Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από Gospi »

goran 64 έγραψε:
Gospi έγραψε:Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω, αλλα θα επιμεινω!
Οποιος πιστευει οτι ειναι ευκολο να πεισει οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα, πραγματικα αξιολογους ποδοσφαιριστες να ερθουν στο ελληνικο μπορντελο που λεγεται σουπερ λιγκ, ειναι γελασμενος!
Η ελλαδα σαν ποδοσφαιρικος προορισμος ειναι στις τελευταιες επιλογες των σοβαρων και αξιολογων ποδοσφαιριστων!
Γ αυτο και ειναι δυσκολο να κλεισουν οι μεταγραφες συντομα.
Η μονη λυση για γρηγορο μεταγραφικο σχεδιασμο ειναι τα ποδοσφαιρικα στοιχηματα. Δυστυχως ομως οι Σαββιδηδες καηκαν στο παρελθον απο τα στοιχηματα και δεν τους βλεπω διατεθιμενους να ρισκαρουν ξανα!
Εκτος αν οι ανταγωνιστες μας εχουν κανει οργια στις μεταγραφες μεχρι σημερα και δεν το ξερω...
Τσου Λου θα περασουμε μονο οταν θα παρουμε πρωταθλημα.
Γ αυτο καλο ειναι να επικεντρωθουμε στο πρωταθλημα, οπου δεν εχουμε αντιπαλο ακομη και ετσι να κατεβουμε!
Χαλαρωστε λοιπον και απολαυστε το!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή έχουν καεί οι Σαββίδηδες από Μάτος, Σάκχοφ, Κρέσπο, Τζάλμα, Μπίσε, Κάνιας, που μ αυτούς πήραμε δύο Κύπελλα και μας έκλεψαν δύο Πρωταθλήματα, γι αυτό δεν ρισκάρουν για να μην την ξαναπατήσουν?
Δεν καταλαβαίνω πώς αιτιολογείται το σκεπτικό σου, όταν οι μοναδικοί τους τίτλοι με τον Π.Α.Ο.Κ., ήρθαν έτσι...
Γρηγορη μου σε θεωρω εξυπνο ανθρωπο...
Μην διαβαζεις οτι θελεις σε παρακαλω.
Μιλαω για ποδοσφαιρικα στοιχηματα οχι για ποδοσφαιριστες εγγνωσμενης αξιας...
Αναφερομαι σε Λεβεκ, Ζαιρους, Σαμπους, Μουλεν (?) και δεν συμμαζευεται...
Το οτι επεισες τους συγκεκριμενους παιχταραδες που αναφερεις, να ερθουν στο ελληνικο πρωταθλημα, και μαλιστα σχετικα νωρις, δεν σημαινει οτι θα το κανεις σε καθε μεταγραφικη περιοδο τοσο ευκολα και ανετα και μαλιστα με την εναρξη της...
Ειδικα οταν ολη η ευρωπη εχει δει πως σου εκλεψαν το πρωταθλημα με αλητεια και οταν θεωρειται η ελλαδα ποδοσφαιρικη μπανανια...
Οποτε δες ξανα τι γραφω γτ απεχει απο αυτο π σχολιαζεις!

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ζαιρο και Σάμπο δεν είναι στοιχήματα,είναι επενδύσεις αντίστοιχες του Ροντριγκεζ του Μακ και του Τσιμιροτ. Κάποιες βγαίνουν,κάποιες οχι.Στοιχηματα είναι ο Ματος,ο Κάμπος,ο Κανιας παίκτες στα 30 με μετριοκαλα βιογραφικά και βαριά χαρτιά είναι παίκτες όπως ο Μπερμπατοφ,ο Ζαμπρανο,ο Ελ Καντουρι,ο Κόστα. Παίζει η τελευταία κατηγορία να έχει προσφέρει και τα λιγότερα χωρίς απαραίτητα να φταίνε αυτοί άλλα ακριβώς γιατί αποκτουνται βιαστικά χωρίς πλάνο μόνο γιατί το όνομα τους κάνει γκελ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Με επενδυσεις τιτλο και μεταλλο δεν εχεις...

Και για να μην πιασω τον ΠΑΟΚ να πιασω την αγγλια στο μουντιαλ.μεταλλο μηδεν.με το που ιαοφαριστηκε σε κρισιμα ματς κατερρεε σαν χαρτινοα πυργος.

Κυριως θες μεταλλο και συμοληρωματικα λιγες επενδυσεις.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Φίλε μου Gospi κι εσένα σε θεωρώ έξυπνο άνθρωπο, τόσο μάλιστα που να καταλαβαίνεις ότι όσοι απ τους παίχτες αναφέρουμε, τόσο εσύ όσο κι εγώ, θεωρητικά τουλάχιστον, είναι περίπου ίσης αξίας ποδοσφαιρικά "στοιχήματα"...

