Λάμπρος Χούτος
- indian chief
Re: Λάμπρος Χούτος
το εγραψα και στις μεταγραφες αλλα εδω μαλλον ειναι πιο καταλληλο....λοιπον.......καταρχην να καλωσορισω και γω το παλικαρι στην ΠΑΟΚαρα μας....καλη μεταγραφη,πολυ καλος παικτης,χρησιμος και σε σημειο που πονουσαμε....μεχρι εκει ομως....δεν τρελαινομαι κιολας λες και πηραμε κανενα παιχταρα απο καμια μεγαλη ομαδα....μπραβο του που πληρωσε,αλλα σιγουρα δεν το εκανε επειδη απο μικρος ητανε ΠΑΟΚτσακι....στην ουσια πληρωσε ενα 6μηνο συμβολαιο....και στην τελικη στο νιονιο δεν ειχε μελλον...που θα εβρισκε καλυτερα απο εμας;;;;;;;σε καμια αλλη ελληνικη ομαδα...για εξωτερικο ουτε που το συζηταω...ειναι λοιπον μια μεταγραφη με συμφερον και για τις 2 πλευρες....αν στην πορεια μπει στην ιδεα ΠΑΟΚ οπως πχ ο γουχου θα χαρω πολυ..........μεχρι τοτε ομως δεν πεταω στα συννεφα,εδειξε βεβαια τη θεληση του να παιξει σε μας αφου πληρωσε αλλα αυτο απο μονο του δε λεει πολλα.......μακαρι να διαπρεψει στο χορτο,ακομη και να γινει ο αγαπημενος της κερκιδας...αλλα μεχρι τοτε χαμηλα την μπαλα...καλοδεχουμενος και καλη του επιτυχια...
- predragpaok
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Λίνεν: «Μόνο προβλήματα δημιουργούσε» Με τα χειρότερα λόγια για την συμπεριφορά του Λάμπρου Χούτο, την διάρκεια που συνεργάστηκαν στον Πανιώνιο, μίλησε ο πρώην προπονητής των «κυανέρυθρων» Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός, τόνισε μεταξύ άλλων πως ο νέος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, δημιουργούσε μόνο προβλήματα, ενώ δεν θέλησε να ασχοληθεί και πολύ μαζί του.
Αναλυτικά τα λόγια του Έβαλντ Λίνεν στο extrasport 103 έχουν ως εξής: «Δεν ασχολούμαι με τέτοιου τύπου παίκτες, όταν ήμουν στον Πανιώνιο δημιούργησε προβλήματα σε εμένα, στους συνεργάτες μου και στους συμπαίκτες του με τη συμπεριφορά του. Δεν θέλω να σπαταλώ το χρόνο μου συζητώντας δημόσια για τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές. Έχω μόνο πολύ κακές αναμνήσεις από αυτόν και όσα έγιναν όταν ήμουν στον Πανιώνιο».
Όσον αφορά την αναμέτρηση για το Κύπελλο ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που θα γίνει αύριο Τετάρτη, τόνισε: «Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτές οι δυο ομάδες είναι φέτος οι καλύτερες, μια και ο Παναθηναϊκός ακολουθεί. Το αυριανό παιχνίδι θα μπορούσε να είναι ο ημιτελικός ή ακόμη και ο τελικός του κυπέλλου».
http://www.gazzetta.gr/content/view/24082/2/
Αναλυτικά τα λόγια του Έβαλντ Λίνεν στο extrasport 103 έχουν ως εξής: «Δεν ασχολούμαι με τέτοιου τύπου παίκτες, όταν ήμουν στον Πανιώνιο δημιούργησε προβλήματα σε εμένα, στους συνεργάτες μου και στους συμπαίκτες του με τη συμπεριφορά του. Δεν θέλω να σπαταλώ το χρόνο μου συζητώντας δημόσια για τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές. Έχω μόνο πολύ κακές αναμνήσεις από αυτόν και όσα έγιναν όταν ήμουν στον Πανιώνιο».
