Απ' ότι φαίνεται δεν απολαμβάνει πλέον και την εκτίμηση του Σαββίδη...Vet_eranos έγραψε: Στη συνέχεια υπήρχαν κάποια προβλήματα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Ο γιος του επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο μου, Βαντίμ Σαμπλί και του είπε: «ο πατέρας μου είναι Ρώσος και η ενέργεια του ποδοσφαιριστή ήταν ασέβεια. Του απάντησα πως δεν είχα καμία διάθεση να δείξω ασέβεια. Με προκάλεσαν και με την κίνηση μου ήθελα να δείξω ότι είμαι Ουκρανός και αγαπώ την Ουκρανία».
34. Evgen Χατσερίδης
Re: 34. Evgen Χατσερίδης
- painkiller4
Aν πραγματι ισχυουν οι δηλωσεις του στο καλο και μην ξαναρθεις. Ακου λεει με υφος οτι δεν χρειαζομαι διαβατηριο και τετοιες παπαριες που βγαζουν απωθημενα αντε να μην πω τιποτα χειροτερα.
Δυστυχως πεταμενα λεφτα για πολοστη φορα απλα για την συμπαθεια του Γιωργης ε και δεν θα μας λειψεις καθολου.
Δυστυχως πεταμενα λεφτα για πολοστη φορα απλα για την συμπαθεια του Γιωργης ε και δεν θα μας λειψεις καθολου.
Νομιζω πως οντως αν τα ειπε ετσι, δεν αξιζει να βρισκεται στην οικογενεια ΠΑΟΚ. Βγαζει μια υπεροψια πολυ αποκρουστικη. Ετσι κι αλλιως παικτικα χρειαζομαστε εντελως διαφορετικο παικτη και ελπιζω ιανουαριο να φυγει δανεικος η με μεταγραφη ετσι ωστε να ερθει ενας παθιασμενος, σχετικα ταχυς σεντερ μπακ.... 

εμ οι αλλοι "ερωτευτηκαν" ποντιο και αυτος για ποντο ακουει και προσβαλλεται...το μονο σιγουρο ειναι οτι η ομαδα ηδη ζημιωνεται αγωνιστικα με την παρουσια/απουσια του (καμια σχεση με το στυλ των αμυντικων που παιζει ο προπονητης του) και σιγουρα θα ματωσει οικονομικα με τη φυγη του...
το ακομη χειροτερο ειναι πως ο wanna be technical director, παει να παρει πανω του και τον αντικατασταη του, χαριεντιζοντας δημοσια με υπερεκτιμημενο αμυντικο καδρονι με πλατινε κομη :ugeek:
το ακομη χειροτερο ειναι πως ο wanna be technical director, παει να παρει πανω του και τον αντικατασταη του, χαριεντιζοντας δημοσια με υπερεκτιμημενο αμυντικο καδρονι με πλατινε κομη :ugeek:
Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα βράνιες με τη ρήτρα που έχει..Sera4 έγραψε:
αυτο με τον βρανιες πιστευω οτι απλα ειναι τρολαρισμα.σιγα μην δωσεις ρητρα στην χαρτινη 3 μυρια.
οσον αφορα τον χατσεριδη αν οι δηλωσεις αυτες ειναι πραγματικες σημαινει οτι δεν εχει καταλαβει που εχει ερθει και το χειροτερο οτι δεν εχει και ορεξη να μαθει.Δεν θα λειψει σε κανεναν
οσον αφορα τον χατσεριδη αν οι δηλωσεις αυτες ειναι πραγματικες σημαινει οτι δεν εχει καταλαβει που εχει ερθει και το χειροτερο οτι δεν εχει και ορεξη να μαθει.Δεν θα λειψει σε κανεναν
- Παλαιολόγος
με τετοιο τουπε δεν δινει καθολου καλες εντυπωσεις
για καποιο λογο θεωρει τον εαυτο του καλυτερο απο βαρελα
για καποιο λογο θεωρει τον εαυτο του καλυτερο απο βαρελα
καλα αφηνουμε ελευθερο τον χατσεριδη να παει στην αντερλεχτ και αυτη αφηνει ελευθερο τον βρανιες να ερθει σε εμας. Η κουλα σε αυτη την περιπτωση παιρνει τα π@παρια μας
κριμα γενικα γιατι ειναι ενας πολυ καλος αμυντικος ο χατσεριδης
κριμα γενικα γιατι ειναι ενας πολυ καλος αμυντικος ο χατσεριδης
Βρε καντε την προσευχη σας να φυγει αναιμακτα ο παικτης και θα δουμε μετα που θα καταληξει αυτος ο πολυ καλος αμυντικος...
