16. Dorvalino Alves Maciel "Lino"
Re: Ντορβαλίνο Άλβες Μασιέλ LINO
Από τους καλύρερους παίχτες μας στο ματσ του κυπέλλου με τον γαύρου. Αντε επιτέλους ένας παίχτης να μας βγάλει την τσίμπλα από τα μάτια. Σε κάποια φάση σκάει μια τρελή τρίπλα στο Πατσά και όλο το γήπεδο ζητοκραυγάζει την ίδια στιγμή πετάγεται ο Σάντος και του λέει "Μην τυχόν το ξανακάνεις!!!" α ρε τρέλααααα
Το Football Manager το παίζω κολλημένα από τη σεζόν 1999/2000 (όπου ονομάζονταν championship manager) μεχρι τώρα. Πάντα πολλά ήταν αυτά που προσέφερε σε πληφορίες και σε μαθήματα τακτικής. Αντικειμενικό σε παίκτες και scouting έγινε μετά το 05/06. Βέβαια στα κορυφαία πρωταθλήματα πάντα τους καλούς παίκτες τους είχαν κάνει προσεκτικά. Για τον Lino η περιγραφή του παίκτη είναι ακριβώς όπως είπε ο φίλος erevos187. Πλέον το Fm μαζί με το you-tube προσφέρει για εμάς τους οπαδούς πολλές πληροφορίες ώστε να βγαίνουν χοντρικά κάποια συμπεράσματα.
- Athanasiadhs
Πολύ σωστά όλα αυτά και ας μην ξεχνάμε ότι η φυσική θέση του Βιερήνια(τουλάχιστον έτσι λένε,γιατί εμείς λίγες φορές το έχουμε δει) είναι από δεξιά και όχι απ'την πλευρά που παίζει ο Lino.Platon έγραψε: Γιατι κραταμε Βιερινια οπωσδηποτε, ο Λινο ετσι κι αλλιως μενει. Μη ξεχνας οτι του χρονου εχεις πρωταθλημα, κυπελλο (τιτλο που θα πρεπει να υπερασπιστεις) και Ουεφα ή ΤσουΛου... Οποτε ισως χρειαστουμε κι αλλον πχ Βιγιανουεβα....
Οπότε μάλλον ζήτημα με τον Sergio θα δημιουργηθεί..
Τόχουμε σε βιντεάκι???????Dante έγραψε: Σε κάποια φάση σκάει μια τρελή τρίπλα στο Πατσά και όλο το γήπεδο ζητοκραυγάζει την ίδια στιγμή πετάγεται ο Σάντος και του λέει "Μην τυχόν το ξανακάνεις!!!" α ρε τρέλααααα

Πολύ μου άρεσε χθές!!
- Kokkini_Sta_Penalti
Ο Λινο ειναι κατι που ειχα να δω στον ΠΑΟΚ απο τα χρονια του Περσι Ολιβαρεζ . Χρησιμος ως μπακ σε ματς με μικρους αντιπαλους , φοβητρο ως χαφ σε ντερμπι καθως και επιταχυνση εχει και σεντρα και ντριπλα. Θα ειναι διαρκης πονοκεφαλος για οποιονδηποτε αντιπαλο απο τα αριστερα . καθως θα υποχρεωνει τον δεξιο μπακ να περνει λιγα μετρα ποιο πισω για να χει το νου του .
Στο ματς με τον Βαζελο αν ο Τεν Κατε πουλησει τρελιτσα και ριξει δεξια επιθετικογενη μπακ προβλεπω να κανει παρτυ με τον Βυντρα

Στο ματς με τον Βαζελο αν ο Τεν Κατε πουλησει τρελιτσα και ριξει δεξια επιθετικογενη μπακ προβλεπω να κανει παρτυ με τον Βυντρα

To κόλλημα παραμένει όμως ε?Platon έγραψε:Τετοιο ερωτημα δεν τιθετε αδερφε Swordfire...
Γιατι κραταμε Βιερινια οπωσδηποτε, ο Λινο ετσι κι αλλιως μενει. Μη ξεχνας οτι του χρονου εχεις πρωταθλημα, κυπελλο (τιτλο που θα πρεπει να υπερασπιστεις) και Ουεφα ή ΤσουΛου... Οποτε ισως χρειαστουμε κι αλλον πχ Βιγιανουεβα....
Ο Παντελος, θα ειναι στον κοσμο του, αυτη τη φορα ομως σαν βοηθος του Κωστα Ιωσηφιδη....
χαχχαχαχα