Όσον αφορά την αναμέτρηση για το Κύπελλο ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που θα γίνει αύριο Τετάρτη, τόνισε: «Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτές οι δυο ομάδες είναι φέτος οι καλύτερες, μια και ο Παναθηναϊκός ακολουθεί. Το αυριανό παιχνίδι θα μπορούσε να είναι ο ημιτελικός ή ακόμη και ο τελικός του κυπέλλου».
http://www.gazzetta.gr/content/view/24082/2/
Στο ΧΟΡΤΟ να σε δω Λαμπρουκο μου...εκει θα δειξεις την κλαση σου παιχταρα... πληρωσες για να φυγεις κι αυτο σημαινει οτι κανεις τα παντα για το χορτο...σαν το χορτο δεν εχει ...ειδικα αμα εισαι φιλοδοξος ποδοσφαιριστης.
upobrixios4 θα συμφωνήσω μαζί σου. Νομίζω ότι ήταν ειλικρινής δήλωση. Οχι σαν κατι αλλόυς καραγκιόζηδες που όταν παν σε μια ομάδα αρχίζουν εγω ήμουν απο μικρός .... ή έιχα αφισα του τάδε πάνω από το κρεβάτι μουupobrixios4 έγραψε:''και να μην εισαι ΠΑΟΚ αυτος ο λαος σε κανει να γινεις''! μονο αυτο κραταω απο τις δηλωσεις του!!!!WELCOME!
ΠΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚ

Ρε σεις ξεκολατε με το χαρακτηρα του χουτου. Δεν πειρατε χαμπαρι οτι παιρνουμε παιχτες που εχουν τσαμπουκα? Μηπως ο Σερτζιο ηταν κανα παπαδοπαιδι? Οι υπολοιποι μηπως πηγαιναν κατηχητικο?( Μουσλι, Παμπλο , Μπιζερα, Κοντρερας). Επειδη δεν τους ξεραμε τι κανανε στις προηγουμενες ομαδες και ξερουμε το Χουτο βγαινουμε και κραζουμε.
Μαγκια του τεχνικου επιτελειου ειναι να κανουν τον ποδοσφαιριστη να βγαζει το τσαμπουκα του μεσα στο γηπεδο και οχι στην προπονηση και ο νοων νοητο.
Υ.Γ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΠΡΟΣΟΝ?
ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ!!!
Μαγκια του τεχνικου επιτελειου ειναι να κανουν τον ποδοσφαιριστη να βγαζει το τσαμπουκα του μεσα στο γηπεδο και οχι στην προπονηση και ο νοων νοητο.
Υ.Γ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΠΡΟΣΟΝ?
ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ!!!
- trobonaras
Εγω παλι διαφωνω.
τι θελει να μας πει,οτι ειναι ΠΑΟΚ?
πλακα μας κανει?
αυτο λεει ουσιαστικα,αυτο συννεπαγεται απο τις δηλωσεις του.
"και να μην εισαι ΠΑΟΚ σε κανουν".
αυτα ειναι για 18χρονα. (η φαση ειναι πως κ εγω 18 ειμαι!)
δεν με αφορουν τετοιες δηλωσεις,καθε παικτης με το που ερχεται αρχιζει την ιδια καραμελα.
ο κοσμος του ΠΑΟΚ αυτο ο κοσμος του ΠΑΟΚ εκεινο μπλα μπλα μπλα..
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.
σαν να μας γλυφουν ειναι καθε φορα που μιλανε για εμας.
ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ.
Οι μοναδικες δηλωσεις που περνω στα σοβαρα για τον λαο του ΠΑΟΚ ειναι αυτες που ακουω απο αντιπαλους.
Η τελευταια που θυμαμαι ηταν του καραγκουνη.
τι θελει να μας πει,οτι ειναι ΠΑΟΚ?
πλακα μας κανει?
αυτο λεει ουσιαστικα,αυτο συννεπαγεται απο τις δηλωσεις του.
"και να μην εισαι ΠΑΟΚ σε κανουν".
αυτα ειναι για 18χρονα. (η φαση ειναι πως κ εγω 18 ειμαι!)
δεν με αφορουν τετοιες δηλωσεις,καθε παικτης με το που ερχεται αρχιζει την ιδια καραμελα.
ο κοσμος του ΠΑΟΚ αυτο ο κοσμος του ΠΑΟΚ εκεινο μπλα μπλα μπλα..
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.
σαν να μας γλυφουν ειναι καθε φορα που μιλανε για εμας.
ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ.
Οι μοναδικες δηλωσεις που περνω στα σοβαρα για τον λαο του ΠΑΟΚ ειναι αυτες που ακουω απο αντιπαλους.
Η τελευταια που θυμαμαι ηταν του καραγκουνη.
