ΠΑΟΚ-Bate Borisov 13/12-19:55, Otesport2HD
- paok re niamou
Re: ΠΑΟΚ-Bate Borisov 13/12-19:55, Otesport2HD
Εχω την εντυπωση οτι εχει καταντησει να ειναι για μας η κατακτηση του πρωταθληματος, οτι και το νεο γηπεδο για την χαρτινη. Μολις αρθρωσει καποιος αποψη για το χαλια παιχνιδι μας, αμεσως δεχεται μηνυματα οτι στοχος ειναι το πρωταθλημα με τις μπαρτσελονες απο την λαμια και την λειβαδια.
μα σου το λεει ο αλλος. αν παρω ολα τα ματς με 1-0 μεχρι να τελειωσει το πρωθλημα θα ειμαι ευτιχισμενος.
σου το λεει οτι υπαρχει προβλημα. αμα εσυ δεν το καταλαβαινεις δεν φταει αυτος.
αυτος φταει γιατι δεν μπορει να το διορθωσει.
σου το λεει οτι υπαρχει προβλημα. αμα εσυ δεν το καταλαβαινεις δεν φταει αυτος.
αυτος φταει γιατι δεν μπορει να το διορθωσει.
Του προπονητη σου αδελφε ετσι του αρεσει να παιζουν.... ετσι λεει θα παρει να μη πω τι!!!!skalon έγραψε:Γελοία η εμφάνιση σήμερα.
Αστεία και αφελής ομάδα, εντελώς απροετοίμαστη και πιθανότατα αδούλευτη.
Δεν ξέρω τι άλλο να περιμένω.
Για αυτούς που λένε για ανανεώσεις, εγώ δεν θα ανανέωνα ΚΑΝΕΝΑΝ!!
Αντί να σχιστούν να αποδείξουν ότι αξίζουν τα 800άρια που παίρνουν για να συνεχίσουν να τα παίρνουν και τα επόμενα χρόνια (στα 32, 33, 34, 35 τους), παίζουν σαν πριμαντόνες.
Αν νομίζουν ότι μπορούν να τα πάρουν αυτά αλλού, ας πάνε να δοκιμάσουν, να δουν τη γλύκα.
Ειμαι 32 πρωταθλημα δεν εχω δει... τετοια καταντια εχω να δω απο τον θρασυβουλο!
Ετσι οπως το πανε θελω να δω ποιος θα πανηγυρισει αυτο το πρωταθλημα ακομα και αν το παρουμε... Ελεος!
Δε θελω ρε μονο αποτελεσματα... ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΟΚ θελω!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karabill την Πέμ 13 Δεκ 2018, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μετα το χθεσινό 0-3 της Ρεαλ, λογικά θα ξηλώσουν κι αυτοί την ομάδα τους. Ίσως να έρθει εδώ κανένα παιχτάκι. Για Ελλάδα εντάξει θα είναι νομίζω 

Ολοι μας κανουμε υπομονη τοσα χρονια τα μαλια μας ασπρισαν....ας κανουμε υπομονη μεχρι το Μαιο και μετα βλεπουμε μην αρχισουμε τους αφορισμους....ολοι βλεπουμε τα μειονεκτηματα της ομαδας και ο Λου τα βλεπει ψυχραιμια....
Η ομάδα είναι τραγικά αργή, όλη τη χρονιά.
Η ομάδα απλά κρατάει την μπάλα πίσω από το κέντρο για να μην εκτεθεί.
Η ομάδα δεν μπορεί να κόψει μπάλες.
Αυτά.-
SM-G965F
Η ομάδα απλά κρατάει την μπάλα πίσω από το κέντρο για να μην εκτεθεί.
Η ομάδα δεν μπορεί να κόψει μπάλες.
Αυτά.-
SM-G965F
αν το γυρισουμε να δεις γελια .........
περα απο την πλακα ειμαστε τραγικοι και διακρινω τοσο αγχος για το πρωταθλημα που τελικα νομιζω οτι αυτο και οχι η κουραση η η ηλικια εχουν βαρυνει τα ποδια τον παικτων 34 ειναι πολλα

Το γράφω ξανά.
Στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ μικραίνει συνεχώς.
Πήραν το σύνθημα "γι'αυτο ΠΑΟΚ παίξε τόπι να παραμιλάει η ευρώπη" κ το ξέσκισαν σε χίλια σκουπίδια.
Ευθύνη της διοίκησης κ του προπονητή.
Στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ μικραίνει συνεχώς.
Πήραν το σύνθημα "γι'αυτο ΠΑΟΚ παίξε τόπι να παραμιλάει η ευρώπη" κ το ξέσκισαν σε χίλια σκουπίδια.
Ευθύνη της διοίκησης κ του προπονητή.
- teo4giannitsa
Φτου, μόνο τρεις αλλαγές επιτρέπονται
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι δύο τελευταίες μεταγραφικές περίοδοι του Μιχελ δεν βοήθησαν αλλά και ο
Λουτσεσκου δεν κατάφερε να αξιοποιήσει έστω κάποιους από τους καινούργιους.
Λουτσεσκου δεν κατάφερε να αξιοποιήσει έστω κάποιους από τους καινούργιους.
Ωχ! Κάποιο δεν θα πανηγυρίσουν λέει το πρωτάθλημα επειδή αποκλειστήκαμε από το Γιουρόπα. Ιησούς Χριστός Νικά!
- Παλαιολόγος
ο λου τα βλεπει,αλλα με ατρομητο δεν εκανε τις κινηεις που επρεπε να παρουμε το διπλο,τελος παντων
παλι καλα που απο αποτελεσματικοτητα σκιζουμε στην ελλαδα(για ποσο;)
λουτσεσκου και τεχνικος διευθυντης πρεπει να συνεργαστουν επειγοντως στην μεταγραφικη,υπαρχει μεγαλη αναγκη απο ταχυδυναμους παιχταραδες
επισης να παρει τ στημενα απο τον βιερινια να τα δωσει στον μαουριτσιο και στον ουαρντα
εστω αυτα για την ωρα.
παλι καλα που απο αποτελεσματικοτητα σκιζουμε στην ελλαδα(για ποσο;)
λουτσεσκου και τεχνικος διευθυντης πρεπει να συνεργαστουν επειγοντως στην μεταγραφικη,υπαρχει μεγαλη αναγκη απο ταχυδυναμους παιχταραδες
επισης να παρει τ στημενα απο τον βιερινια να τα δωσει στον μαουριτσιο και στον ουαρντα
εστω αυτα για την ωρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Πέμ 13 Δεκ 2018, 21:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πόσα και πόσα παοκτσακια,αναμεσά τους και εγώ, που μεγαλώσαμε με τον ΠΑΟΚ των μεγάλων ευρωπαϊκών παιχνιδιών,καταραμένα πέναλτυ με την μπαγερν,ντρεπόμαστε σημερα για αυτή την εικονά της ομάδας
- hasio_john
Ας βάλουμε κάνα γρήγορο γκολ μπας και αλλάξει η ψυχολογία μας ...
- paoki_sweden