Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 15:00 14/11 CosmoteSport & Laola

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 15:00 14/11 CosmoteSport & Laola

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Απαραδεκτη εμφανιση.Δυο τινα συμβαινουν.1.Δεν εχουμε σαν ομαδα την ποιοτητα που νομιζουμε 2.Η ο προπονητης δεν εχει εναλλακτικα πλανα για καθε αντιπαλο.Αυτο που γυρναμε την μπαλα ενα λεπτο εξω απο την περιοχη τους και δεν κανουμε τελικη (εστω σουτ στα περιστερια) ειναι απαραδεκτο. Υπερκτιμημενοι καποιοι παιχτες μας.Αν δεν ξερουν να δωσουν σωστη πασα και στο σωστο το χρονο τι να το κανω οτι τρεχει.Στημενα οτι να ναι...πλαγια αουτ και κανενας δεν κανει κινηση σε κενο χωρο να παρει μπαλα.Αυτες ειναι οι λεπτομερειες που μια μεγαλη ομαδα θα σου βαλει τρια γκολ χωρις να το καταλαβεις. Ο αλλος λεει εχουμε τελικες αυτο ελειπε φιλε μου να μην εχεις και τελικες απεναντι σε ποδοσφαιριστες που αμοιβονται με 300 ευρω το μηνα.Αυτα περο χαλαρα να μην τραυματιστουν ειναι βλακειες.Αυτος που παει χαλαρα τραυματιζεται.Και στο κατω κατω αφου εχουμε βαθος στο ροστερ γιατι να μπει να παιξει παιχτης που ερχεται απο τραυματισμο με ομαδα Β εθνικης.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

ειστε τυχεροι καποιοι που δεν ειμαι διαχειριστης!θα ειχα βαρεθει να δινω μπανια. Φτανει επιτελους με την γκρινια
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Azrael έγραψε:ειστε τυχεροι καποιοι που δεν ειμαι διαχειριστης!θα ειχα βαρεθει να δινω μπανια. Φτανει επιτελους με την γκρινια
Φιλε δεν πας για κανενα μπανιο να συνελθεις που μας απειλεις κιολας? Την κριτικη την ονομαζεις γκρινια εσυ? Εκτος αν εισαι αμπαλος...Τοτε μην παιζεις με τα νευρα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θα γίνει καμιά στραβή και θα φάμε γκολ. Δεν βλεπόμαστε πλέον!
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

φιλαρακο προσεχε πως μιλας καταρχας!αν ισχυει το 1998 εχω σχεδον τα διπλασια σου χρονια. αλλο κριτικη και αλλο γκρινια. και μιλησα γενικως!αντε χαλαρωσε λιγακι
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Μας πήραν το κέντρο στο β :lol: :lol: :twisted:
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Συμπαθάτε με, αλλά αυτό το γελοίο πράγμα που βλέπω σήμερα με τις ασπρόμαυρες φανέλες, ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Πάμε για καζο. Είναι θέμα χρόνου...
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Azrael έγραψε:φιλαρακο προσεχε πως μιλας καταρχας!αν ισχυει το 1998 εχω σχεδον τα διπλασια σου χρονια. αλλο κριτικη και αλλο γκρινια. και μιλησα γενικως!αντε χαλαρωσε λιγακι
Διαβασε αυτο που ανεβασες οπως μιλας θα σε μιλαω,οσο για τα χρονια αστο εισαι μικρος.Το θεμα ειναι αλλο.Σ αρεσει που βλεπεις...η απλα ψαχνεις αφορμη να την πεσεις σε καποιους εδω?? Εμενα δεν μ αρεσει ενταξει και θα κανω οσο κριτικη θελω..Καταλαβες??
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

psc1998 έγραψε:
Azrael έγραψε:ειστε τυχεροι καποιοι που δεν ειμαι διαχειριστης!θα ειχα βαρεθει να δινω μπανια. Φτανει επιτελους με την γκρινια
Φιλε δεν πας για κανενα μπανιο να συνελθεις που μας απειλεις κιολας? Την κριτικη την ονομαζεις γκρινια εσυ? Εκτος αν εισαι αμπαλος...Τοτε μην παιζεις με τα νευρα μας...
εσυ αποκαλεσες βλακειες τις αποψεις αλλων μελων περι τραυματισμων παντως...οσο για την ερωτηση σου γιατι να παιξει παικτης που ερχεται απο τραυματισμο, μα φυσικα γιατι πρεπει να βρει ρυθμο και να παρει παιχνιδια στα ποδια του, τι καλυτερο απο ματς χαμηλης σχετικα δυσκολιας για να γινει αυτο?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΓΜ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!
ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Για χαλάρωσε μεγάλε που θα μαε μπαναρης και ολους. Δες την χαλια νοοτροπία τηε ομάδας....
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ενταξει στο β ημιχρονο λες και παιζουμε με τη Βιγιαρεαλ
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Ksenitemenos4 έγραψε:
psc1998 έγραψε:
εσυ αποκαλεσες βλακειες τις αποψεις αλλων μελων περι τραυματισμων παντως...οσο για την ερωτηση σου γιατι να παιξει παικτης που ερχεται απο τραυματισμο, μα φυσικα γιατι πρεπει να βρει ρυθμο και να παρει παιχνιδια στα ποδια του, τι καλυτερο απο ματς χαμηλης σχετικα δυσκολιας για να γινει αυτο?
ποτε εγω αποκαλεσα βλακειες κατι που ειπε καποιος αλλος;κανε μου παραθεση να το δω και εγω. εγω ειπα οτι δεν παλευεται η γκρινια αυτη.προφανως και δεν παιζουμε καλα. δεν ειπα το αντιθετο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”