Δεν έχει και πολύ σημασία, αλλά Championship Manager και Football Manager είναι δυο διαφορετικα παιχνιδια.vs40 έγραψε:Το Football Manager το παίζω κολλημένα από τη σεζόν 1999/2000 (όπου ονομάζονταν championship manager) μεχρι τώρα.
Στον Λίνο τώρα. Κεντάει ο άνθρωπος, αδιάζει απο οποιονδήποτε οπουδήποτε οποτεδήποτε. Δεν ξέρω αν συνεχίσει να είναι έτσι αλλά είναι τρελή παιχτούρα. Επίσης δεν ξέρω και κατα πόσο είναι καλό αυτό αλλα απο την στιγμή που, τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν έχει αποβεί μοιρέο γουσταρω να βλέπω τέτοιο ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
«Με τέτοιο λαό δεν χάνουμε»

Ενθουσιασμένος με τον κόσμο του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Λίνο. Ο παίκτης του Δικέφαλου του Βορρά τόνισε πως με τέτοιο λαό «δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίπαλος που να μπορεί να μας κερδίσει στην έδρα μας», ενώ έκανε την εκτίμησή του ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που θα περάσει στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.
Οι δηλώσεις του στον Extrasport:
«Μοναδική η αίσθηση»
«Έχω πάθει πλάκα με ότι γίνεται στο γήπεδο από τον κόσμο, όταν μπαίνω μέσα στην Τούμπα για να παίξω και βλέπω αυτό το πράγμα, δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίπαλος που να μπορεί να μας κερδίσει στην έδρα μας. Στη διάρκεια του αγώνα ένιωσα κούραση αλλά μετά σκεφτόμουν την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο και τη νίκη και μου άρεσε η αίσθηση».
«Εμείς θα περάσουμε»
«Η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ο τρόπος που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ αλλά και από την αίσθηση του δεμένου συνόλου που δίνει, θεωρώ πως με το 1-0 επί του Ολυμπιακού, στον επαναληπτικό θα περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Αυτό το παιχνίδι τέλειωσε, η ομάδα προετοιμάστηκε για το παιχνίδι της Κυριακής που δεν θα είναι εύκολο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει κούραση σωματικά και ψυχολογικά, όμως η ομάδα είχε χρόνο ξεκούρασης και την Κυριακή θα είναι έτοιμη».
«Σε μένα υπάρχει πίεση»
«Πάντα έπαιζα στην αριστερή πλευρά, αυτό ξέρω να κάνω, αν όμως χρειαστεί η ομάδα από εμένα να κάνω κάτι άλλο και να παίξω σε διαφορετική θέση, θα το κάνω. Με βοηθάνε πολύ οι συμπαίκτες μου, ο Μάρκος Αντόνιο, ο Βιεϊρίνια, ο Κονσεϊσάο, ακόμη και ο προπονητής Σάντος. Σε εμένα υπάρχει μια πίεση διότι η ομάδα μου ζητάει το κάτι παραπάνω, προσπαθώ όμως να το δίνω σε κάθε αγώνα. Το καταφέρνω και πιστεύω ότι θα συνεχίσω να το κάνω».
http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 3&catid=24

