thanos-xanthi έγραψε:goran 64 έγραψε:thanos-xanthi έγραψε:φιλε goran αλλο το ενα αλλο το αλλο
γιατι το ειπε σε στυλ χαβαλε, δε ξερουμε τι συζητησεις μπορει να εχουν γινει
και αυτο που γραφει για τα 3 ονοματα που εχει στο μυαλο του
τα διαβασα στο ινσταγκραμ και χωρις τη φωτο, ξερω τι ειπε ο γιωργης
Αν και συμφωνώ, δίχως να γράφω "ό,τι να ναι" φυσικά, τελικά δεν καταλαβαίνω όμως φίλε Θάνο το εξής...
Συμφωνείς με την άποψη του
pilotos, ότι,
"ο Γιώργης δεν συμμετέχει στην αρχική επιλογή στόχων", ναι ή όχι?
το οτι να ναι δε πηγαινε για σενα, γενικα λεω επειδη ακουγονται διαφορα
εννοειται οτι συμφωνω
να στο αντιστρεψω λιγο Γρηγορη
θεωρεις οτι γινονται προτασεις απο μανατζερ, οτι εχουμε τιμ που ξεδιαλυνει στοχους, σκαουτερ κτλ
και οτι τελικα η επιλογη γινεται απο προταση του Γιωργη?
το πιο πιθανο ειναι να ειναι μεσα στη συζητηση αναμεσα στους τελικους πχ 2-3 στοχους, που εχουν ξεδιαλυνει
και προφανως να συζηταει για το οικονομικο κομματι
Αυτό εννοώ και πιστεύω εγώ Θάνο...Ότι προτείνει κι αυτός, ακούει ναι μεν και τους υπόλοιπους, αλλά αρχικά καταλήγει στην δική του πρόταση, η οποία μάλιστα, πολύ πιθανά, είναι, αφ ενός μεν λόγω καύλας του για την ομάδα και αφ ετέρου απόλυτης γνώσης των οικονομικών της δυνατοτήτων και η ακριβότερη λύση απ όλες τις υπόλοιπες...
Δεν θα το θεωρούσα καθόλου λάθος αυτό, αν οι παίχτες-"στόχοι" του(ς) διέθεταν τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο προπονητής (στην περίπτωση Χατσερίντι δεν νομίζω να ίσχυσε), αλλά και αν, σε περίπτωση στραβώματος της όποιας υπόθεσης μεταγραφής, υπήρχε από πίσω μια εναλλακτική λύση τέτοια, που το κενό να καλυπτόταν, τόσο ποιοτικά, όσο και άμεσα, ικανοποιώντας παράλληλα και αυτό το "θέλω" του Λου, που εξέφρασε δημόσια, απ τον Μάιο ακόμα...
Εκτιμώ όμως, μετά και την αποτυχημένη περίπτωση SRN4, είτε ήταν δική του επιλογή, είτε ο Σταφυλίδης είναι η "εναλλακτική" του (δεν το γνωρίζω σίγουρα) δεν φαίνεται να λειτουργούμε κατ αυτόν τον τρόπο, έχοντας κενό...
Όπως κενό είχαμε και στο back up του Πρίγιοβιτς και κάναμε την προσευχή μας να μην πάθει κανένα τράβηγμα...
Για την δε εμμονή στον Βέρμπλουμ, θέση στην οποία θέλαμε ενίσχυση μετά την φυγή Τσίμιροτ, σηκώνω τα χέρια, προσευχόμενος εκεί ψηλά, όλα αυτά να μας βγουν σε καλό, δίχως όμως να κρύψουν αυτές τις δυσλειτουργίες...
Υ.Γ. Η πρόσφατη ανάρτηση του, δε, περί
"all day transfermarkt", σχεδόν ακυρώνει παντελώς τον Τ.Δ. της ομάδας...