Φίλε diniko συμφωνώ πως ο Γκέκας νύκτα θα σαλπάρει από Πόρτσμουθ παρέα με το φιλαράκι του αλλά τον βλέπω γιά γαύρο.Ο κόκκαλης πλέον τέτοια τζάμπα ψοφίμια ψάχνει.Ο Παπάζογλου θα πάει στην ομάδα του Μπάγιεβιτς αφού αυτός τον έχει βάλει 4-5 φορές να παίξει στην καριέρα του. Αν είναι ακόμα στην αεκ εννοείται..Τον Αμπουμπακαρί εγώ τον γουστάρω.Είναι μικρός,γρήγορος,δυνατός και θα μπορούσε να παίξει ακόμα και βασικός σαν αμυντικό χαφ.Δεν είναι στο επίπεδο Κουμουρτζί που τα έχει όλα αυτά αλλά και σκοράρει αλλά αυτόν δεν μπορείς να τον πάρεις από τον Τσακίρη.Ο Αμπουμπακαρί όμως έχει μία ιδιαιτερότητα.Ξεκίνησε από την θυγατρική της Feyenoord στην Γκάνα την Feyenoord Academy http://en.wikipedia.org/wiki/Feyenoord_Academy (δείγμα οργάνωσης μιας μεγάλης ομάδας),πήγε στο Ρότερνταμ 2 χρόνια και το 2007 δόθηκε δανεικός στον Πανσερραικό.Τα δικαιώματα του τα έχει η Feyenoord και εκεί θα γίνει η προσπάθεια,αν γίνει τελικά.Σε ανύποπτο χρόνο πριν μερικούς μήνες είχα ακούσει ότι τον γουστάρει ο Σάντος.Θα δούμε...diniko80 έγραψε:
γκεκα βλεπω (χαμπαρι δε θα παρει πως θα φυγει απο αγγλια), παπαζογλου βλεπω αλλα δε θελω, αμπουμπακαρι βλεπω αλλα δε θελω για ροστερ και 2-3 ονοματα που ουτε εχουμε φαντστει ακομη και θα κριθουν απο το αν βγηκαμε ουεφα ή ....
Γιά τερματοφύλακα εγώ είχα κατά σειρά τον Γκσπούρνινγκ ( που μάλλον πάει γαύρο ένεκα του γλοιώδη Πανόπ),τον Μπλάζιτς (που μάλλον απαιτούνται λεφτά ),τον Μάλαρτζ( μυστήριος χαρακτήρας)και τον Κρέσιτς (μικρός,με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης που μπορεί γιά μιά χρονιά να μείνει στη σκιά του Χαλκιά-Μουντιάλ 2010).
Αλλά το μεγάλο το μπαμ θα γίνει με κάτι που γράφτηκε και έκανε εντύπωση.Ρεκόμπα Αλβάρο το 10 το καλό στην Τούμπα.Χωρίζουν φιλικά με τον Τσακίρη ,μειώνει τις απαιτήσεις του από 1,2 σε 800 χιλ και έρχεται να βρει Γκαρσία και Μπιζέρα.Και όλοι αυτοί περιμένουν ένα χρόνο και το άλλο το φιλαράκι τον Φαμπιάν....
Εγώ γιατί πιστεύω ότι ο Χούτος το καλοκαίρι θα φύγειι? Έστω και αν κάνει παπάδες? Για να έρθει κάτι πολύ δυνατό?