Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ 08/02 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Παο - Π.Α.Ο.Κ 08/02 Παραλειπομενα-Σχολια
Βγάλτε αυτά που έχετε από μέσα σας .. Αποδείξτε ποιος είναι ο λαός του ΠΑΟΚ γι' ακόμη μία φορά .. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε γι' αυτό που είμαστε.
Το ταβάνι μπήκε όχι από την ομάδα που δεν πήρε ντέρμπι, αλλά από τον λαό μας και αυτά που λέγονται εδώ μέσα!
Κρίμα πραγματικά ..
Υγ: Τη γνώμη μου την πρόσθεσα στο κεντρικό!
Το ταβάνι μπήκε όχι από την ομάδα που δεν πήρε ντέρμπι, αλλά από τον λαό μας και αυτά που λέγονται εδώ μέσα!
Κρίμα πραγματικά ..
Υγ: Τη γνώμη μου την πρόσθεσα στο κεντρικό!
- Athanasiadhs
Θα έρθουν όλα αδερφέ,και ειλικρινά το πιστεύω,όπως φαίνεται και από την υπογραφή μου..morbit2001 έγραψε:τον Χούτο γιατί τον πήραμε;
πότε θα παίξουμε σαν ΠΑΟΚ εναντίον της πουστροΑθήνας;
τον Αθανασιάδη γιατί τον έχουμε;
τον Σορλέν γιατί τον πήραμε(πάλι!);
ο Μπάκα έφυγε;
τον Λίνο για τι θέση τον πήραμε;
ο Σάντος μέχρι πότε έχει συμβόλαιο;![]()
![]()
![]()

Το πραγματικό ερώτημα που πρέπει να κάνεις σε σένα και εμένα είναι:
Πότε θα δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο(και ότι άλλο μπορούμε) στα παλικάρια της διοίκησης,της ομάδας και τον προπονητή μας;
Μήπως είναι μικρή η αλλαγή από την περσινή εικόνα;
Ας περάσουν λίγες μέρες,ας σκεφτούμε και κάποια ελαφρυντικά της ομάδας,και ας αφήσουμε πίσω μας το σημερινό παιχνίδι.Μέχρι πριν 10 λεπτά σκεφτόμασταν με το μαύρο χρώμα του ΠΑΟΚ τώρα που άλλαξε η μέρα ας κάνουμε σκέψεις με την άσπρη αισιόδοξη πλευρά μας για το μέλλον και τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται...

1. Δεν με χαλάει να διαβάζω τις πιο διαφορετικές από τις δικές μου απόψεις αρκεί να γράφονται από ανθρώπους που νοιώθουν ΠΑΟΚ...
2. Στενοχωρήθηκα από την ήττα για ένα μισάωρο, μετά μου πέρασε. Έχω πολύ περισσότερους λόγους να είμαι ευτυχής από τον φετινό ΠΑΟΚ.
3. Σιγά μη μου την πει ο φλώρος οπαδός του πολυ-λαμογιακού που μου κλέβει, όπως σωστά επισημαίνει κι ο απαράδεκτος τα συνθήματά μου.
4. Δεν θα κάνω προπονητικές κρίσεις γιατί δεν είναι η δουλειά μου. Οι αδυναμίες που όλοι παρατηρούμε στην ομάδα ελπίζω ότι θα βελτιωθούν μέχρι τα πλέι-οφ
5. Πάνω από κάθε αποτέλεσμα, ο στόχος μου είναι να διευρυνθεί όσο γίνεται περισσότερο η μετοχική βάση της ομάδας. Η νέα ΑΜΚ έρχεται.
6. ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ (κι αυτό ήδη έχει γίνει ) !
2. Στενοχωρήθηκα από την ήττα για ένα μισάωρο, μετά μου πέρασε. Έχω πολύ περισσότερους λόγους να είμαι ευτυχής από τον φετινό ΠΑΟΚ.
3. Σιγά μη μου την πει ο φλώρος οπαδός του πολυ-λαμογιακού που μου κλέβει, όπως σωστά επισημαίνει κι ο απαράδεκτος τα συνθήματά μου.
