETA) is around Jan 3, 11:00.
Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό οτι κάπως έχει βάλει το χέρι του ο γνωστός λιμανίσιος βόθρος. Η σύμπτωση στο τάιμινγκ είναι τεράστια (και ο βόθρος απύθμενος). Ας σιγουρευτεί ο Πρίγιοβιτς οτι ο ατζέντης τού μεταφέρει σωστά και τα ποσά και τους όρους τού προτεινόμενου συμβολαίου.
- ΑποστόληςΑ
ινπαοκ
Μάλιστα, ο Σέρβος επιθετικός θα συζητήσει και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναφορικά με το θέμα της μεταγραφής του.
Πάντως, τη δεδομένη στιγμή ο Πρίγιοβιτς μοιάζει επηρεασμένος από την… μυθική πρόταση των Σαουδαράβων, που του προσφέρουν συμβόλαιο συνεργασίας 4.5 ετών με συνολικές απολαβές μαζί με τα μπόνους πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ.
Μάλιστα, ο Σέρβος επιθετικός θα συζητήσει και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναφορικά με το θέμα της μεταγραφής του.
Πάντως, τη δεδομένη στιγμή ο Πρίγιοβιτς μοιάζει επηρεασμένος από την… μυθική πρόταση των Σαουδαράβων, που του προσφέρουν συμβόλαιο συνεργασίας 4.5 ετών με συνολικές απολαβές μαζί με τα μπόνους πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ.
Νομίζω ότι θα πάρει το καλύτερο συμβόλαιο που έχει πάρει παίκτης σε Μεταγραφή από ελληνικό σύλλογο. Δεν μπορείς να ανταγωνιστεις κάτι τέτοιο δυστυχώς.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τέτοια πρόταση δεν μπορείς να τον κρατήσεις. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε στην ευχή του Θεού. Μοναδική προϋπόθεση να αντικατασταθεί σωστά.
Εγώ αυτό που θέλω από το club είναι να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας. Με δόσεις και παπαριές ας ψάξουν αλλού για μ@λ@κες οι Άραβες και ας μείνει δυσαρεστημένος ο Πρίγιο. Τι να κάνουμε; Επαγγελματίας είναι αυτός, επαγγελματικό και το club. Ο καθένας θα κοιτάξει τα συμφέροντα του. Ο βάζελος τρία χρόνια μετά ακόμα περιμένει να πληρωθεί για τον Μπεργκ. Εάν βαρέσουν κανόνι το καλοκαίρι που θα πέσουν από ποιόν θα περιμένουμε να πάρουμε τα 10 μύρια;
Ωραίες οι υπερήφανες πωλήσεις (δεν διαφωνώ) αλλά εάν δεν πάρεις τα λεφτά μπροστά δεν έχει νόημα να τον δώσεις.
Εγώ αυτό που θέλω από το club είναι να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας. Με δόσεις και παπαριές ας ψάξουν αλλού για μ@λ@κες οι Άραβες και ας μείνει δυσαρεστημένος ο Πρίγιο. Τι να κάνουμε; Επαγγελματίας είναι αυτός, επαγγελματικό και το club. Ο καθένας θα κοιτάξει τα συμφέροντα του. Ο βάζελος τρία χρόνια μετά ακόμα περιμένει να πληρωθεί για τον Μπεργκ. Εάν βαρέσουν κανόνι το καλοκαίρι που θα πέσουν από ποιόν θα περιμένουμε να πάρουμε τα 10 μύρια;
Ωραίες οι υπερήφανες πωλήσεις (δεν διαφωνώ) αλλά εάν δεν πάρεις τα λεφτά μπροστά δεν έχει νόημα να τον δώσεις.