Γρηγορη μου σε θεωρω εξυπνο ανθρωπο...goran 64 έγραψε:Δηλαδή έχουν καεί οι Σαββίδηδες από Μάτος, Σάκχοφ, Κρέσπο, Τζάλμα, Μπίσε, Κάνιας, που μ αυτούς πήραμε δύο Κύπελλα και μας έκλεψαν δύο Πρωταθλήματα, γι αυτό δεν ρισκάρουν για να μην την ξαναπατήσουν?Gospi έγραψε:Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω, αλλα θα επιμεινω!
Οποιος πιστευει οτι ειναι ευκολο να πεισει οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα, πραγματικα αξιολογους ποδοσφαιριστες να ερθουν στο ελληνικο μπορντελο που λεγεται σουπερ λιγκ, ειναι γελασμενος!
Η ελλαδα σαν ποδοσφαιρικος προορισμος ειναι στις τελευταιες επιλογες των σοβαρων και αξιολογων ποδοσφαιριστων!
Γ αυτο και ειναι δυσκολο να κλεισουν οι μεταγραφες συντομα.
Η μονη λυση για γρηγορο μεταγραφικο σχεδιασμο ειναι τα ποδοσφαιρικα στοιχηματα. Δυστυχως ομως οι Σαββιδηδες καηκαν στο παρελθον απο τα στοιχηματα και δεν τους βλεπω διατεθιμενους να ρισκαρουν ξανα!
Εκτος αν οι ανταγωνιστες μας εχουν κανει οργια στις μεταγραφες μεχρι σημερα και δεν το ξερω...
Τσου Λου θα περασουμε μονο οταν θα παρουμε πρωταθλημα.
Γ αυτο καλο ειναι να επικεντρωθουμε στο πρωταθλημα, οπου δεν εχουμε αντιπαλο ακομη και ετσι να κατεβουμε!
Χαλαρωστε λοιπον και απολαυστε το!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν καταλαβαίνω πώς αιτιολογείται το σκεπτικό σου, όταν οι μοναδικοί τους τίτλοι με τον Π.Α.Ο.Κ., ήρθαν έτσι...
Μην διαβαζεις οτι θελεις σε παρακαλω.
Μιλαω για ποδοσφαιρικα στοιχηματα οχι για ποδοσφαιριστες εγγνωσμενης αξιας...
Αναφερομαι σε Λεβεκ, Ζαιρους, Σαμπους, Μουλεν (?) και δεν συμμαζευεται...
Το οτι επεισες τους συγκεκριμενους παιχταραδες που αναφερεις, να ερθουν στο ελληνικο πρωταθλημα, και μαλιστα σχετικα νωρις, δεν σημαινει οτι θα το κανεις σε καθε μεταγραφικη περιοδο τοσο ευκολα και ανετα και μαλιστα με την εναρξη της...
Ειδικα οταν ολη η ευρωπη εχει δει πως σου εκλεψαν το πρωταθλημα με αλητεια και οταν θεωρειται η ελλαδα ποδοσφαιρικη μπανανια...
Οποτε δες ξανα τι γραφω γτ απεχει απο αυτο π σχολιαζεις!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk