Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Άντε να πω κι εγώ τη μαλακία μου...

Ούτε ο Βέρνμπλουμ φταίει, ούτε η κυρά του. Ο μόνος που φταίει στο συγκεκριμένο θέμα είναι ο ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση ο Γιώργης. Βέβαια, μόνο όταν δεν προσπαθείς δεν κάνεις λάθη, αλλά αυτό είναι άλλη ιστόρια.

Ο ΠΑΟΚ φταίει γιατί δέχεται 2 μήνες να περιμένει έναν παίκτη, λες και χάθηκαν τα κεντρικά χαφ σε όλο τον πλανήτη.

Φταίει επίσης γιατί παρουσίασε το θέμα ως κλεισμένο και δημιούργησε μεγάλη προσδοκία στον κόσμο και έτσι εκτέθηκε.

Σίγουρα έχουμε κάνει παααααααρα πολλά βήματα προς τα μπροστά, αλλά έχουν γίνει και πολλά λάθη, όπως οι τόσοι διωγμοί των προπονητών, οι «πάντα καλοδεχούμενες» προτάσεις των «αυλικών», όπως και κάποια μεταγραφικά σήριαλ.

Το να κάνουμε κριτική δεν είναι κακό, ίσα ίσα που είναι απολύτως θεμιτό και ευπρόσδεκτο από τη στιγμή που είμαστε οπαδοί.

Το ναι σε όλα και τα μόνιμα μπράβο όμως δημιουργούν άλλες καταστάσεις που παρατηρούνται σε άλλες ομάδες κυριώς του λεκανοπεδίου.
Μπράβο ρε συ Κώστα ναι ετσι ακριβώς είναι.
Ο Μανι με είπε να σε τα μεταφέρω τα λεγόμενά του.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

kataramenos5 έγραψε:Αυτο που λετε οτι χαλαστηκε ο κοσμος που δεν εκλεισε ο βερνμπλουμ γιατι το λετε? Οι μισοι και πλεον νομιζω δε γουσταραν τον παντοφλακια. Κλαιν, ποιος νινας τωρα εχουμε αγωνα
Κατσε να δεις τωρα που θα ανακοινωσουμε κανενα κουρμπελη τι εχει να γινει.
Βερμπλουμ θα λετε και θα κλαιτε
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Τι Κουρμπέλης ρε φίλος τώρα;
Γιατί βρίζεις να πούμε;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

thanos-xanthi έγραψε:
goran 64 έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:φιλε goran αλλο το ενα αλλο το αλλο
γιατι το ειπε σε στυλ χαβαλε, δε ξερουμε τι συζητησεις μπορει να εχουν γινει
και αυτο που γραφει για τα 3 ονοματα που εχει στο μυαλο του
τα διαβασα στο ινσταγκραμ και χωρις τη φωτο, ξερω τι ειπε ο γιωργης
Αν και συμφωνώ, δίχως να γράφω "ό,τι να ναι" φυσικά, τελικά δεν καταλαβαίνω όμως φίλε Θάνο το εξής...
Συμφωνείς με την άποψη του pilotos, ότι, "ο Γιώργης δεν συμμετέχει στην αρχική επιλογή στόχων", ναι ή όχι?
το οτι να ναι δε πηγαινε για σενα, γενικα λεω επειδη ακουγονται διαφορα
εννοειται οτι συμφωνω
να στο αντιστρεψω λιγο Γρηγορη
θεωρεις οτι γινονται προτασεις απο μανατζερ, οτι εχουμε τιμ που ξεδιαλυνει στοχους, σκαουτερ κτλ
και οτι τελικα η επιλογη γινεται απο προταση του Γιωργη?
το πιο πιθανο ειναι να ειναι μεσα στη συζητηση αναμεσα στους τελικους πχ 2-3 στοχους, που εχουν ξεδιαλυνει
και προφανως να συζηταει για το οικονομικο κομματι
Αυτό εννοώ και πιστεύω εγώ Θάνο...Ότι προτείνει κι αυτός, ακούει ναι μεν και τους υπόλοιπους, αλλά αρχικά καταλήγει στην δική του πρόταση, η οποία μάλιστα, πολύ πιθανά, είναι, αφ ενός μεν λόγω καύλας του για την ομάδα και αφ ετέρου απόλυτης γνώσης των οικονομικών της δυνατοτήτων και η ακριβότερη λύση απ όλες τις υπόλοιπες...

