Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚάρα??

Δημοσίευση από geoavr »

diniko80 έγραψε:
γκεκα βλεπω (χαμπαρι δε θα παρει πως θα φυγει απο αγγλια), παπαζογλου βλεπω αλλα δε θελω, αμπουμπακαρι βλεπω αλλα δε θελω για ροστερ και 2-3 ονοματα που ουτε εχουμε φαντστει ακομη και θα κριθουν απο το αν βγηκαμε ουεφα ή ....
Φίλε diniko συμφωνώ πως ο Γκέκας νύκτα θα σαλπάρει από Πόρτσμουθ παρέα με το φιλαράκι του αλλά τον βλέπω γιά γαύρο.Ο κόκκαλης πλέον τέτοια τζάμπα ψοφίμια ψάχνει.Ο Παπάζογλου θα πάει στην ομάδα του Μπάγιεβιτς αφού αυτός τον έχει βάλει 4-5 φορές να παίξει στην καριέρα του. Αν είναι ακόμα στην αεκ εννοείται..Τον Αμπουμπακαρί εγώ τον γουστάρω.Είναι μικρός,γρήγορος,δυνατός και θα μπορούσε να παίξει ακόμα και βασικός σαν αμυντικό χαφ.Δεν είναι στο επίπεδο Κουμουρτζί που τα έχει όλα αυτά αλλά και σκοράρει αλλά αυτόν δεν μπορείς να τον πάρεις από τον Τσακίρη.Ο Αμπουμπακαρί όμως έχει μία ιδιαιτερότητα.Ξεκίνησε από την θυγατρική της Feyenoord στην Γκάνα την Feyenoord Academy http://en.wikipedia.org/wiki/Feyenoord_Academy (δείγμα οργάνωσης μιας μεγάλης ομάδας),πήγε στο Ρότερνταμ 2 χρόνια και το 2007 δόθηκε δανεικός στον Πανσερραικό.Τα δικαιώματα του τα έχει η Feyenoord και εκεί θα γίνει η προσπάθεια,αν γίνει τελικά.Σε ανύποπτο χρόνο πριν μερικούς μήνες είχα ακούσει ότι τον γουστάρει ο Σάντος.Θα δούμε...
Γιά τερματοφύλακα εγώ είχα κατά σειρά τον Γκσπούρνινγκ ( που μάλλον πάει γαύρο ένεκα του γλοιώδη Πανόπ),τον Μπλάζιτς (που μάλλον απαιτούνται λεφτά ),τον Μάλαρτζ( μυστήριος χαρακτήρας)και τον Κρέσιτς (μικρός,με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης που μπορεί γιά μιά χρονιά να μείνει στη σκιά του Χαλκιά-Μουντιάλ 2010).
Αλλά το μεγάλο το μπαμ θα γίνει με κάτι που γράφτηκε και έκανε εντύπωση.Ρεκόμπα Αλβάρο το 10 το καλό στην Τούμπα.Χωρίζουν φιλικά με τον Τσακίρη ,μειώνει τις απαιτήσεις του από 1,2 σε 800 χιλ και έρχεται να βρει Γκαρσία και Μπιζέρα.Και όλοι αυτοί περιμένουν ένα χρόνο και το άλλο το φιλαράκι τον Φαμπιάν....
Εγώ γιατί πιστεύω ότι ο Χούτος το καλοκαίρι θα φύγειι? Έστω και αν κάνει παπάδες? Για να έρθει κάτι πολύ δυνατό?