Έτσι όμως όπως τα κρίνεις, έτσι είθιστε να συμβαίνει με όλες τις μεταγραφές, στο σύνολο των ομάδων μάλιστα...
Ένα ποσοστό αυτών που φέρνει ο καθένας πιάνει κι ένα άλλο δεν πιάνει, ακόμα κι αν είναι πιο ηχηρά "ονόματα"...

Η ομοιογένεια όμως που αποκτούν οι παίχτες που κάνουν μαζί προετοιμασία, τους δίνει ένα επιπλέον αβαντάζ για "να πιάσουν" κι αυτό ισχύει και για αυτούς που κρίνουμε τώρα ως "παιχταράδες", τουλάχιστον για την ομάδα μας...

Ελπίζω να έγινα κατανοητός, συνεχίζοντας να σέβομαι την διαφορετική σου άποψη, διαφωνώντας όμως μ αυτήν...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Και τοσα χρονια τι βλεπεουμε ρε σουρμε?Τι ζηταμε δηλαδη?Εσυ τι καταλαβαινεις?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το μεταλο δεν το αγοραζεις σε βιτρινα.Το μεταλο το αναζητάς για να καταλήξω ότι δεν έχει σημασία αν αποκτάς παίκτη Ιούνιο,Ιούλιο η Αύγουστο άλλα το αν αποκτάς βάση σχεδίου και όχι βάση βιτρίνας με εκπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

goran 64 έγραψε:Φίλε μου Gospi κι εσένα σε θεωρώ έξυπνο άνθρωπο, τόσο μάλιστα που να καταλαβαίνεις ότι όσοι απ τους παίχτες αναφέρουμε, τόσο εσύ όσο κι εγώ, θεωρητικά τουλάχιστον, είναι περίπου ίσης αξίας ποδοσφαιρικά "στοιχήματα"...

Έτσι όμως όπως τα κρίνεις, έτσι είθιστε να συμβαίνει με όλες τις μεταγραφές, στο σύνολο των ομάδων μάλιστα...
Ένα ποσοστό αυτών που φέρνει ο καθένας πιάνει κι ένα άλλο δεν πιάνει, ακόμα κι αν είναι πιο ηχηρά "ονόματα"...

Η ομοιογένεια όμως που αποκτούν οι παίχτες που κάνουν μαζί προετοιμασία, τους δίνει ένα επιπλέον αβαντάζ για "να πιάσουν" κι αυτό ισχύει και για αυτούς που κρίνουμε τώρα ως "παιχταράδες", τουλάχιστον για την ομάδα μας...

Ελπίζω να έγινα κατανοητός, συνεχίζοντας να σέβομαι την διαφορετική σου άποψη, διαφωνώντας όμως μ αυτήν...
Γρηγορη μου αλιμονο αν ο Ματος ο σακχωφ και ο Βαρελα ειναι κατηγορια ζαιρο σαμπο και λεβεκ...
Αν δεν κανω λαθος ειχαν βιογραφικο δυνατο πριν ερθουν σε μας. Ειδικα οι Ματος Σακχωφ εχουν παιξει και σε τελικο γιουροπα...
Μ αυτο το σκεπτικο αγαπητοι μου συμφορουμητες ολοι ειναι ποδοσφαιρικα στοιχηματα αν δεν ειναι παιχταραδες π να εχουν παιξει στην Ρεαλ και στην Μαντσεστερ...
Εγω λοιπον, που εχω και μια επαφη με συγκεκριμενο γραφειο μανατζερ μπορω να σας διαβεβαιωσω πως παιχτες με αξιολογο βιογραφικο και αξια ακομη κι αν ειναι νεαροι, δεν καταδεχονται το ελληνικο πρωταθληματακι και μαλιστα ουτε καν με τα διπλασια φραγκα...
Μονο αν δεν βρουν καλυτερο πρωταθλημα να πανε θα το σκεφτουν για την χωρα μας...
Οποτε οσο κι αν θελετε να κραξετε τον Σαββιδη και τον καθε Σαββιδη, ή τον Μιχελ και τον καθε Μιχελ για ολιγωρια αναφορικα με τον σχεδιασμο και τις μεταγραφες , ειστε κατα την αππψη μου παντα,περα για περα λαθος.
Εχω ζησει μεταγραφικα σηριαλ απο μεσα, και ξερω με απολυτη σιγουρια πως το μεγαλυτερο προβλημα ειναι το ακρως υποτιμημενο και λοιδωρημενο ελληνικο πρωκταθλημα.
Κατα τα αλλα φυσικα και δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας Γρηγορη μου επειδη διαφωνουμε! ΠΑΟΚ ειμαστε ακομη κι αν τα βλεπουμε αλλιως!

Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ο Μπερμπάτοφ είχε παίξει σε ομαδάρες και ο Τιάμ ανήκε στην Γιούβε..."Στοιχήματα" και μάλιστα χαμένα κι οι 2...

ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές, όποιο βιογραφικό κι αν κουβαλάνε, είναι στοιχήματα για τις ομάδες που μεταγράφονται...
Αυτό έχει αποδειχτεί άπειρες φορές, παγκοσμίως, μέχρι και από ποδοσφαιριστές πολλών δεκάδων εκατομμυρίων, όταν αποτέλεσαν νέα αποκτήματα από ομάδες πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων, για διάφορους παράγοντες...

Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν (γίνεται να) αποτελεί εξαίρεση στον συνολικό κανόνα...

Το νόημα του προηγούμενου post μου όμως είναι αυτό και δεν μπορεί κάτι να αλλάξει την προσωπική μου άποψη:

Η ομοιογένεια όμως που αποκτούν οι παίχτες που κάνουν μαζί προετοιμασία, τους δίνει ένα επιπλέον αβαντάζ για "να πιάσουν" κι αυτό ισχύει και για αυτούς που κρίνουμε τώρα ως "παιχταράδες", τουλάχιστον για τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Δίχως με το παραπάνω να θέλω να "κράξω" ή να "αφορίσω" κανέναν, αλλά να κρίνω τα επαναλαμβανόμενα λάθη...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

goran 64 έγραψε:Ο Μπερμπάτοφ είχε παίξει σε ομαδάρες και ο Τιάμ ανήκε στην Γιούβε..."Στοιχήματα" και μάλιστα χαμένα κι οι 2...

ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές, όποιο βιογραφικό κι αν κουβαλάνε, είναι στοιχήματα για τις ομάδες που μεταγράφονται...
Αυτό έχει αποδειχτεί άπειρες φορές, παγκοσμίως, μέχρι και από ποδοσφαιριστές πολλών δεκάδων εκατομμυρίων, όταν αποτέλεσαν νέα αποκτήματα από ομάδες πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων, για διάφορους παράγοντες...

Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν (γίνεται να) αποτελεί εξαίρεση στον συνολικό κανόνα...
:pano: :pano: :pano: :pano:
Να συμπληρώσω φίλε και τον Maduro(Sevilla/Valencia) και ο Mertens(αρχηγός στην ΑΖ)αναντικατάστατος εκεί..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

kataramenos5 έγραψε:Και τοσα χρονια τι βλεπεουμε ρε σουρμε?Τι ζηταμε δηλαδη?Εσυ τι καταλαβαινεις?
Εγω καταλαβαινω οτι περυσι και φετος γινεται μια πολυ σωστη κατανομη παικτων,με αρκετους παικτες σε σχετικα τσιμπημενη ηλικια αλλα με τεραστια ποιοτητα και μεταλλο.

Εχοντας αντελινο,ματος,μπισεσβαρ,βαρελα,κρεσπο κτλ εχεις παικτες που επηρεαζουν θετικα και συμπαρασυρουν και τους πιο νεους.

Ο συνδυασμος εφερε αποτελεσμα περυσι με κυπελλο και πρωταθλημα εντος γηπεδου.
Και το οτι διατηρηθηκε σχεδον ανεπαφη ομαδα δειχνει οτι πιστευουν σ αυτο το μοντελο.

Μοντελα τυπου Αρνεσεν,φερε φουρνιες νεων παικτων,ναι ειναι ελπιδοφορα αλλα αποτελεσμα σε εναν συλλογο που διψαει για τιτλο δυσκολα θα φερουν γιατι τετοια συνολα θελανε πανω απο 1-2 χρονια για να παιξουν σωστα.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Alibec?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Έχω ξαναπεί πως ο Αλιμπεκ είναι πουλεν άλλα δεν βλέπω πως ο Ραζβαν θα κανει πισω σε ότι έχει δηλώσει και θα φέρει Ρουμάνο άρα τέτοια δημοσιευματα λίγη αλήθεια έχουν και μου σπάνε και τα νεύρα όταν αναφέρονται σε παίκτες που γουστάρω.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Καλός παίκτης, ελπίζω να είναι αλήθεια.
Θα φανεί τις επόμενες ωρες
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Απο που βγηκε αυτο;;;
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος painkiller4 την Τετ 18 Ιούλ 2018, 08:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”