Δεν θα το θεωρούσα καθόλου λάθος αυτό, αν οι παίχτες-"στόχοι" του(ς) διέθεταν τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο προπονητής (στην περίπτωση Χατσερίντι δεν νομίζω να ίσχυσε), αλλά και αν, σε περίπτωση στραβώματος της όποιας υπόθεσης μεταγραφής, υπήρχε από πίσω μια εναλλακτική λύση τέτοια, που το κενό να καλυπτόταν, τόσο ποιοτικά, όσο και άμεσα, ικανοποιώντας παράλληλα και αυτό το "θέλω" του Λου, που εξέφρασε δημόσια, απ τον Μάιο ακόμα...

Εκτιμώ όμως, μετά και την αποτυχημένη περίπτωση SRN4, είτε ήταν δική του επιλογή, είτε ο Σταφυλίδης είναι η "εναλλακτική" του (δεν το γνωρίζω σίγουρα) δεν φαίνεται να λειτουργούμε κατ αυτόν τον τρόπο, έχοντας κενό...

Όπως κενό είχαμε και στο back up του Πρίγιοβιτς και κάναμε την προσευχή μας να μην πάθει κανένα τράβηγμα...
Για την δε εμμονή στον Βέρμπλουμ, θέση στην οποία θέλαμε ενίσχυση μετά την φυγή Τσίμιροτ, σηκώνω τα χέρια, προσευχόμενος εκεί ψηλά, όλα αυτά να μας βγουν σε καλό, δίχως όμως να κρύψουν αυτές τις δυσλειτουργίες...

:pano:

Υ.Γ. Η πρόσφατη ανάρτηση του, δε, περί "all day transfermarkt", σχεδόν ακυρώνει παντελώς τον Τ.Δ. της ομάδας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

οχι ρε φιλε δε το πιστευω με τιποτα
δε θα προλαβαινε, ασχολειται μονο οταν εχει νταβαντουρι, τρολαρισμα και εφε, οχι για να ξεσκαρταρει
σε κατι αγωνες ηταν στην Αμερικη ανεβαζε ιστοριες
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Sick Bastard έγραψε:Τι Κουρμπέλης ρε φίλος τώρα;
Γιατί βρίζεις να πούμε;
Χαχααα αλητη
Cantona4

Δημοσίευση από Cantona4 »

Όλα αυτά είναι εικασίες.. Ο Srna γιατί να είναι επιλογή του Γιώργη και να μην είναι του Λούτσε μετά από προτροπή του μπαμπά? Ή και ο Βέρνμπλουμ και γιάυτό να επιμείναμε τόσο πολύ? Λέτε για αντι-Τσίμιροτ αλλά εγώ θα ξαναπώ ότι η ομάδα έφερε τον Μούλεν και ο προπονητής για τον χ,ψ λόγο δεν τον έβαλε να παίξει. Συμφωνώ για όλα τα λάθη του παρελθόντος, αλλά για να μην είμαστε ''γαύροι'' και τσουκαλάδες πρέπει να κρίνουμε αρνητικά χωρίς να ξέρουμε τα γεγονότα? Δηλαδή με την ίδια λογική, όποιον κρίνει χωρίς ελαφρυντικά τη διοίκηση, με την παραμικρή ευκαιρία πώς πρέπει να τον χαρακτηρίσουμε? Αλλόθρησκο που μπήκε να χαλάσει το κλίμα?
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Γουστάρω χαφ Λατίνο να έχει και Ισπανικό π.χ διαβατήριο έμπειρο από παραστάσεις από καλό Πρωτάθλημα σκυλί να μην περνάει τίποτα να κλείνει όλους τους χώρους με καλή τεχνική! Ξέρετε για ποιον χτυπάει η καμπάνα!
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Σε άλλα νέα ο τιτάνας λουντ που είναι καλυτερος του σαχοφ και θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει πήγε στην χιχον της β ισπανίας
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