4. Δεν θα κάνω προπονητικές κρίσεις γιατί δεν είναι η δουλειά μου. Οι αδυναμίες που όλοι παρατηρούμε στην ομάδα ελπίζω ότι θα βελτιωθούν μέχρι τα πλέι-οφ
5. Πάνω από κάθε αποτέλεσμα, ο στόχος μου είναι να διευρυνθεί όσο γίνεται περισσότερο η μετοχική βάση της ομάδας. Η νέα ΑΜΚ έρχεται.
6. ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ (κι αυτό ήδη έχει γίνει ) !
- paoki_sweden
Τα θετικά του σημερινού αγώνα είναι ότι ο σωτηράκης μας ναι ναι καλά καταλάβατε ο μπαλάφας δεν έφαγε κάρτα σήμερα ούτε καν στα αποδυτήρια.
Δυο πραγματα μονο ...Τραγικη ολη η ομαδα και καναμε μαγκες αυτον
τον παναθαναικο που ειναι της πλακας ...
Τραγικος και ο Σαντος τραγικος ο Χαλκιας 2 γκολ δωρο
τραγικος και ο Βερον ...Αυτοι ηταν οι τρεις χειροτεροι
Βερον-Χαλκιας και Σαντος ...Ελειπε 100 % ο Αντονιο
τον παναθαναικο που ειναι της πλακας ...
Τραγικος και ο Σαντος τραγικος ο Χαλκιας 2 γκολ δωρο
τραγικος και ο Βερον ...Αυτοι ηταν οι τρεις χειροτεροι
Βερον-Χαλκιας και Σαντος ...Ελειπε 100 % ο Αντονιο
-
νοοτροπια
Ρε παιδια δεν ειπαμε οτι ο ΠΑΟΚ δεν δικαιουται να χασει αλλα αυτο που με στενοχωρησε ειναι οτι χασαμε με κατεβασμενα τα χερια και δυστυχως οι 2 βαθμοι σε 5 παιχνιδια και το 1-7 γκολ!! με τις ομαδες του ΠΟΚ δειχνουν μια ομαδα με φοβισμενη νοοτροπια και σε αυτο φερνει μεγαλη ευθυνη ο Σαντος οχι για αυτον τον αγωνα οπου υπαρχουν και καποιες δικαιολογιες οπως η κοπωση αλλα η εν γενει νοοτροπια του! Παρολα αυτα τιποτα δεν χαθηκε ειμαστε εντος στοχων και κοιταμε το επομενο ματς!

ΤΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΕΙΠΑΜΕ ΔΗΘΕΝ ΟΥΕΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Ε ΚΑΙ? ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΧΑΛΙΑ (ΑΕΚ, ΠΑΟ) ΘΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΣ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΟ 2004 ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΟΛΟΥΣ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ 10Η ΘΕΣΗ! ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ, ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΝΤΑ: ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ? ΕΛΕΟΣ! ΟΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ. ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΛΙΝΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ 2 ΓΚΟΛ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ...
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Φίλε North δικαίωμά σου να γραφτείς σήμερα μετά το ματς,δικαίωμά σου να κράξεις με το πρώτο σου ποστ αλλά σε παρακαλώ διάβασε πρώτα τους κανόνες του φόρουμ πριν ξεκινήσεις να ποστάρεις..Η γνώμη σου δεν είναι περισσότερο σημαντική από των υπόλοιπων παιδιών για να την βάζεις με τεράστια κεφαλαία γράμματα..Καλωσόρισες...
sumfwnwΚακή εμφάνιση σχεδόν απο όλους τους παίκτες μας... Τραγικοί οι Χαλκιάς και Δάρλας... Διασωθέντες οι Αραμπατζής και Κονσεϊσάο (όχι πως έκαναν κάτι ιδιαίτερο απλά ήταν μαχητικοί και φιλότιμοι)...
Δεν πειράζει, προσγειωθήκαμε ανώμαλα, ας σοβαρευτούμε τώρα να πάμε να κερδίσουμε μέσα στο Λεβαδειακό...
Ας σιωπήσουν οι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ που φέρνουν την καταστροφή...!! Είναι οι ίδιοι ΓΕΛΙΟΙ που μετά τη νίκη με τον ολυμπιακό και την πρόκριση με τον άρη μιλούσαν για σούπερ ομάδα και επικές εμφανίσεις... Οι ίδιοι που στην αρχή της σαιζόν έκραζαν το Χαλκιά και μετά μέχρι σήμερα το μεσημέρι τον αποθέωναν... Τώρα θα ξαναθυμηθούν τα παλιά... ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ συμμαζευτείτε... Είναι η ίδια ομάδα, οι ίδιοι παίκτες... Ήταν μια απαράδεκτη εμφάνιση, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μην επαναληφθεί, όμως τώρα πλέον δεν μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα... Κάνουμε την αυτοκριτική μας, διορθώνουμε τα λάθη μας και πάμε για το επόμενο παιχνίδι...