ο τζορτζεβιτς την έκανε την τελευταία, όταν η διαφορά του gay ήταν στους 6 απο εμάς και 9 απο το βάζελο λέγοντας :
(σε ελεύθερη παράθεση-αν βρω το λινκ που το είχα διαβάσει θα το ποστάρω)
"μην επαναπαυόμαστε και κοιτάμε τι κάνει ο βάζελος. Ο ΠΑΟΚ είναι ο αντίπαλος που έχει 6 βαθμούς διαφορά, οι οποίοι μπορεί να είναι και 3 στο 2ο γύρο".......
Σαν να σου λέει, στην Τούμπα έχουνε χάσει ήδη!!!
ΥΓ. Για τον Χούτο συμφωνώ με τον υποβρύχιο. Δεν έγλειψε. Απλά παραδέχτηκε οτι μπορεί να γίνει ΠΑΟΚ και αυτός. Αν δεν είναι ήδη...
(σε ελεύθερη παράθεση-αν βρω το λινκ που το είχα διαβάσει θα το ποστάρω)
"μην επαναπαυόμαστε και κοιτάμε τι κάνει ο βάζελος. Ο ΠΑΟΚ είναι ο αντίπαλος που έχει 6 βαθμούς διαφορά, οι οποίοι μπορεί να είναι και 3 στο 2ο γύρο".......
Σαν να σου λέει, στην Τούμπα έχουνε χάσει ήδη!!!
ΥΓ. Για τον Χούτο συμφωνώ με τον υποβρύχιο. Δεν έγλειψε. Απλά παραδέχτηκε οτι μπορεί να γίνει ΠΑΟΚ και αυτός. Αν δεν είναι ήδη...
H προιστορία του στο γαυρο απο σπορτ gr
ο διαμάντι... τρακάρει μόνο τουΘοδωρής Ρούσσος | 7/11/2008 11:10:18 μμ
Ο Λάμπρος Χούτος, με το πέρασμα των χρόνων, βελτίωσε μόνο τα ποδοσφαιρικά του προσόντα. Ο χαρακτήρας του έμεινε ο ίδιος και το νέο επεισόδιο που δημιούργησε στον Πανιώνιο, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
"Τους έφερα ένα διαμάντι και μου το τράκαραν", είχε πει κάποτε ο μπαμπάς-Χούτος, αναφερόμενος στην παρουσία του Λάμπρου στον Ολυμπιακό. "Δεν παίζει η Ferrari και παίζει το ποδήλατο", είχε πει κάποτε ο μπαμπάς-Χούτος, κάνοντας σύγκριση του γιού του με τον Αλέκο Αλεξανδρή. Κι εφόσον είναι Ferrari και τρέχει τόσο γρήγορα, είναι δυνατόν να μην τρακάρει; - ερχόμαστε να συμπληρώσουμε εμείς. Πού τράκαρε; Πάνω στην ατυχία που τον κυνηγούσε από τότε που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα και δυστυχώς πάνω στον πατέρα του...
16 Σεπτεμβρίου 2000: Ο Χούτος έχει εντονότατο φραστικό επεισόδιο με τον Γιάννη Ματζουράκη στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Καλείται σε απολογία και τιμωρείται με πρόστιμο 3 εκ. δρχ. και 3μηνη διακοπή συμβολαίου με αναστολή.
23 Μαϊου 2001: Προκλητικός απέναντι στην τύχη του... Είχε επεισόδιο με τον Τάσο Μητρόπουλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ο παίκτης ζήτησε από την τεχνική ηγεσία να του χορηγηθεί άδεια προκειμένου να μεταβεί στο Μιλάνο και να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Champions' League, ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Βαλένθια. Ο Χούτος δεν πήρε το πράσινο φως και ...σήκωσε μπαϊράκι επειδή δόθηκε άδεια απουσίας στον Ηλία Πουρσανίδη, για τον ίδιο λόγο. Ζήτησε εξηγήσεις από τον Τάσο Μητρόπουλο, ο οποίος ...προτίμησε να τον διώξει από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
18 Δεκεμβρίου 2002: Ο μπαμπάς - Χούτος αναλαμβάνει και πάλι χρέη δικηγόρου, μάνατζερ και οτιδήποτε άλλο. παίρνει... σβάρνα τα ραδιόφωνα και εξαπολύει φραστική επίθεση κατά του πρώην γιατρού της ομάδας, Χρήστου Δάρρα και κατά του Γ. Λούβαρη, ενώ χαρακτηρίζει "ποδήλατο" τον Αλέκο Αλεξανδρή και Ferrari τον γιο του.
