Λάμπρος Χούτος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
trobonaras

Re: Λάμπρος Χούτος

Δημοσίευση από trobonaras »

καλως ηρθες λαμπρο...
πολλα γκολακια σε ευχομαι.
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Ρε παιδια, εχω μπερδευτει. Τελικα αυτος ο μαγος Χουτινι σε ποιο κουμπαρα εκανε τα μαγικα του για να ερθει στον ΠΑΟΚ;
Οπως και να εχει, καλη επιτυχια στον Πιρανχας Χουλ Χουτο και να προσφερει οσο το δυνατον περισσοτερα στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Holmes4

Δημοσίευση από Holmes4 »

περιεργη μεταγραφη...αν και μυριζομαι οτι μπορει να κανει σουπερ διδυμο με Ζλαταν με προβληματιζει η χαοτικη φαση του...ιδωμεν
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Betbond έγραψε:Οι πληροφορίες από Αθήνα αναφέρουν ότι ο Χούτος θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για 6 μήνες. Κόστος μεταγραφής 200 χιλιάδες ευρώ. Έλαβε ήδη έναντι τα 150 χιλιάδες (με ρήτρες ότι το συμβόλαιό του θα είναι ενεργό) και τα κατέθεσε στον Πανιώνιο για να εξαγοράσει την ελευθέρας του.
Ο Χούτος πιστεύει ότι στον ΠΑΟΚ μπορεί να αναγεννηθεί και να παίξει σπουδαία μπάλα, ώστε να κερδίσει το καλοκαίρι μια καλή μεταγραφή για το εξωτερικό. Υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Για άλλη ομάδα της Ελλάδας δεν το συζητά διότι αισθάνεται ότι όλοι οι άλλοι τον υποτίμισαν και σε κάτι τέτοια ο Λάμπρος είναι μπεσαλής. Μπορεί να κουβαλάει πολλά κιλά τρέλα αλλά είναι μπεσαλής.
Ο Βρύζας είναι αυτός που χτύπησε τα ειδικά κουμπιά του ως παίκτη και τον γκαύλωσε για τον ΠΑΟΚ. Ο Βρύζας είναι πάλι αυτός (με τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ) που των έδωσε να καταλάβει για καλά (για πολύ καλά μάλιστα) ότι εδώ μαγκιές δεν γίνονται και ότι δεν είμαστε Τσακίριδες για να γινόμαστε γνωστοί μέσω Χούτων και Πανιώνιων. Εδώ τα γράμματα είναι αλοιώτικα και ο Χούτος το κατάλαβε (πιστέψτε το). Εξάλλου μέσω του ΠΑΟΚ περνά η τελευταία ευκαιρία του για να ξαναπαίξει πρωτοκλασάτη μπάλα, είτε συνεχίζοντας με τον Δικέφαλο είτε στο εξωτερικό. Αλλιώς ξέρει ότι θα καταλήξει σε κάτι Παραλίμνια και σε κάτι Ατρόμητους Περιστερίου.
Να με θυμηθείτε ότι στον ΠΑΟΚ ο Λάμπρος θα βγάλει μάτια.
:?

Tα πες όλα!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μακάρι ρε παιδιά γιατί είναι παιχτρόνι το παιδί....
Λαμπρο Χούτο καλοσώρισες και μακάρι να παίξεις αυτο που ξέρεις στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας και εμείς θα σε έχουμε βασιλιά....
:?
Άβαταρ μέλους
Kostas85

Δημοσίευση από Kostas85 »

Χρειάζεται ένα ζεστό καλωσόρισμα από όλους. Πιστεύω ότι είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Έχω προσέξει από την περυσινή περίοδο (στον γαυρο δεν τον πολυθυμάμαι) ότι είναι καλός στο "μπουκάρισμα" στην αντίπαλη περιοχή κάτι που δεν έχουμε από τότε που έφυγε ο Γεωργιάδης. Θα βοηθήσει και στα εκτός έδρας καθώς είναι καλός στους αιφνιδιασμούς. Από άμυνα λίγο χλωμός αλλά θα τον στρώσει ο Σαντος.