-
πρέπει να είσαι πολύ γκασμάς στο μυαλό για να αναφέρεις δημόσια τι έγινε με τους ρώσους
- giagoylas4
Πρώτον μην δίνετε μεγάλη σημασία σε ρωσικά και ουκρανικά αρδ
Δευτερον... για να καταλάβω από που προκύπτει η ειρωνεία για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του παικτη?
Η δεκαετή του παρουσία σε υψηλότερο επίπεδο ακόμα και από τον σημερινό ΠΑΟΚ των εκατομμυρίων δεν σας φτάνει?
Δευτερον... για να καταλάβω από που προκύπτει η ειρωνεία για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του παικτη?
Η δεκαετή του παρουσία σε υψηλότερο επίπεδο ακόμα και από τον σημερινό ΠΑΟΚ των εκατομμυρίων δεν σας φτάνει?
Δεν πιστεύω το δημοσίευμα. Σίγουρα περιμένω να έχει ο παίκτης κάποια δυσαρέσκεια γιατί είναι μεγάλης αξίας, όμως πέτυχε τον Κρέσπο σε φόρμα να είναι σταθερά στους τοπ4 της ομάδας, ενώ ο Βαρέλα, αν και μέτριος φέτος, έχει χημεία με τον Κρέσπο. Νομίζω ότι αν συνεχίσει ο Βαρέλα να είναι μέτριος και ο Χάτσε ανέβει, μπορεί να του πάρει τη θέση. Πολύ θετικό το να θέλει να παίζει ο παίκτης.
Η μεταγραφή εμένα ποτέ δε μου είχε αρέσει. Το έλεγα, όπως και η πλειοψηφία, από το Γενάρη που ακουγότανε ότι δε μας ταιριάζει. Ειδικά για Ελλάδα, και ακόμη περισσότερο, για ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο κατοχής με γρήγορο passing game, χρειάζονταν έναν μπαλαδώρο ποδοσφαιριστή με χαμηλότερο κέντρου βάρους. Ο Χάτσε ψηλά είναι ανίκητος, αλλά νομίζω ότι μόνο για αυτό το ρόλο είναι πολυτέλεια να δίνεις 1,5 χαρτί συμβόλαιο. Ταιριάζει περισσότερο για λιμο της Πρέμιερ λιγκ, που το 1,5 χαρτί το δίνουν για πλάκα. Γενικά υπάρχουν ποδοσφαιριστές. Όταν διατίθεσαι να δώσεις από 1εκ και πάνω για συμβόλαιο, είναι εύκολο να βρεις αμυντικό παίκτη. Νομίζω ότι το Πορτογαλλικό πρωτάθλημα έχει αξιόλογες περιπτώσεις με τακτική παιδεία δίχως υπερεκτιμημένα συμβόλαια.
Η μεταγραφή εμένα ποτέ δε μου είχε αρέσει. Το έλεγα, όπως και η πλειοψηφία, από το Γενάρη που ακουγότανε ότι δε μας ταιριάζει. Ειδικά για Ελλάδα, και ακόμη περισσότερο, για ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο κατοχής με γρήγορο passing game, χρειάζονταν έναν μπαλαδώρο ποδοσφαιριστή με χαμηλότερο κέντρου βάρους. Ο Χάτσε ψηλά είναι ανίκητος, αλλά νομίζω ότι μόνο για αυτό το ρόλο είναι πολυτέλεια να δίνεις 1,5 χαρτί συμβόλαιο. Ταιριάζει περισσότερο για λιμο της Πρέμιερ λιγκ, που το 1,5 χαρτί το δίνουν για πλάκα. Γενικά υπάρχουν ποδοσφαιριστές. Όταν διατίθεσαι να δώσεις από 1εκ και πάνω για συμβόλαιο, είναι εύκολο να βρεις αμυντικό παίκτη. Νομίζω ότι το Πορτογαλλικό πρωτάθλημα έχει αξιόλογες περιπτώσεις με τακτική παιδεία δίχως υπερεκτιμημένα συμβόλαια.