Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 15:00 14/11 CosmoteSport & Laola
- ΑποστόληςΑ
Re: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 15:00 14/11 CosmoteSport & Laola
Απαραδεκτη εμφανιση.Δυο τινα συμβαινουν.1.Δεν εχουμε σαν ομαδα την ποιοτητα που νομιζουμε 2.Η ο προπονητης δεν εχει εναλλακτικα πλανα για καθε αντιπαλο.Αυτο που γυρναμε την μπαλα ενα λεπτο εξω απο την περιοχη τους και δεν κανουμε τελικη (εστω σουτ στα περιστερια) ειναι απαραδεκτο. Υπερκτιμημενοι καποιοι παιχτες μας.Αν δεν ξερουν να δωσουν σωστη πασα και στο σωστο το χρονο τι να το κανω οτι τρεχει.Στημενα οτι να ναι...πλαγια αουτ και κανενας δεν κανει κινηση σε κενο χωρο να παρει μπαλα.Αυτες ειναι οι λεπτομερειες που μια μεγαλη ομαδα θα σου βαλει τρια γκολ χωρις να το καταλαβεις. Ο αλλος λεει εχουμε τελικες αυτο ελειπε φιλε μου να μην εχεις και τελικες απεναντι σε ποδοσφαιριστες που αμοιβονται με 300 ευρω το μηνα.Αυτα περο χαλαρα να μην τραυματιστουν ειναι βλακειες.Αυτος που παει χαλαρα τραυματιζεται.Και στο κατω κατω αφου εχουμε βαθος στο ροστερ γιατι να μπει να παιξει παιχτης που ερχεται απο τραυματισμο με ομαδα Β εθνικης.
ειστε τυχεροι καποιοι που δεν ειμαι διαχειριστης!θα ειχα βαρεθει να δινω μπανια. Φτανει επιτελους με την γκρινια
Φιλε δεν πας για κανενα μπανιο να συνελθεις που μας απειλεις κιολας? Την κριτικη την ονομαζεις γκρινια εσυ? Εκτος αν εισαι αμπαλος...Τοτε μην παιζεις με τα νευρα μας...Azrael έγραψε:ειστε τυχεροι καποιοι που δεν ειμαι διαχειριστης!θα ειχα βαρεθει να δινω μπανια. Φτανει επιτελους με την γκρινια
- ΑποστόληςΑ
Θα γίνει καμιά στραβή και θα φάμε γκολ. Δεν βλεπόμαστε πλέον!
φιλαρακο προσεχε πως μιλας καταρχας!αν ισχυει το 1998 εχω σχεδον τα διπλασια σου χρονια. αλλο κριτικη και αλλο γκρινια. και μιλησα γενικως!αντε χαλαρωσε λιγακι
Συμπαθάτε με, αλλά αυτό το γελοίο πράγμα που βλέπω σήμερα με τις ασπρόμαυρες φανέλες, ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚ!
Διαβασε αυτο που ανεβασες οπως μιλας θα σε μιλαω,οσο για τα χρονια αστο εισαι μικρος.Το θεμα ειναι αλλο.Σ αρεσει που βλεπεις...η απλα ψαχνεις αφορμη να την πεσεις σε καποιους εδω?? Εμενα δεν μ αρεσει ενταξει και θα κανω οσο κριτικη θελω..Καταλαβες??Azrael έγραψε:φιλαρακο προσεχε πως μιλας καταρχας!αν ισχυει το 1998 εχω σχεδον τα διπλασια σου χρονια. αλλο κριτικη και αλλο γκρινια. και μιλησα γενικως!αντε χαλαρωσε λιγακι
-
εσυ αποκαλεσες βλακειες τις αποψεις αλλων μελων περι τραυματισμων παντως...οσο για την ερωτηση σου γιατι να παιξει παικτης που ερχεται απο τραυματισμο, μα φυσικα γιατι πρεπει να βρει ρυθμο και να παρει παιχνιδια στα ποδια του, τι καλυτερο απο ματς χαμηλης σχετικα δυσκολιας για να γινει αυτο?psc1998 έγραψε:Φιλε δεν πας για κανενα μπανιο να συνελθεις που μας απειλεις κιολας? Την κριτικη την ονομαζεις γκρινια εσυ? Εκτος αν εισαι αμπαλος...Τοτε μην παιζεις με τα νευρα μας...Azrael έγραψε:ειστε τυχεροι καποιοι που δεν ειμαι διαχειριστης!θα ειχα βαρεθει να δινω μπανια. Φτανει επιτελους με την γκρινια
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΓΜ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!
ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!
ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!
Για χαλάρωσε μεγάλε που θα μαε μπαναρης και ολους. Δες την χαλια νοοτροπία τηε ομάδας....Azrael έγραψε:ειστε τυχεροι καποιοι που δεν ειμαι διαχειριστης!θα ειχα βαρεθει να δινω μπανια. Φτανει επιτελους με την γκρινια
- thanos-xanthi
ενταξει στο β ημιχρονο λες και παιζουμε με τη Βιγιαρεαλ
ποτε εγω αποκαλεσα βλακειες κατι που ειπε καποιος αλλος;κανε μου παραθεση να το δω και εγω. εγω ειπα οτι δεν παλευεται η γκρινια αυτη.προφανως και δεν παιζουμε καλα. δεν ειπα το αντιθετοKsenitemenos4 έγραψε:εσυ αποκαλεσες βλακειες τις αποψεις αλλων μελων περι τραυματισμων παντως...οσο για την ερωτηση σου γιατι να παιξει παικτης που ερχεται απο τραυματισμο, μα φυσικα γιατι πρεπει να βρει ρυθμο και να παρει παιχνιδια στα ποδια του, τι καλυτερο απο ματς χαμηλης σχετικα δυσκολιας για να γινει αυτο?psc1998 έγραψε:Φιλε δεν πας για κανενα μπανιο να συνελθεις που μας απειλεις κιολας? Την κριτικη την ονομαζεις γκρινια εσυ? Εκτος αν εισαι αμπαλος...Τοτε μην παιζεις με τα νευρα μας...Azrael έγραψε:ειστε τυχεροι καποιοι που δεν ειμαι διαχειριστης!θα ειχα βαρεθει να δινω μπανια. Φτανει επιτελους με την γκρινια