07 Ιουλίου 2003: Ο Χούτος, μετά από παρακίνηση του μάνατζερ - πατέρα του, στέλνει εξώδικο στην ΕΠΑΕ και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, με το οποίο βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού, διεκδικεί ένα πόσο που ανέρχεται στα 150 εκ. δρχ. (50 για κάθε χρόνο) και έχει να κάνει με την εκμετάλλευση του ονόματός του. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλεί τον παίκτη σε απολογία για αντισυμβατική και δυσφημιστική προς το σύλλογο συμπεριφορά.
11 Ιουλίου 2003: Ο μπαμπάς Χούτος πήρε πάλι τ' όπλο του. Παίρνει... σβάρνα πάλι τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και διατυμπανίζει ότι απειλείται η ζωή του γιού του, ενώ δεν ξεχνάει να "τα χώσει" στον Γιώργο Λούβαρη.
14 Ιουλίου 2003: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταθέτει στην ΕΠΑΕ αίτημα για 6 μηνη διακοπή συμβολαίου στον παίκτη.
15 Ιουλίου 2003: Ο Χούτος κάνει προσφυγή στην ΕΠΑΕ κατά του Ολυμπιακού, ζητώντας να μείνει ελεύθερος.
17 Ιουλίου 2003: Η ΕΠΑΕ επικυρώνει 4μηνη διακοπή συμβολαίου του παίκτη με τον Ολυμπιακό και παράλληλα απορρίπτει την προσφυγή του.
18 Σεπτεμβρίου 2003: Νέο επεισόδιο του Χούτου με τον Προτάσοφ.
20 Ιουλίου 2004: Προσφυγή κατά του Ολυμπιακού καταθέτει ο Χούτος
27 ιουλίου 2004: Νέο επεισόδιο στην κόντρα Ολυμπιακού - Χούτου, στην εκδίκαση της προσφυγής του παίκτη κατά της ΠΑΕ.
03 Αυγούστου 2004: Τρίμηνη διακοπή συμβολαίου στον Λ. Χούτο από την ΕΕΟΔΕΠ
Αυτόν τον παίκτη... μάζεψε ο Εβαλντ Λίνεν στον Πανιώνιο. Και αντί ο ίδιος να εκτιμήσει ότι τον... μάζεψαν και του έδωσαν την ευκαιρία να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, κάνει τα ίδια που έκανε και στον Ολυμπιακό. Μήπως, τελικά το διαμάντι που έλεγε ο πατέρας του στερείται... καρατίων και τρακάρει από μόνο του δεξιά κι αριστερά;
ο διαμάντι... τρακάρει μόνο τουΘοδωρής Ρούσσος | 7/11/2008 11:10:18 μμ
Ο Λάμπρος Χούτος, με το πέρασμα των χρόνων, βελτίωσε μόνο τα ποδοσφαιρικά του προσόντα. Ο χαρακτήρας του έμεινε ο ίδιος και το νέο επεισόδιο που δημιούργησε στον Πανιώνιο, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
"Τους έφερα ένα διαμάντι και μου το τράκαραν", είχε πει κάποτε ο μπαμπάς-Χούτος, αναφερόμενος στην παρουσία του Λάμπρου στον Ολυμπιακό. "Δεν παίζει η Ferrari και παίζει το ποδήλατο", είχε πει κάποτε ο μπαμπάς-Χούτος, κάνοντας σύγκριση του γιού του με τον Αλέκο Αλεξανδρή. Κι εφόσον είναι Ferrari και τρέχει τόσο γρήγορα, είναι δυνατόν να μην τρακάρει; - ερχόμαστε να συμπληρώσουμε εμείς. Πού τράκαρε; Πάνω στην ατυχία που τον κυνηγούσε από τότε που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα και δυστυχώς πάνω στον πατέρα του...
16 Σεπτεμβρίου 2000: Ο Χούτος έχει εντονότατο φραστικό επεισόδιο με τον Γιάννη Ματζουράκη στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Καλείται σε απολογία και τιμωρείται με πρόστιμο 3 εκ. δρχ. και 3μηνη διακοπή συμβολαίου με αναστολή.
