Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Δυσκολα να φυγαμε εμεις τον Μιλς....Δες νουμερο ντραφτ
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Ο Λουτσέσκου τι λέει για όλα αυτά; Γι'αυτές τις εμμονές;;; Και εγώ τα έχω πάρει άσχημα αλλά όχι για τον Σουηδό...
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

το τι μπινελικι εχει φαει δεν περιγραφεται ουτε απ εξω απο τν ελλαδα δεν θα ξανα περασει 31 αυγουστου θελω να δω που θα εισαι ρε καραγκιοζακο και με ποσα λεφτα φταιει κ ο γιωργης επρεπε απο τν αρχη να του πει τοσα ειναι απαντας μεχρι τοτε αν ερθεις σαλονικη θα υπογραψεις κιολας αλλιως τον μπουλο κατσε στν ρωσια σουηδια αλβανια οπου στο διαολο θες ταγαρι.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Είχα υπογεγραμμενο δολάριο από τον ραντι γουαιτ στην Χαλκιδική, που αλλου..... τον έβαλα να γράψει Fuck aris
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

BlackBlockAttack έγραψε:Δυσκολα να φυγαμε εμεις τον Μιλς....Δες νουμερο ντραφτ
Κι όμως. Είχα πάει στο φιλικό με Μακαμπι, η απόλυτη ξενερα η εμφάνιση του.

[url]http://www.paokmania.gr/stiles/mme/38512-τέρι-μιλς-ο-αμερικανός-που-έπαιξε-μόνο-σε-φιλικά[/url]
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Ετσι ακριβως. Ο Μιλς ήρθε στον ΠΑΟΚ υπεγραψε και επαιξε φιλικά και μετά τον διωξαμε.

Η φάση όμως με τον Ραντι Γουαιτ θυμίζει λιγο από Βερνμπλουμ...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μέχρι κι εγώ που καραγουσταρα την προοπτική Βερνμπλουμ ειλικρινά πήρα ανάποδες μ αυτή τη ΜΑΛΑΚΙΑ.

Χτες πλακωνομασταν για την αξία του γιατί πιστεύαμε ότι Ε, για να έρθει Θεσσαλονίκη μάλλον κλείνει.

Δε πειράζει, να γίνει μάθημα ΕΙΔΙΚΑ στον Γιώργη να μη βγάζει ιστορίες στο ινστα αν δεν είναι 1000% κλεισμένες. Είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ φορά φέτος που προαναγγέλλει μεταγραφή και δεν γίνεται.

Και επίσης όντως, να τελειώνει αυτό το παραμύθι με παίκτες που υπαναχωρουν. Ματεους Βερνμπλουμ και δε ξέρω γω ποιος άλλος.

Συμφωνησες κύριε; Ωραία, στείλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο ΑΜΕΣΑ.

ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΥΛΟ.

Πάμε τώρα να κλείσουμε μια παιχταρα για τη θέση αυτή να τελειώνουμε.

Άντε με τον μαλακα μας έσπασε το @@ με τη βδελα δίπλα του.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δε θυμαμαι ρε μαγκες καλα αλλα παικτη που εκανε 11 χρονια καριερα στο ΝΒΑ(οχι μεγαλη)μου φαινετε κομματακι δυσκολο να τον στειλαμε εμεις αν δεν ηθελε ο παικτης...
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Πάμε για άλλον χέστε τον!!!
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

ρε τώρα κράζουμε τν βερνμπλουμ και την υπεύθυνη καφετερίας π δεν τς αρέσουν τα σπίτια με πισινά ειχε και στο χωριο της η σαβουρα μην αλλαζεται θεμα
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

rainmaker έγραψε:Μέχρι κι εγώ που καραγουσταρα την προοπτική Βερνμπλουμ ειλικρινά πήρα ανάποδες μ αυτή τη ΜΑΛΑΚΙΑ.

Χτες πλακωνομασταν για την αξία του γιατί πιστεύαμε ότι Ε, για να έρθει Θεσσαλονίκη μάλλον κλείνει.

Δε πειράζει, να γίνει μάθημα ΕΙΔΙΚΑ στον Γιώργη να μη βγάζει ιστορίες στο ινστα αν δεν είναι 1000% κλεισμένες. Είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ φορά φέτος που προαναγγέλλει μεταγραφή και δεν γίνεται.

Και επίσης όντως, να τελειώνει αυτό το παραμύθι με παίκτες που υπαναχωρουν. Ματεους Βερνμπλουμ και δε ξέρω γω ποιος άλλος.

Συμφωνησες κύριε; Ωραία, στείλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο ΑΜΕΣΑ.

ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΥΛΟ.

Πάμε τώρα να κλείσουμε μια παιχταρα για τη θέση αυτή να τελειώνουμε.

Άντε με τον μαλακα μας έσπασε το @@ με τη βδελα δίπλα του.
Πρεπει να κοπουν αυτα ερχεται ο παικτης και υπογραφει μετα απο 2-3 μερες...
Ερχεσαι κλεισμενος υπογραφεις και ανακοινωνεσε σε 3-4 -5 ωρες...Ολες οι ομαδες αυτο κανουν γ@μω την κοινωνια μου....
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Άλλο κουσούρι αυτό. Έρχεται περνάει ιατρικά και τον ανακοινώνουμε μετά μια βδομάδα. Μόνο ΠΑΟΚ αυτό.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

H σαύρα θέλει και σπίτι βίλα η πατσαβούρα ο αγαθομ0υ...νις και περιμέναμε σαν μ@λκες τι θα αποφασίσει και μας έπρηξαν τα @@ 2μήνες.

Πάλι καλά μέσω instagram κατάλαβε τη μ@λκια του ο Σαββιδάκος και είπε το λάθος δικό του "παοκ είσαι" προχωράμε για άλλον...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Κυρ 05 Αύγ 2018, 01:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δεν μπορώ να εκφρασθώ για την γκαρσόνα δεν το επιτρέπει η ανατροφή μου. Θα ήθελα επίσημη ανακοίνωση απόσυρσης ενδιαφέροντος. Ας πάρουμε Νάτχο. Δεν είναι κόφτης αλλά παίζει ίδια θέση με Μαουρίτσιο. Αλλά είμαστε Μπάρτσα αρκεί να βάλουμε πιο πολλά από όσα φάγαμε.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Γιατί βρίζετε ρε, δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το που θα μείνει τα επόμενα 3 χρόνια της ζωής της;;

Αν το σπίτι έχει 4 ή 5 wc;;

Αν ο κηπουρός έρχεται κάθε μέρα την ώρα της προπόνησης, είναι "25αρης", ντούρος και ο ιδρώτας του δε μυρίζει;;

Αν διαθέτουμε 3 στεγνωτήρια ώστε να μην αναγκάζεται ο Πόντους να απλώνει τα κορδόνια της Νινας σε κοινή θέα;;

Ουστ, μισογυνηδες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”