:? :? :?
Lorenzo

Δημοσίευση από Lorenzo »

geoavr έγραψε:
diniko80 έγραψε:
γκεκα βλεπω (χαμπαρι δε θα παρει πως θα φυγει απο αγγλια), παπαζογλου βλεπω αλλα δε θελω, αμπουμπακαρι βλεπω αλλα δε θελω για ροστερ και 2-3 ονοματα που ουτε εχουμε φαντστει ακομη και θα κριθουν απο το αν βγηκαμε ουεφα ή ....
Φίλε diniko συμφωνώ πως ο Γκέκας νύκτα θα σαλπάρει από Πόρτσμουθ παρέα με το φιλαράκι του αλλά τον βλέπω γιά γαύρο.Ο κόκκαλης πλέον τέτοια τζάμπα ψοφίμια ψάχνει.Ο Παπάζογλου θα πάει στην ομάδα του Μπάγιεβιτς αφού αυτός τον έχει βάλει 4-5 φορές να παίξει στην καριέρα του. Αν είναι ακόμα στην αεκ εννοείται..Τον Αμπουμπακαρί εγώ τον γουστάρω.Είναι μικρός,γρήγορος,δυνατός και θα μπορούσε να παίξει ακόμα και βασικός σαν αμυντικό χαφ.Δεν είναι στο επίπεδο Κουμουρτζί που τα έχει όλα αυτά αλλά και σκοράρει αλλά αυτόν δεν μπορείς να τον πάρεις από τον Τσακίρη.Ο Αμπουμπακαρί όμως έχει μία ιδιαιτερότητα.Ξεκίνησε από την θυγατρική της Feyenoord στην Γκάνα την Feyenoord Academy http://en.wikipedia.org/wiki/Feyenoord_Academy (δείγμα οργάνωσης μιας μεγάλης ομάδας),πήγε στο Ρότερνταμ 2 χρόνια και το 2007 δόθηκε δανεικός στον Πανσερραικό.Τα δικαιώματα του τα έχει η Feyenoord και εκεί θα γίνει η προσπάθεια,αν γίνει τελικά.Σε ανύποπτο χρόνο πριν μερικούς μήνες είχα ακούσει ότι τον γουστάρει ο Σάντος.Θα δούμε...
Γιά τερματοφύλακα εγώ είχα κατά σειρά τον Γκσπούρνινγκ ( που μάλλον πάει γαύρο ένεκα του γλοιώδη Πανόπ),τον Μπλάζιτς (που μάλλον απαιτούνται λεφτά ),τον Μάλαρτζ( μυστήριος χαρακτήρας)και τον Κρέσιτς (μικρός,με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης που μπορεί γιά μιά χρονιά να μείνει στη σκιά του Χαλκιά-Μουντιάλ 2010).
Αλλά το μεγάλο το μπαμ θα γίνει με κάτι που γράφτηκε και έκανε εντύπωση.Ρεκόμπα Αλβάρο το 10 το καλό στην Τούμπα.Χωρίζουν φιλικά με τον Τσακίρη ,μειώνει τις απαιτήσεις του από 1,2 σε 800 χιλ και έρχεται να βρει Γκαρσία και Μπιζέρα.Και όλοι αυτοί περιμένουν ένα χρόνο και το άλλο το φιλαράκι τον Φαμπιάν....
Εγώ γιατί πιστεύω ότι ο Χούτος το καλοκαίρι θα φύγειι? Έστω και αν κάνει παπάδες? Για να έρθει κάτι πολύ δυνατό?

:? :? :?

Καταρχήν σε ευχαριστώ για το πληρέστατο ρεπορτάζ......μια δυο παρατηρήσεις...(αν μου επιτρέπεις..)...1ο Παιχτούρα ο Ρεκόμπα....ΔΕΝ το συζητώ καθόλου....λιγάκι μεγαλούτσικος όμως.έτσι δεν είναι?...είναι ήδη μεγάλος....πόσο μάλλον του χρόνου..με έναν ακόμα χρόνο στην πλάτη.....δεν ξέρω....μας βολεύει?...μια να παίζει μια να μην παίζει...και για 800 χιλιάρικα?...ότι τα αξίζει τα λεφτά του τα αξίζει αλλά έχει τέτοια πολυτέλεια ο ΠΑΟΚ?...800 χιλιάρικα σε ένα στοίχημα?..γιατί στοίχημα θα είναι για τον ΠΑΟΚ.....δηλαδή καλύτερα ο Εστογιάνοφ....(ξέρω ξέρω άλλος παίχτης άλλη θέση.....σαν επιλογή μιλάω....)..για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ....
2ο Ξέρεις με τον Παπάζογλου έχω ακούσει όλες τις απόψεις.....α) Έχει ήδη κλείσει στον ΠΑΟΚ....β) Είναι κλεισμένος στον..Μπάγεβιτς..γ) Έχει κλείσει στο εξωτερικό......Δηλαδή τι να πιστέψεις πλέον?
Εννοείται ότι είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας......απλώς με έπιασε αυτή η ανυπομονησία γι ατο καλοκαίρι....ποιος θα έρθει? πως θα είναι η ομάδα?...πως θα παίζουμε.....καταλαβαίνεις.....π.χ. μου αρέσει η ιδέα για Κρέσιτς...πιστεύω ότι θα συμπληρώσει τον Χαλκιά μια χαρά......
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Κάποιον Βασέλ που αναφέρει η Γάτα σήμερα τον ξέρει κανείς;
Lorenzo