23 Μαϊου 2001: Προκλητικός απέναντι στην τύχη του... Είχε επεισόδιο με τον Τάσο Μητρόπουλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ο παίκτης ζήτησε από την τεχνική ηγεσία να του χορηγηθεί άδεια προκειμένου να μεταβεί στο Μιλάνο και να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Champions' League, ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Βαλένθια. Ο Χούτος δεν πήρε το πράσινο φως και ...σήκωσε μπαϊράκι επειδή δόθηκε άδεια απουσίας στον Ηλία Πουρσανίδη, για τον ίδιο λόγο. Ζήτησε εξηγήσεις από τον Τάσο Μητρόπουλο, ο οποίος ...προτίμησε να τον διώξει από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
18 Δεκεμβρίου 2002: Ο μπαμπάς - Χούτος αναλαμβάνει και πάλι χρέη δικηγόρου, μάνατζερ και οτιδήποτε άλλο. παίρνει... σβάρνα τα ραδιόφωνα και εξαπολύει φραστική επίθεση κατά του πρώην γιατρού της ομάδας, Χρήστου Δάρρα και κατά του Γ. Λούβαρη, ενώ χαρακτηρίζει "ποδήλατο" τον Αλέκο Αλεξανδρή και Ferrari τον γιο του.
07 Ιουλίου 2003: Ο Χούτος, μετά από παρακίνηση του μάνατζερ - πατέρα του, στέλνει εξώδικο στην ΕΠΑΕ και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, με το οποίο βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού, διεκδικεί ένα πόσο που ανέρχεται στα 150 εκ. δρχ. (50 για κάθε χρόνο) και έχει να κάνει με την εκμετάλλευση του ονόματός του. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλεί τον παίκτη σε απολογία για αντισυμβατική και δυσφημιστική προς το σύλλογο συμπεριφορά.
11 Ιουλίου 2003: Ο μπαμπάς Χούτος πήρε πάλι τ' όπλο του. Παίρνει... σβάρνα πάλι τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και διατυμπανίζει ότι απειλείται η ζωή του γιού του, ενώ δεν ξεχνάει να "τα χώσει" στον Γιώργο Λούβαρη.
14 Ιουλίου 2003: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταθέτει στην ΕΠΑΕ αίτημα για 6 μηνη διακοπή συμβολαίου στον παίκτη.
15 Ιουλίου 2003: Ο Χούτος κάνει προσφυγή στην ΕΠΑΕ κατά του Ολυμπιακού, ζητώντας να μείνει ελεύθερος.
17 Ιουλίου 2003: Η ΕΠΑΕ επικυρώνει 4μηνη διακοπή συμβολαίου του παίκτη με τον Ολυμπιακό και παράλληλα απορρίπτει την προσφυγή του.
18 Σεπτεμβρίου 2003: Νέο επεισόδιο του Χούτου με τον Προτάσοφ.
20 Ιουλίου 2004: Προσφυγή κατά του Ολυμπιακού καταθέτει ο Χούτος
27 ιουλίου 2004: Νέο επεισόδιο στην κόντρα Ολυμπιακού - Χούτου, στην εκδίκαση της προσφυγής του παίκτη κατά της ΠΑΕ.
03 Αυγούστου 2004: Τρίμηνη διακοπή συμβολαίου στον Λ. Χούτο από την ΕΕΟΔΕΠ
Αυτόν τον παίκτη... μάζεψε ο Εβαλντ Λίνεν στον Πανιώνιο. Και αντί ο ίδιος να εκτιμήσει ότι τον... μάζεψαν και του έδωσαν την ευκαιρία να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, κάνει τα ίδια που έκανε και στον Ολυμπιακό. Μήπως, τελικά το διαμάντι που έλεγε ο πατέρας του στερείται... καρατίων και τρακάρει από μόνο του δεξιά κι αριστερά;
Μήπως έμπλεξε με το κωλόγαυρο και τις αθηναικές ομάδες και λίγος βαρδάρης, μπουγάτσα και tuba-libre θα τον κάνουν να ηρεμίσει??
ΜΗΠΩΣ???!

ΜΗΠΩΣ???!

Τι να λέμε ρε παιδιά?
Αλλάζει ο χαρακτήρας του ανθρώπου???
Εδώ κοτζάμ Αντριάνο και Ρονάλντο βγαίνουν κάθε βράδυ έξω με τα καλύτερα νιμού και γράφουν στα ριαπαπά τους τους εκάστοτε προπονητές και διοικούντες τους (Μουρίνιο ακούς?)
Στον Χούτο κολλάτε?
Ξεχνάτε το Ζάχοβιτς του γαύρου?
