Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- BlackBlockAttack
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Ο Λουτσέσκου τι λέει για όλα αυτά; Γι'αυτές τις εμμονές;;; Και εγώ τα έχω πάρει άσχημα αλλά όχι για τον Σουηδό...
το τι μπινελικι εχει φαει δεν περιγραφεται ουτε απ εξω απο τν ελλαδα δεν θα ξανα περασει 31 αυγουστου θελω να δω που θα εισαι ρε καραγκιοζακο και με ποσα λεφτα φταιει κ ο γιωργης επρεπε απο τν αρχη να του πει τοσα ειναι απαντας μεχρι τοτε αν ερθεις σαλονικη θα υπογραψεις κιολας αλλιως τον μπουλο κατσε στν ρωσια σουηδια αλβανια οπου στο διαολο θες ταγαρι.
- paok re niamou
Είχα υπογεγραμμενο δολάριο από τον ραντι γουαιτ στην Χαλκιδική, που αλλου..... τον έβαλα να γράψει Fuck aris
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Κι όμως. Είχα πάει στο φιλικό με Μακαμπι, η απόλυτη ξενερα η εμφάνιση του.BlackBlockAttack έγραψε:Δυσκολα να φυγαμε εμεις τον Μιλς....Δες νουμερο ντραφτ
[url]http://www.paokmania.gr/stiles/mme/38512-τέρι-μιλς-ο-αμερικανός-που-έπαιξε-μόνο-σε-φιλικά[/url]
Ετσι ακριβως. Ο Μιλς ήρθε στον ΠΑΟΚ υπεγραψε και επαιξε φιλικά και μετά τον διωξαμε.
Η φάση όμως με τον Ραντι Γουαιτ θυμίζει λιγο από Βερνμπλουμ...
Η φάση όμως με τον Ραντι Γουαιτ θυμίζει λιγο από Βερνμπλουμ...
Μέχρι κι εγώ που καραγουσταρα την προοπτική Βερνμπλουμ ειλικρινά πήρα ανάποδες μ αυτή τη ΜΑΛΑΚΙΑ.
Χτες πλακωνομασταν για την αξία του γιατί πιστεύαμε ότι Ε, για να έρθει Θεσσαλονίκη μάλλον κλείνει.
Δε πειράζει, να γίνει μάθημα ΕΙΔΙΚΑ στον Γιώργη να μη βγάζει ιστορίες στο ινστα αν δεν είναι 1000% κλεισμένες. Είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ φορά φέτος που προαναγγέλλει μεταγραφή και δεν γίνεται.
Και επίσης όντως, να τελειώνει αυτό το παραμύθι με παίκτες που υπαναχωρουν. Ματεους Βερνμπλουμ και δε ξέρω γω ποιος άλλος.
Συμφωνησες κύριε; Ωραία, στείλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο ΑΜΕΣΑ.
ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΥΛΟ.
Πάμε τώρα να κλείσουμε μια παιχταρα για τη θέση αυτή να τελειώνουμε.
Άντε με τον μαλακα μας έσπασε το @@ με τη βδελα δίπλα του.
Χτες πλακωνομασταν για την αξία του γιατί πιστεύαμε ότι Ε, για να έρθει Θεσσαλονίκη μάλλον κλείνει.
Δε πειράζει, να γίνει μάθημα ΕΙΔΙΚΑ στον Γιώργη να μη βγάζει ιστορίες στο ινστα αν δεν είναι 1000% κλεισμένες. Είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ φορά φέτος που προαναγγέλλει μεταγραφή και δεν γίνεται.
Και επίσης όντως, να τελειώνει αυτό το παραμύθι με παίκτες που υπαναχωρουν. Ματεους Βερνμπλουμ και δε ξέρω γω ποιος άλλος.
ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΥΛΟ.
- BlackBlockAttack
Δε θυμαμαι ρε μαγκες καλα αλλα παικτη που εκανε 11 χρονια καριερα στο ΝΒΑ(οχι μεγαλη)μου φαινετε κομματακι δυσκολο να τον στειλαμε εμεις αν δεν ηθελε ο παικτης...
- nikospaok66
ρε τώρα κράζουμε τν βερνμπλουμ και την υπεύθυνη καφετερίας π δεν τς αρέσουν τα σπίτια με πισινά ειχε και στο χωριο της η σαβουρα μην αλλαζεται θεμα
- BlackBlockAttack
Πρεπει να κοπουν αυτα ερχεται ο παικτης και υπογραφει μετα απο 2-3 μερες...rainmaker έγραψε:Μέχρι κι εγώ που καραγουσταρα την προοπτική Βερνμπλουμ ειλικρινά πήρα ανάποδες μ αυτή τη ΜΑΛΑΚΙΑ.
ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΥΛΟ.
Ερχεσαι κλεισμενος υπογραφεις και ανακοινωνεσε σε 3-4 -5 ωρες...Ολες οι ομαδες αυτο κανουν γ@μω την κοινωνια μου....
- nikospaok66
Άλλο κουσούρι αυτό. Έρχεται περνάει ιατρικά και τον ανακοινώνουμε μετά μια βδομάδα. Μόνο ΠΑΟΚ αυτό.
H σαύρα θέλει και σπίτι βίλα η πατσαβούρα ο αγαθομ0υ...νις και περιμέναμε σαν μ@λκες τι θα αποφασίσει και μας έπρηξαν τα @@ 2μήνες.
Πάλι καλά μέσω instagram κατάλαβε τη μ@λκια του ο Σαββιδάκος και είπε το λάθος δικό του "παοκ είσαι" προχωράμε για άλλον...
Πάλι καλά μέσω instagram κατάλαβε τη μ@λκια του ο Σαββιδάκος και είπε το λάθος δικό του "παοκ είσαι" προχωράμε για άλλον...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Κυρ 05 Αύγ 2018, 01:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nikospaok66
Δεν μπορώ να εκφρασθώ για την γκαρσόνα δεν το επιτρέπει η ανατροφή μου. Θα ήθελα επίσημη ανακοίνωση απόσυρσης ενδιαφέροντος. Ας πάρουμε Νάτχο. Δεν είναι κόφτης αλλά παίζει ίδια θέση με Μαουρίτσιο. Αλλά είμαστε Μπάρτσα αρκεί να βάλουμε πιο πολλά από όσα φάγαμε.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Γιατί βρίζετε ρε, δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το που θα μείνει τα επόμενα 3 χρόνια της ζωής της;;
Αν το σπίτι έχει 4 ή 5 wc;;
Αν ο κηπουρός έρχεται κάθε μέρα την ώρα της προπόνησης, είναι "25αρης", ντούρος και ο ιδρώτας του δε μυρίζει;;
Αν διαθέτουμε 3 στεγνωτήρια ώστε να μην αναγκάζεται ο Πόντους να απλώνει τα κορδόνια της Νινας σε κοινή θέα;;
Ουστ, μισογυνηδες...
Αν το σπίτι έχει 4 ή 5 wc;;
Αν ο κηπουρός έρχεται κάθε μέρα την ώρα της προπόνησης, είναι "25αρης", ντούρος και ο ιδρώτας του δε μυρίζει;;
Αν διαθέτουμε 3 στεγνωτήρια ώστε να μην αναγκάζεται ο Πόντους να απλώνει τα κορδόνια της Νινας σε κοινή θέα;;
Ουστ, μισογυνηδες...