Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Κατ, αν έχεις λεφτά και μια καψούρα, δε σε νοιάζει αν πετάξεις μερικά στον αέρα...
Σαν να τα έφαγες σε λουλούδια ένα βράδυ.
Άλλοι έχασαν περιουσίες σε καζίνο ή στα χαρτιά.
Τώρα γιατί τόση καψούρα; Το έχει πει κάποια στιγμή, είναι πολύ συναισθηματικός τύπος κι ας προσπαθεί να μην το δείχνει.
Εγώ τι να πω που άρχισαν όλοι να με φωνάζουν Βασίκη και πλέον δεν γιορτάζω ούτε Πρωτοχρονιά αλλά ούτε και των Αγίων Πάντων γιατί λέει δεν υπάρχει Άγιος Βασίκης... Μας γείωσες άσχημα μανιακέ.
Αν ο τιτάνας Αρκαδοπόντιος ήθελε να γράφει στο sdna, προσωπικά πάντα εκτιμώ ότι, δεν θα του αρνιόντουσαν...
Αν πιάνω σωστά τα διαχρονικά μηνύματα που στέλνει η πένα του, αυτή η στάση ζωής του τον κάνει να διαφέρει!!!!
ΕΥΓΕ για μια ακόμα φορά, παρά μια μικρή μου "ένσταση", που όμως είναι μηδαμινή, μπροστά στο μέγεθος του...
""Γεια σου "κύριε" Εισαγγελέα""...
Νέο άρθρο-καταπέλτης, σήμερα στην κεντρική, απ τον τιτάνα Αρκαδοπόντιο, κατά του χαβουζοβοθρολιμανιστάν...
Η μεγάλη απορία μου, διαβάζοντας το, είναι το: Τι (δεν) έκανε το νομικό επιτελείο του Π.Α.Ο.Κ., στην περίπτωση της τιμωρίας του Ιβάν, ενώ υπάρχει δεδικασμένο (ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΡΙΣΗΣ 1789/1994), ώστε να απαλλαγεί απ αυτήν?