Ενθουσιασμένος με τον κόσμο του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Λίνο. Ο παίκτης του Δικέφαλου του Βορρά τόνισε πως με τέτοιο λαό «δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίπαλος που να μπορεί να μας κερδίσει στην έδρα μας», ενώ έκανε την εκτίμησή του ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που θα περάσει στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.
Οι δηλώσεις του στον Extrasport:
«Μοναδική η αίσθηση»
«Έχω πάθει πλάκα με ότι γίνεται στο γήπεδο από τον κόσμο, όταν μπαίνω μέσα στην Τούμπα για να παίξω και βλέπω αυτό το πράγμα, δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίπαλος που να μπορεί να μας κερδίσει στην έδρα μας. Στη διάρκεια του αγώνα ένιωσα κούραση αλλά μετά σκεφτόμουν την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο και τη νίκη και μου άρεσε η αίσθηση».
«Εμείς θα περάσουμε»
«Η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ο τρόπος που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ αλλά και από την αίσθηση του δεμένου συνόλου που δίνει, θεωρώ πως με το 1-0 επί του Ολυμπιακού, στον επαναληπτικό θα περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Αυτό το παιχνίδι τέλειωσε, η ομάδα προετοιμάστηκε για το παιχνίδι της Κυριακής που δεν θα είναι εύκολο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει κούραση σωματικά και ψυχολογικά, όμως η ομάδα είχε χρόνο ξεκούρασης και την Κυριακή θα είναι έτοιμη».
«Σε μένα υπάρχει πίεση»
«Πάντα έπαιζα στην αριστερή πλευρά, αυτό ξέρω να κάνω, αν όμως χρειαστεί η ομάδα από εμένα να κάνω κάτι άλλο και να παίξω σε διαφορετική θέση, θα το κάνω. Με βοηθάνε πολύ οι συμπαίκτες μου, ο Μάρκος Αντόνιο, ο Βιεϊρίνια, ο Κονσεϊσάο, ακόμη και ο προπονητής Σάντος. Σε εμένα υπάρχει μια πίεση διότι η ομάδα μου ζητάει το κάτι παραπάνω, προσπαθώ όμως να το δίνω σε κάθε αγώνα. Το καταφέρνω και πιστεύω ότι θα συνεχίσω να το κάνω».
http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 3&catid=24
- PAOKSaLoNiCa
Πιστεύω πως αυτή η δήλωση μας δείχνει το ότι ο lino είναι καθαρά παίχτης γηπέδου-ψυχολογίας.κάτι τέτοιο βοηθάει πολλή τους ποδοσφαιριστές για καλύτερη απόδοση..LINO ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ ΑΛΑΝΙ.
Ασε Φρη...μιλαμε για πολυ κολλημα... Μια ανασα ειμασταν απο αυτον ρε που να παρει ο διαολος...μια ανασα...free4 έγραψε:Platon έγραψε:Οποτε ισως χρειαστουμε κι αλλον πχ Βιγιανουεβα....
quote]
To κόλλημα παραμένει όμως ε?
χαχχαχαχα![]()
Αλλα που θα παει, θα ερθει... Και θα πει κι ενα τραγουδι και θα παρακαλα το Ζηση να τον παρει...ειδικα τωρα που ανανεωσε ο Ελ Κοντοριτο, ο Κοντρερας...
Για το Manager λέγονταν παλιά championship manager, όμως έπιτα δώσανε το όνομα σε άλλη εταιρία και οι ίδιοι κάνανε το Football manager. Δηλ πουλήσανε μόνο το Brand. Ενοείται ότι είναι 2 διαφορετικά παιχνίδια σήμερα. Το championship manager είναι ότι χειρότερο έχω δει στο είδος.Bougatsas έγραψε:Δεν έχει και πολύ σημασία, αλλά Championship Manager και Football Manager είναι δυο διαφορετικα παιχνιδια.vs40 έγραψε:Το Football Manager το παίζω κολλημένα από τη σεζόν 1999/2000 (όπου ονομάζονταν championship manager) μεχρι τώρα.
Στον Λίνο τώρα. Κεντάει ο άνθρωπος, αδιάζει απο οποιονδήποτε οπουδήποτε οποτεδήποτε. Δεν ξέρω αν συνεχίσει να είναι έτσι αλλά είναι τρελή παιχτούρα. Επίσης δεν ξέρω και κατα πόσο είναι καλό αυτό αλλα απο την στιγμή που, τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν έχει αποβεί μοιρέο γουσταρω να βλέπω τέτοιο ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
Όχι ότι έχει ιδιαίτερα σημασία αυτό που γράφω, απλα.....
Πάντως είναι μερικές στιγμές που στο παιχνίδι του μου θυμίζει λίγο τον Σικαμπάλα... Όταν συγκλίνει από τα αριστερά προς τον άξονα και όταν πασάρει.. Μην με κράξετε, είπα λίγο το στυλάκι του, μου τον θυμίζει...