34. Evgen Χατσερίδης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
skalon

Re: 34. Evgen Χατσερίδης

Δημοσίευση από skalon »

Vet_eranos έγραψε: Στη συνέχεια υπήρχαν κάποια προβλήματα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Ο γιος του επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο μου, Βαντίμ Σαμπλί και του είπε: «ο πατέρας μου είναι Ρώσος και η ενέργεια του ποδοσφαιριστή ήταν ασέβεια. Του απάντησα πως δεν είχα καμία διάθεση να δείξω ασέβεια. Με προκάλεσαν και με την κίνηση μου ήθελα να δείξω ότι είμαι Ουκρανός και αγαπώ την Ουκρανία».
Απ' ότι φαίνεται δεν απολαμβάνει πλέον και την εκτίμηση του Σαββίδη...
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Βάζω στοίχημα ότι θα επιστρέψει Ουκρανία σε 4-5η ομάδα και κάτω... :?
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Aν πραγματι ισχυουν οι δηλωσεις του στο καλο και μην ξαναρθεις. Ακου λεει με υφος οτι δεν χρειαζομαι διαβατηριο και τετοιες παπαριες που βγαζουν απωθημενα αντε να μην πω τιποτα χειροτερα.
Δυστυχως πεταμενα λεφτα για πολοστη φορα απλα για την συμπαθεια του Γιωργης ε και δεν θα μας λειψεις καθολου.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Νομιζω πως οντως αν τα ειπε ετσι, δεν αξιζει να βρισκεται στην οικογενεια ΠΑΟΚ. Βγαζει μια υπεροψια πολυ αποκρουστικη. Ετσι κι αλλιως παικτικα χρειαζομαστε εντελως διαφορετικο παικτη και ελπιζω ιανουαριο να φυγει δανεικος η με μεταγραφη ετσι ωστε να ερθει ενας παθιασμενος, σχετικα ταχυς σεντερ μπακ.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εμ οι αλλοι "ερωτευτηκαν" ποντιο και αυτος για ποντο ακουει και προσβαλλεται...το μονο σιγουρο ειναι οτι η ομαδα ηδη ζημιωνεται αγωνιστικα με την παρουσια/απουσια του (καμια σχεση με το στυλ των αμυντικων που παιζει ο προπονητης του) και σιγουρα θα ματωσει οικονομικα με τη φυγη του...

το ακομη χειροτερο ειναι πως ο wanna be technical director, παει να παρει πανω του και τον αντικατασταη του, χαριεντιζοντας δημοσια με υπερεκτιμημενο αμυντικο καδρονι με πλατινε κομη :ugeek:
george188

Δημοσίευση από george188 »

Sera4 έγραψε:
το ακομη χειροτερο ειναι πως ο wanna be technical director, παει να παρει πανω του και τον αντικατασταη του, χαριεντιζοντας δημοσια με υπερεκτιμημενο αμυντικο καδρονι με πλατινε κομη :ugeek:
Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα βράνιες με τη ρήτρα που έχει..
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Η ρήτρα είναι για πώληση όχι για δανεισμό!
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

αυτο με τον βρανιες πιστευω οτι απλα ειναι τρολαρισμα.σιγα μην δωσεις ρητρα στην χαρτινη 3 μυρια.

οσον αφορα τον χατσεριδη αν οι δηλωσεις αυτες ειναι πραγματικες σημαινει οτι δεν εχει καταλαβει που εχει ερθει και το χειροτερο οτι δεν εχει και ορεξη να μαθει.Δεν θα λειψει σε κανεναν
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να πω οτι αιφνιδιαστικα,θα πω ψεμματα...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

με τετοιο τουπε δεν δινει καθολου καλες εντυπωσεις

για καποιο λογο θεωρει τον εαυτο του καλυτερο απο βαρελα
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

καλα αφηνουμε ελευθερο τον χατσεριδη να παει στην αντερλεχτ και αυτη αφηνει ελευθερο τον βρανιες να ερθει σε εμας. Η κουλα σε αυτη την περιπτωση παιρνει τα π@παρια μας

κριμα γενικα γιατι ειναι ενας πολυ καλος αμυντικος ο χατσεριδης
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε καντε την προσευχη σας να φυγει αναιμακτα ο παικτης και θα δουμε μετα που θα καταληξει αυτος ο πολυ καλος αμυντικος...
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

πρέπει να είσαι πολύ γκασμάς στο μυαλό για να αναφέρεις δημόσια τι έγινε με τους ρώσους
Άβαταρ μέλους
giagoylas4

Δημοσίευση από giagoylas4 »

Πρώτον μην δίνετε μεγάλη σημασία σε ρωσικά και ουκρανικά αρδ
Δευτερον... για να καταλάβω από που προκύπτει η ειρωνεία για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του παικτη?
Η δεκαετή του παρουσία σε υψηλότερο επίπεδο ακόμα και από τον σημερινό ΠΑΟΚ των εκατομμυρίων δεν σας φτάνει?
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δεν πιστεύω το δημοσίευμα. Σίγουρα περιμένω να έχει ο παίκτης κάποια δυσαρέσκεια γιατί είναι μεγάλης αξίας, όμως πέτυχε τον Κρέσπο σε φόρμα να είναι σταθερά στους τοπ4 της ομάδας, ενώ ο Βαρέλα, αν και μέτριος φέτος, έχει χημεία με τον Κρέσπο. Νομίζω ότι αν συνεχίσει ο Βαρέλα να είναι μέτριος και ο Χάτσε ανέβει, μπορεί να του πάρει τη θέση. Πολύ θετικό το να θέλει να παίζει ο παίκτης.

Η μεταγραφή εμένα ποτέ δε μου είχε αρέσει. Το έλεγα, όπως και η πλειοψηφία, από το Γενάρη που ακουγότανε ότι δε μας ταιριάζει. Ειδικά για Ελλάδα, και ακόμη περισσότερο, για ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο κατοχής με γρήγορο passing game, χρειάζονταν έναν μπαλαδώρο ποδοσφαιριστή με χαμηλότερο κέντρου βάρους. Ο Χάτσε ψηλά είναι ανίκητος, αλλά νομίζω ότι μόνο για αυτό το ρόλο είναι πολυτέλεια να δίνεις 1,5 χαρτί συμβόλαιο. Ταιριάζει περισσότερο για λιμο της Πρέμιερ λιγκ, που το 1,5 χαρτί το δίνουν για πλάκα. Γενικά υπάρχουν ποδοσφαιριστές. Όταν διατίθεσαι να δώσεις από 1εκ και πάνω για συμβόλαιο, είναι εύκολο να βρεις αμυντικό παίκτη. Νομίζω ότι το Πορτογαλλικό πρωτάθλημα έχει αξιόλογες περιπτώσεις με τακτική παιδεία δίχως υπερεκτιμημένα συμβόλαια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”