Δημοσίευση από Lorenzo »

ioanmits έγραψε:Κάποιον Βασέλ που αναφέρει η Γάτα σήμερα τον ξέρει κανείς;

Ναι το έψαξα λίγο...για τσεκάρισε αυτό το λινκ..
http://en.wikipedia.org/wiki/Darius_Vassell

Δεν ξέρω αν είναι αυτός......αλλά αυτόν βρήκα σαν Βασέλ.......Άγγλος διεθνής...ξέρω 'γώ?....
Άβαταρ μέλους
morbit2001

Δημοσίευση από morbit2001 »

Εστογιανόφ(Χούτος,Ογκουνσότο)-Μούσλι(Αθανασιάδης,) και φωτιά στην επίθεση,

Βιερίνια(Λίνο)-Σέρτζιο(Γεωργίου,Τάντιτς)-Καρντόσο(Γκαρσία)-Βερόν(,Ηλιάδης) να χάνεται η μπάλα,

Κοντρέρας(Μπιζέρα)-Μαρκ/αντώνιο(Μαλεζάς)-Σναουτσνερ(Καψής),Κουτσόπουλος(Δάρλας) να μην περνάει μύγα,

Χαλκιάς(Τσμπούρνικ,Μάλαρτζ) να κατεβάσουν ρολά ........

Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

αυτη η γατα ρε παιδια πρεπει να εχει πολλα ''γατονια'' για υπαλληλους!
εχουν γραψει ισα με 30 ονοματα και δεν εχουν πιασει ουτε ενα!
μιλαμε οτι και να επιδιωκεις να πετυχεις τετοιο ποσοστο αποτυχιας δεν μπορεις...!!!

δεν ξερω ποιους θα φερουν αλλα αυτος ο εστογιανοφ ειναι τρελη παιχτουρα.τι καθετε στον νιονιο ειδικα τωρα που το κολληταρι του ο λαμπρος ανηφορισε?αντε ανεβα και εσυ να τρελαθουμε και αλλο! :) :)
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Για μεταγραφές Καλοκαιριού θα ήθελα μόνο εντεκαδάτους παίκτες που να μεγαλώσουν την ομάδα. Βάθος στον πάγκο έχουμε. Οπότε δεν νομίζω ότι αξίζει να μηλάμε για παικτάκια Πανσεραϊκού ή Πανιωνίου, εξαιρώντας τον Εστογίανοφ που είναι κλάσης άνω του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Σάντος το είπε εξάλλου ότι θα πάρουμε 3-4 εντεκαδάτους κλάσης μούσλι-κοντρέρας. Είναι η 1η φορά στη ζωή μου που δεν έχω άγχος για τις μεταγραφές (και από ότι βλέπω όλοι μας) και είμαι σίγουρος ότι οι επιλογές τους θα είναι καλύτερες από τις δικές μου-μας επιθυμίες. Αυτό θα πει διοίκηση-τεχνικό τιμ!!!
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

1η προτεραιοτητα
μαλαρτζ, γκσπουρνινγκ ,τζορβας , μπλαζιτς , κρεσιτς.
αν γινεται να ερθουν ολοι μαζι μπας και διωξουμε την καταρα που μας δερνει με τους τερματζηδες

