16. Dorvalino Alves Maciel "Lino"
- trobonaras
Re: Ντορβαλίνο Άλβες Μασιέλ LINO
Ναι και αν τον αφησει και ο γκαρσια.....
χλωμο το βλεπω να χτυπησει φαουλ.
- sarkofagoktinos
πωπω!!!!!!εχω παθει την πλακα μου σε λεω!!!!παιχτουρααααααααααααααααα
παικταράς... ρεεεεε εκεί στην πόρτο τί χόρτο πίνεται και τον αφήσατε ελεύθερο??
Τι απίστευτο πράγμα είναι αυτός ο παίχτης ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ?????
Α ρε και το έχωνε κιόλας!
Κηπουρέ είσαι τυχερός με το δοκάρι σου!
Α ρε και το έχωνε κιόλας!
Κηπουρέ είσαι τυχερός με το δοκάρι σου!
- indian chief
πωπωπω παιχταρας!!!!!!!!!σα να βγηκε μεσα απο το προ!!!!!!!!!!αυτο που με τρελαινει ειναι οτι τα τσαλιμακια του δεν τα κανει ασκοπα και χωρις λογο οπως πχ εκανε ο σικα.....παικτης με φαντασια αλλα και ουσιαστικος.......μπραβο και σ αυτον,μπραβο και σε αυτους που το φερανε

Δίκιο έχει ο χούτος... Αυτός ο λαός σε κανει ΠΑΟΚ!
Το παληκάρι εκτός απο φοβερό ταλέντο έδειξε και πάρα πολυ μεγάλη όρεξη και θέληση. Έπαιζε όπως κάθε παιχταράς πρέπει να παίζει στα ντέρμπυ.
ΤΡΟΜΕΡΟΣ.
Το παληκάρι εκτός απο φοβερό ταλέντο έδειξε και πάρα πολυ μεγάλη όρεξη και θέληση. Έπαιζε όπως κάθε παιχταράς πρέπει να παίζει στα ντέρμπυ.
ΤΡΟΜΕΡΟΣ.
- trobonaras
trobonaras έγραψε:Ναι και αν τον αφησει και ο γκαρσια.....
ε να που τον αφησανε..
τρομερο φαουλ πραγματικα.
επρεπε να μπει....θα ειχανε φαει αλλα δυο τεμαχια αν εμπαινε.
πολυ καλη αποδοση ο λινο,τρομερος με την μπαλα στα ποδια.
εχω καιρο να δω τετοιο χαφ στον ΠΑΟΚ και γιατι οχι,και στο ελληνικο πρωταθλημα.
καρφωσε και κανενα γκολακι τωρα τη σαντει και...

- Athanasiadhs
Φοβερός παίχτης και απ'όσο δείχνει ανεβαίνει συνεχώς παιχνίδι με το παιχνίδι(μαζί με τον Sorlin)..Να δούμε τι μπορεί να προσφέρει στο top σημείο του..
Στο δεύτερο ημίχρονο όντως έπεσε κάπως,αλλά θεωρώ σε μικρό βαθμό ευθυνόταν ο ίδιος.
Τρέλανε μας παιχταρά...Δείξε μας ότι δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα..
Δεν ξέρω πως ήταν στην Πορτογαλία αλλά μου έχει δώσει την εντύπωση ότι είναι και παίχτης ψυχολογίας.Στην προκειμένη περίπτωση με την υποδοχή μετά τον Άρη,την ατμόσφαιρα σήμερα και γενικά κάθε Κυριακή,το όνομα του που ακούει από τον κόσμο,το χειροκρότημα στην αλλαγή κλπ κλπ του δίνουν φτερά και φανερώνει αμέσως την φοβερή κλάσση του..danirifle έγραψε:παικταράς... ρεεεεε εκεί στην πόρτο τί χόρτο πίνεται και τον αφήσατε ελεύθερο??
Στο δεύτερο ημίχρονο όντως έπεσε κάπως,αλλά θεωρώ σε μικρό βαθμό ευθυνόταν ο ίδιος.
Τρέλανε μας παιχταρά...Δείξε μας ότι δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα..

Και τωρα ερχετε το εξης ερωτημα....
Κραταμε τον βιερινια για αλλη μια φορα σαν αλλαγη ή εχουμε τον λινο και βολευομαστε με τον σβουρα για να πεσει και το μπατζετ???
Κραταμε τον βιερινια για αλλη μια φορα σαν αλλαγη ή εχουμε τον λινο και βολευομαστε με τον σβουρα για να πεσει και το μπατζετ???
Τετοιο ερωτημα δεν τιθετε αδερφε Swordfire...
Γιατι κραταμε Βιερινια οπωσδηποτε, ο Λινο ετσι κι αλλιως μενει. Μη ξεχνας οτι του χρονου εχεις πρωταθλημα, κυπελλο (τιτλο που θα πρεπει να υπερασπιστεις) και Ουεφα ή ΤσουΛου... Οποτε ισως χρειαστουμε κι αλλον πχ Βιγιανουεβα
....
Ο Παντελος, θα ειναι στον κοσμο του, αυτη τη φορα ομως σαν βοηθος του Κωστα Ιωσηφιδη....
Γιατι κραταμε Βιερινια οπωσδηποτε, ο Λινο ετσι κι αλλιως μενει. Μη ξεχνας οτι του χρονου εχεις πρωταθλημα, κυπελλο (τιτλο που θα πρεπει να υπερασπιστεις) και Ουεφα ή ΤσουΛου... Οποτε ισως χρειαστουμε κι αλλον πχ Βιγιανουεβα

Ο Παντελος, θα ειναι στον κοσμο του, αυτη τη φορα ομως σαν βοηθος του Κωστα Ιωσηφιδη....
σωστα πλατον την επομενη χρονια δεν θα εχουμε κ κονσεισαο λογικα........οποτε χρειαζεται κ βιερινια κ λινο κ λακης για μπακ απ
Παικτης λαχειο απο αυτα που το team της ομαδας δειχνει να εχει μοναδικη ικανοτητα στο τραβηγμα...
Αλλη ομαδα με αυτον και τον Σορλεν ... συντομα θα δουμε πολυ γοητευτικο ποδοσφαιρο....βαλε και Μουσλι-Χουτο και λοιπες δυναμεις...τρελαινομαι.....μονο μια κουπα θα μας ηρεμησει φετος...την θελουμε,μας ανηκει,τη διακιουμαστε,θα την παρουμε..ΠΑΟΚ
Αλλη ομαδα με αυτον και τον Σορλεν ... συντομα θα δουμε πολυ γοητευτικο ποδοσφαιρο....βαλε και Μουσλι-Χουτο και λοιπες δυναμεις...τρελαινομαι.....μονο μια κουπα θα μας ηρεμησει φετος...την θελουμε,μας ανηκει,τη διακιουμαστε,θα την παρουμε..ΠΑΟΚ
tsachou έγραψε:τωρα πιστευω οτι θα σκισει και θα βαλει και γκολ(εχω προαισθημα οτι θα βαλει απ'ευθειας φαουλ αν τον αφησει ο σερτζιο)
α ρε την τρελα μου μεσα...μπες ρε κολομπαλα...την ωρα που βλεπω να ειναι διπλα στην μπαλα στο φαουλ που κερδισαμε λεω να το προαισθημα θα βγει αληθηνω αλλα...δεν πειραζει τωρα μας χρωσταει ενα απ'ευθειας φαουλ που καποια στιγμη θα το καρφωσει...