eorptol1 έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Ποιο ρεπορτάζ ας πει ποια ήταν η οικονομική διαφορά και από που το έμαθε..... Υποθέσεις κανει όπως όλοι μας.....
Προφανώς κ είσαι κάποιος από τους Μπίρδα ή Μαυρομματη για να υποστηρίζεις με τόσο σθένος τα λάθη της παε δεν εξηγείται αλλιώς.... Αλλά κ αυτοί χασοδικες είναι να ξέρεις....Σε ρώτησαν κάτι κ δεν απάντησες κύριε δικηγόρε της ΠΑΕ.... Πες μας κ εσύ την υπόθεση σου....
Εγώ δεν ξέρω και δεν μπορώ να πω τίποτε υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε όσες θέλουμε εξυπνάκια...... Υποθέσεις τα γεγονότα τα ξέρει η παε και ο μάνατζερ του παίκτη και παίκτης..... Το μόνο εύκολο είναι να ρίχνουμε ανάθεματα χωρίς να ξέρουμε τίποτε.....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπόν επειδή θες να μιλήσουμε στα ίσια είσαι ο νούμερο 1 Φρουρός του φόρουμ σε οποιονδήποτε κάνει κριτική στην ΠΑΕ....Εγω την κριτική στην ΠΑΕ θα την κάνω κ θα μιλάω...Το DNA του ΠΑΟΚτση είναι να κάνει κριτικη κ στα καλά κ στα άσχημα.... Ο Ιβάν είναι σίγουρα ευεργέτης της ομάδας αλλά εσύ κ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να μας φιμώσουν σε ότι έχει να κάνει με λάθη της ΠΑΕ.... Δεν είμαι αχάριστος κ τους έχω ευχαριστήσει τους Σαββιδαιους για όλα τα καλά που έχουν κάνει αλλά τα στραβά μάτια κ τα όλα καλά δεν είναι για μένα.... Είναι για κάτι άτομα με σγουρά γκρίζα μαλλιά από το λεκανοπέδιο....Δεν είμαι ουτε Γιώργης ούτε Ιβάν ούτε πελάτης των νέοπλουτων.... Ακόμα κ όταν φύγουν ΠΑΟΚΑΡΑ θα είμαι μέχρι να πεθάνω....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Petros1988 έγραψε:Γουστάρω χαφ Λατίνο να έχει και Ισπανικό π.χ διαβατήριο έμπειρο από παραστάσεις από καλό Πρωτάθλημα σκυλί να μην περνάει τίποτα να κλείνει όλους τους χώρους με καλή τεχνική! Ξέρετε για ποιον χτυπάει η καμπάνα!
ΠΟΡΚΥ-5, version 2... :roll:
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Petros1988 έγραψε:Γουστάρω χαφ Λατίνο να έχει και Ισπανικό π.χ διαβατήριο έμπειρο από παραστάσεις από καλό Πρωτάθλημα σκυλί να μην περνάει τίποτα να κλείνει όλους τους χώρους με καλή τεχνική! Ξέρετε για ποιον χτυπάει η καμπάνα!
Τι ωραίος που είσαι ρε Πετραν.

Κάποιος άλλος θα έλεγε απλά γουστάρω τον Γιακομπ.

Εσύ όμως κάνεις τα πράγματα με το δικό σου ξεχωριστό τρόπο.

Είσαι ωραίος...

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ενας καφες με πετρο και πορκυ νομιζω αξια ανεκτιμητη...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Πόρκυ μιλάει με ονόματα κύριοι.
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Όντως γράφτηκε αυτό; :lol: :lol:
Σίγουρα γράφτηκε πάντως το ότι είδε 15 βίλες και δεν της άρεσε καμία
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”