2η να κρατησουμε τον μαρκοαντωνη

3η καλο δημιουργικο χαφ,με ταχυτητα στην κινηση και κυριως στην πασα και ας μην γυρναει και πολυ πισω.μπροστα ειναι που καιγομαστε.
σαν τον εκι γκονζαλες αλα ενα κλικ πιο γρηγορο
Άβαταρ μέλους
greekboy1981

Δημοσίευση από greekboy1981 »

Ricardο Curto Nunez ....απλα παικταράς !!! Ειναι το πουλέν μου στο FM09 !!!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ΣΤΗΝ CARDIFF O ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ. Στην Cardiff θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Ο 30χρονος τερματοφύλακας ανήκει στην Coventry, όμως τους τελευταίους μήνες αγωνιζόταν δανεικός στη Swansea. Τώρα, μετακινήθηκε στην Cardiff ως το τέλος της περιόδου, προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στη θέση αυτή, μετά τον τραυματισμό του βασικού τερματοφύλακα, Peter Enckelman, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσεις για περίπου δύο μήνες.
http://www.sportosfera.gr/news.aspx?News_code=91746

πιστεύω καλό μπακ απ... και καλή προσθήκη και για μετά την εποχή χαλκιά..

"ΧΑΛΑΣΕ" ΤΟΥ LEQUI ΣΤΗΝ ΑΕΚ. Η άρνηση του Matias Lequi να δοκιμασθεί από τον Dusan Bajevic, οδήγησε σε "ναυάγιο" την μεταγραφή του Αργεντινού αμυντικού στην ΑΕΚ. Ο Lequi βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των Θρακομακεδόνων, όμως όταν ο 60χρονος τεχνικός του ζήτησε να δοκιμασθεί -χωρίς μάλιστα την παρουσία των βασικών- αρνήθηκε με αποτέλεσμα να χαλάσει η μεταγραφή.
Ο Lequi υποστήριξε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, τονίζοντας πως είχε συμφωνήσει με τους διοικούντες την ΑΕΚ για την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 2,5 ετών.
Παρά την αρνητική εξέλιξη, πάντως, ο Lequi δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα μας, αφού βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση του Πανιωνίου.
http://www.sportosfera.gr/news.aspx?News_code=91733

κάτι δεν παιζόταν το καλοκαίρι με αυτόν για μας? ρε λέτε να πάει σε κάνα νιόνιο? δεν ξέρω.. θα με ψιλοχαλάσει να πάει εκεί και να βγει παικταράς... γιατί κάτι μου θυμίζει αυτό..
tasos paoki

Δημοσίευση από tasos paoki »

Ο Καστιγιο. Πιστευω πως χρειαζεται ενα τετοιο παικτακι η παοκαρα μας. Ειναι γρηγορος και γκολτζης. Μαζι με τον Μυσλι θα κανουν θαυματα!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Καλώς ήρθες! :)
tasos paoki

Δημοσίευση από tasos paoki »

Καλως σας βρηκα! :D :?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Yiankos έγραψε:Καλώς ήρθες! :)
εμένα δε με καλωσόρισες ποτέ μ@υνόπανο... :)
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Συνεχίζω να θέλω τον παιχταρά της Inter ο οποίος συνεχίζει να μην παίζει πολύ.

Ταιριάζει απόλυτα με το σύστημα της ομάδας. Είναι το κλασικό οχτάρι ο οποίος έρχεται από το κέντρο και μπαίνει περιοχή.

Είναο γρήγορος και μεγάλος μπαλαδόρος. Δεν είναι κοντός 1.84 και σε καλή ηλικία 25-26

Ακριβός παίχτης αλλά αν τον πάρουμε δανεικό πιστεύω ότι μπορούμε να σηκώσουμε το συμβόλαιό του.

Νομίζω καταλάβατε ότι εννοώ τον Jimenez τον συμπαίκτη του Kontreras στην εθνική.

Αν καταφέρουμε να φέρουμε τέτοιου επιπέδου παίχτη το καλοκαίρι τότε μάλλον θα έχουμε αλλάξει οριστικά σελίδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”