Καμιά ήττα ακόμη και θα φτάσει τα 20.000 μέλη το paokmania 

- sakisPAOK1926sweden
το καλοκαίρι χρειαζόματσε τερματοφύλακα, στις εξόδους ο χαλκιάς in knidninos, δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
Φιλε Βορειε, το μηνυμα μου δεν ηταν αιχμη απεναντι σε συγκεκριμενα προσωπα.
Ηταν, οπως συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις, η αναγκη για εκτονωση μετα απο ενα αποτελεσμα που κατα τη γνωμη μου σημερα εξευτελισε τον ΠΑΟΚ.
Η αναγκη αυτη για εκτονωση παιρνει οστα και θα πρεπει να παιρνει οστα, κατα την ταπεινη μου γνωμη, σε δικτυακους χωρους και σε νικες και σε ηττες.
Απο κει και περα, το σημειο που θιγω ειναι πως οταν καποιος στηριζει και ασκει ταυτοχρονα κριτικη στην αγαπη του θα πρεπει να εκφραζει αυτο που σκεφτεται και νιωθει για το συλλογο και στις χαρουμενες και στις στεναχωρες στιγμες.
Δεν μπορει καποιος μονο στα αρνητικα αποτελεσματα να ξεσπα και να μην αρθρωνει λογο στα θετικα.
Οπως και δεν μπορει καποιος να ξεπερνα τα αρνητικα αποτελεσματα μονοκονδυλια και να αναλωνεται σε διθυραμβους μονο στα θετικα.
Οταν καποιος μιλα για προσπαθεια και εμφανιση ασχετα απο το αποτελεσμα(οπως το κανουν αρκετοι φιλοι του ΠΑΟΚ με την καλη προθεση να εμψυχωσουν και να εμφυσησουν υπομονη) αφηνουν δυστυχως να χαθει απο την φαρετρα τους το βελος που στοχευει στη συνεχη βελτιωση μεσα απο την διαπιστωση και την μετεπειτα κριτικη σε κακως κειμενα.
Οσο για αυτα που εγραψες, καλες οι σκεψεις σου και με βρισκουν σε γενικες γραμμες συμφωνο.
Ηταν, οπως συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις, η αναγκη για εκτονωση μετα απο ενα αποτελεσμα που κατα τη γνωμη μου σημερα εξευτελισε τον ΠΑΟΚ.
Η αναγκη αυτη για εκτονωση παιρνει οστα και θα πρεπει να παιρνει οστα, κατα την ταπεινη μου γνωμη, σε δικτυακους χωρους και σε νικες και σε ηττες.
Απο κει και περα, το σημειο που θιγω ειναι πως οταν καποιος στηριζει και ασκει ταυτοχρονα κριτικη στην αγαπη του θα πρεπει να εκφραζει αυτο που σκεφτεται και νιωθει για το συλλογο και στις χαρουμενες και στις στεναχωρες στιγμες.
Δεν μπορει καποιος μονο στα αρνητικα αποτελεσματα να ξεσπα και να μην αρθρωνει λογο στα θετικα.
Οπως και δεν μπορει καποιος να ξεπερνα τα αρνητικα αποτελεσματα μονοκονδυλια και να αναλωνεται σε διθυραμβους μονο στα θετικα.
Οταν καποιος μιλα για προσπαθεια και εμφανιση ασχετα απο το αποτελεσμα(οπως το κανουν αρκετοι φιλοι του ΠΑΟΚ με την καλη προθεση να εμψυχωσουν και να εμφυσησουν υπομονη) αφηνουν δυστυχως να χαθει απο την φαρετρα τους το βελος που στοχευει στη συνεχη βελτιωση μεσα απο την διαπιστωση και την μετεπειτα κριτικη σε κακως κειμενα.
Οσο για αυτα που εγραψες, καλες οι σκεψεις σου και με βρισκουν σε γενικες γραμμες συμφωνο.