Καλωσήρθες Λάμπρο στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τα σπορ γραφουν οτι ο σαχπατζιδης εδωσε 100.000 για την μεταγραφη χουτου....
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Το ελεγα εγω,θα μας το κανει το δωρακι ο Σαχπα :wink:
Άβαταρ μέλους
fotis52

Δημοσίευση από fotis52 »

Nα έρθει να παίξει μπάλα με τα μυαλά στην γκλάβα του και να κόψει τις λακίεςμα.... :D
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Εγω δεν το φοβαμαι πως θα κανει αμπαλαεα τα αποδυτηρια. Σάντος λεμε...(..και στο βαθος Παμπλο με την καρπαζια ετοιμη)
Στο κατω2 αν ήταν τόσο τσογλανος, δε θα ειχε κολλητο τον Ρεκόμπα που ήρθε στον νιονιο για παρτυ του. Βρε λες;;;...
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

αν,οπως ελπιζω και πιστευω, ειναι κυριος στο 6μηνο που ακολουθει,
εχουμε την καλυτερη 18αδα απο το 80!!!
με εστογιανωφ η κατι αναλογο στη θεση του σερτζιο δεν μασαμε ουτε απο μαντσεστερ.....
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Καλώς τον άρρωστο.
Τώρα κόψε μας και μια απόδειξη με 10 γκολ όχι παραπάνω.
upobrixios4

Δημοσίευση από upobrixios4 »

''και να μην εισαι ΠΑΟΚ αυτος ο λαος σε κανει να γινεις''! μονο αυτο κραταω απο τις δηλωσεις του!!!!WELCOME!

ΠΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚ
Άβαταρ μέλους
mastoras

Δημοσίευση από mastoras »

τον ειδα σημερα στο αεροδρομιο ..........ηταν κ ο μινος ελεγε τις μαλακιες του .....αντε να παιξει μπαλα οπως λεει
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Λάμπρος Χούτος μετά από τις υπογραφές, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο γήπεδο της Τούμπας, ως ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου. Θα πάρει τη φανέλα με το Νο 79 στον ΠΑΟΚ, που είναι εξάλλου και η ημερομηνία γέννησης του. Ο Χούτος έφτασε στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 10.45 σήμερα το πρωί. “Κατ’ αρχάς θέλω να εκφράσω τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια του πρώην προέδρου. Έτσι, είναι η ζωή. Άνθρωποι έρχονται, άνθρωποι “φεύγουν”. Είμαι χαρούμενος από εκεί και πέρα, που ήρθα στον ΠΑΟΚ, σε μία μεγάλη ομάδα. Θέλω να κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο. Τίποτα άλλο… Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν καλά το ποδόσφαιρο και παίρνουν αποφάσεις για το καλύτερο της ομάδας. Από τη στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Θα δουλέψω πολύ. Θεωρώ, ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Δεν είμαι σε κατάσταση φόρμας. Νιώθω έτοιμος. Είναι και θέμα προπονητή, αλλά θα δουλέψω σκληρά”, είπε ο Χούτος για να συνεχίσει. “Σίγουρα είναι η πιο μεγάλη ευκαιρία της καριέρας μου. Εξαρτάται και από μένα. Δεν φεύγω με πικρία, ευχαριστώ τον Πανιώνιο και τον κ. Τσακίρη, είμαι πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ. Πιστεύω και θεωρώ ότι είναι καλύτερα αν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και μετά να βγάζεις συμπεράσματα. Είμαι στη διάθεση του προπονητή. Ο ίδιος θα κρίνει πότε και αν θα με βάλει. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή την αγάπη του για την ομάδα. Και να μην είσαι ΠΑΟΚ, θα γίνεις σίγουρα”, είπε ο Λάμπρος Χούτος.

Απο metropolis.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”