Ξεχνάτε τον Γκονζάλες του βάζελου?
Ξεχνάτε τον Αφρόζο του ρούλη?
Ξεχνάτε τον Ραμπεσαντρατανά της χανούμισσας?
Ξεχνάτε τον δικό μας τον Μπράντιτς?
Και πόσους ακόμα.....
Εδώ κοτζάμ Φέργκιουσον δεν μπορεί να επιβληθεί στον Ρονάλντο, ο Χούτος σας έφταιξε?? Ας κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει και να είναι σωστός στα υποτυπώδη κι αφήστε τις υπόλοιπες κατινιές..
Αλλάζει ο χαρακτήρας του ανθρώπου???
Εδώ κοτζάμ Αντριάνο και Ρονάλντο βγαίνουν κάθε βράδυ έξω με τα καλύτερα νιμού και γράφουν στα ριαπαπά τους τους εκάστοτε προπονητές και διοικούντες τους (Μουρίνιο ακούς?)
Στον Χούτο κολλάτε?
Και πόσους ακόμα.....
Εδώ κοτζάμ Φέργκιουσον δεν μπορεί να επιβληθεί στον Ρονάλντο, ο Χούτος σας έφταιξε?? Ας κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει και να είναι σωστός στα υποτυπώδη κι αφήστε τις υπόλοιπες κατινιές..
Όλοι αυτοί που ανέφερες παραπάνω όταν αρχίσαν τα παρατράγουδα η αποδοσή τους ήταν..... πως να στο πώ τώρα; Απόδοση πια απόδοση τι είναι αύτο τρώγετε;; Και όλοι φύγαν νύχταfree4 έγραψε:
Στον Χούτο κολλάτε?
Ο Ρονάλντο και ο Αντριάνο μπορεί να είναι ρεμπεσκέδες αλλά ως εκεί υπερ αντιδραστικοί δεν είναι. Αν το έχεις με τη μπάλα το δείχνεις στο χόρτο είτε πήγες για ύπνο το προηγούμενο βράδυ απο τις 9 είτε είσουν με γκόμενες μέχρι τα ξημερώματα. Άλλω όμως το να είσαι ρέμαλος και άλλο αντιδραστικός. Θέλω να δώ το Ρονάλντο να πουλάει μαγκιά στον τρελό σκωτσέζο το Φέργκιουσον να δώ ΠΟΣΑ παπούτσια θα φαεί αυτός στο κεφάλι σαν το τζιτζιφιόγκο το Μπέκαμ....free4 έγραψε:Εδώ κοτζάμ Φέργκιουσον δεν μπορεί να επιβληθεί στον Ρονάλντο, ο Χούτος σας έφταιξε?? Ας κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει και να είναι σωστός στα υποτυπώδη κι αφήστε τις υπόλοιπες κατινιές..
Τον Χούτος τον πήρε το αυτί μου από τότε που πήγε στη Ρόμα και το ταλέντο το αστείρευτο ποτέ δεν έγινε αγωνιστική παρουσία ανάλογη και όχι γιατί ξενυχτούσε αλλά γιατί είχε σκ***χαρακτήρα και δεν άκουγε κανέναν (τον μπαμπά / μάνατζερ / δικηγόρο δεν τον βάζω στη κουβέντα) δλδ τα μπουκέτα που έπαιξε με τον βοηθό του Λίνεν είναι συμπεριφορά επαγγελματία;;;
Νόμιζω ότι ο Χούτος ήταν αδιάφορη μεταγραφή, που δεν κόστισε τπτ, ελπίζω το συμβόλαιο του να μην είναι επιβαρυντικό. Ας με κράξει όποιος θέλει αλλά παίχτες τύπου Χούτου με κακή εξωαγωνιστική συμπεριφορά 1ον) στα 30 δεν αλλάζουν και 2ον) Καλό δεν κάνουν. Μακάρι να έχω άδικο. Οπως με τον Ίβιτς που δεν μου άρεσε η μεταγραφή του.
Και η δήλωση του στη παρουσίαση πολύ κονσέρβα ρε παιδί μου.
ΕΚΤΟΣ.... Και αν τον πήραμε για σάκο του μπόξ του Πάμπλο (Γκαρσία)

Τώρα κράξτε ελεύθερα...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Ο Λάμπρος Χούτος ζήτησε και προπονήθηκε μόνος του χθες. Όπως είναι φυσικό δεν βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από τη θύρα των επισήμων.